MESEC U ZNAKU LAVA

Mesec predstavlja naše emocije, kako reagujemo na stvari oko nas, našu majku i odnos sa njom, naše odrastanje. Znak Lav predstavlja: entuzijastičnost, samouverenost, ambicioznost, dominantnost. Sunce vlada ovim znakom. Zato je jako bitno, ako imate Mesec u ovom znaku, da pratite u kom se znaku i kući nalazi Sunce, kao i kakve aspekte prima.
Ukoliko ne znate u kom vam se znaku nalazi Mesec po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovde možete proveriti http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/
Ako želite da saznate više o True Sidereal sistemu kalkulacije, ali i o drugim sistemima, ovo je link za vas https://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html

Sa Mesecom u dramatičnom, velikodušnom i zabavnom znaku možete imati urodjenu potrebu da pristupite životu iz zabave, strasti i kreativnog samoizražavanja. Na emotivnom nivou bićete velikodušni i umereno samouvereni (osim ukoliko se Sunce nalazi u znaku Lava ili Ovna, gde daje jak ego i samouverenost).
Znak Lav je takodje fiksni znak i ukazuje da kada volite, vi intezivno volite.
Imate urodjeni osećaj dostojanstva i očekujete odredjeni nivo tretmana i poštovanja od drugih. Možete imati prilično raskošne ukuse i možete se osećati najudobnije kada ste okruženi ljudima i situacijama koji reflektuju vašu unutrašnju sliku o sebi.

Osobe sa Mesecom u znaku Lava imaju jake emocije, znaju da reaguju burno (da ne zaboravimo da je znak Lav vatreni znak). Ovaj Mesec voli da je okružen ljudima, oseća se sigurno kada može da se iskaže pred drugima. Osobe sa ovom pozicijom imaju urodjen ponos i jake ambicije za uspehom i popularnošću. Kada dozvolite da vas ponos preplavi možete imati negativne karakteristike ovog znaka, a to je da ste uvek u pravu i da ste samo vi bitni. 

Mesec takodje predstavlja našu majku i odnos sa njom. Mesec u ovom znaku daje majke koje su: samouverene, zabavne, entuzijastične, dominantne, uspešne. Odnos sa majkom je bio ispunjen zabavnim i kreativnim dešavanjima. Majka je učila osobu koliko je bitno voleti i ceniti sebe. Kada su Mesec i Sunce afliktovani ukazuje na majke koje su: ponosne, previše dominantne, uvek misle da su u pravu i samo gledaju sebe. Odnos sa majkom je težak i osoba se oseća kao da je nebitna od strane majke.

Kao što sam rekla na početku teksta da je jako bitno pratiti i Sunce (jer vlada ovim znakom). Kada se Sunce nadje u znaku Vage (gde je u padu) ukazuje da ove osobe nemaju urodjeni ponos i samopoštovanje.  

Kada se Sunce nadje u znaku Device ukazuje na kritičnost prema sebi.

Mesec u znaku Lava i u konjukciji sa Venerom može dati talente u glumi, entertejmentu. Ove osobe vole glamur i imaju neopisiv šarm, gde god da se pojave odmah budu primećeni. Vole socijalna dešavanja i da budu glavni u društvu. Žene sa ovom pozicijom vole da se glamurozno oblače, da flertuju i da budu primećene. Ove žene vole da budu glavne u svemu. Muškarci sa ovom pozicijom vole takve žene.

Žene sa ovom pozicijom će biti: samouverene, entuzijastične, otvorene i zabavne majke. Kada su Mesec i Sunce afliktovani, onda žene sa ovom pozicijom mogu biti: previše ponosne, dominantne i mogu gledati samo na sebe i misliti da su uvek u pravu.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON