HOROSKOP ZA OKTOBAR 2017.


Sezona Device je tu! Šta nam donosi mesec oktobar? 
U ovom predivnom mesecu Pluton je izašao iz retrogradne faze. Pluton se nalazi u znaku Strelca. Uran, Neptun i Hiron su i dalje retrogradni i ukazuju na unutrašnje čišćenje i oslobadjanje od svega što nam ne služi, kao i na pronalaženje svoje autentičnosti unutar nas samih. Uran i Hiron se nalaze u znaku Ribe, a Neptun se nalazi u znaku Vodolije.
Pun i Mlad Mesec isto tako ukazuju na period oslobadjanja i emotivnog čišćenja. O njima ću detaljnije pisati u sledećim tekstovima.

Ukoliko ne znate koji ste podznak po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je link za vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/
Nešto više o sistemima kalkulacije imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html

Podznak Ovan: Za Ovnove ovo je mesec kada su fokusirani na svoj svakodnevni život, na svoje svakodnevne rutine, posao, na svoje zdravlje i način ishrane. Ovo je dobar mesec da usavršite i poboljšate vaš svakodnevni život,  posao, zdravlje i način ishrane. Od 11. Oktobra ćete osetiti potrebu da idete na neke treninge (teretana, ples, joga, pilates, fitnes, zumba...) i da poboljšate vaš fizički izgled. Ovo je mesec gde ćete biti aktivni u poslu kojim se bavite, uživaćete u vašim svakodnevnim obavezama i aktivnostima (dva benefika, Venera i Jupiter, se nalaze u vašoj 6. kući). Ukoliko niste zaposleni, ovog meseca možete očekivati zaposlenje. Slobodni, ali i zauzeti Ovnovi mogu očekivati simpatije na poslu (ovo je zato što je Venera, planeta koja vlada vašom 7. kućom, otišla u vašu 6. kuću, zajedno sa planetom koja vlada vašom 5. kućom).

Podznak Bik: Za Bikove je ovo mesec za usavršavanje i poboljšanje svojih interesovanja, ljubavnog života, odnosa sa decom. Ukoliko ste slobodni ovo je mesec kada možete upoznati nekog i promeniti to stanje. 😍 Zauzeti Bikovi mogu očekivati poboljšanje svojih odnosa u ovom mesecu, biće fokusirani na to kako mogu da poboljšaju svoj odnos sa partnerom. One predstavnice ovog podznaka koje planiraju trudnoću imaju podršku planeta da uspeju u tome. Ukoliko se bavite svojim biznisom, a koji se odnosi na vaša interesovanja (hobije), ovo je mesec kada ćete biti fokusirani i inspirisani da poboljšate produktivnost u radu. Sve u svemu dobar period za uživanje sa partnerom, decom, u izlascima...

Podznak Blizanci: Za Blizance ovo je mesec kada su fokusirani na svoju porodicu, emotivni život, na dom i majku. Ovo je dobar period da usavršite vaš lični/emotivni život, porodični život, odnos sa majkom, vaš dom. Ukoliko ste imali nesuglasica sa porodicom, ovo je dobar period da poboljšate te odnose. Ukoliko ste imali problema u odnosu sa vašom majkom, ovo je mesec kada možete poboljšati te odnose. U ovom mesecu ćete biti aktivni u sredjivanju doma, kao i vašeg ličnog života. Ukoliko ste slobodni i želite da se sa nekim povežete malo intimnije, ovo je mesec za to, imate podršku planeta. Zauzeti Blizanci takodje imaju podršku planeta za intimnije povezivanje sa partnerom, kao i mogućnost za zajednički život ili useljenje kod partnera. Sve u svemu ovo je mesec kada ćete uživati u čarima svog doma, porodice i bliskih osoba.

Podznak Rak: Za Rakove je ovo mesec za usavršavanje i poboljšanje načina komunikacije, kako predstavljaju sebe, odnos sa poznanicima, mladjom bratom/sestrom. Ukoliko ste imali problem da predstavite sebe na pravi način i onako kako želite, ovo je dobar mesec da se posvetite učenju i usavršavanju komunikacionih tehnika i pravila. Kada to učinite primetićete koliko ste poboljšali vaš način komunikacije i prezentovanja. Ovo je mesec kada možete poboljšati odnose sa vašim mladjim bratom/sestrom, poznanicima. Sve u svemu ovo je mesec kada ćete uživati u druženju, neobaveznim komunikacijama, zbližavanju i provodjenju vremena sa mladjim bratom/sestrom, poznanicima, kao i u učenju prezentovanja.

Podznak Lav: Za Lavove ovo je mesec za usavršavanje i poboljšanje materijalne situacije, sigurnosti (ne samo materijalne, već i lične, a tu spada i samopouzdanje). Ovo je mesec gde ćete uživati u životu, u dobroj hrani, piću. Samo pazite da ne rasipate novac ovog meseca. Ukoliko ste imali problem sa samopoštovanjem ovo je period da to promenite i da podignete svoje samopouzdanje na viši nivo. Za one Lavove koji žele više da zarađuju ovo je period kada imaju podršku planeta da to pretvore u stvarnost. Sve u svemu ovo je mesec kada ćete uživati u životu, u svojim materijalnim posedovanjima, u dobroj hrani i piću, kao i u provodjenju vremena sa porodicom u kojoj ste rodjeni.

Podznak Devica: Za Device je ovo mesec usavršavanja i poboljšanja svog fizičkog izgleda, životnog puta, kako se predstavljaju drugima i po čemu ih drugi ljudi prepoznaju. U ovom periodu bićete fokusirani na usavršavanje i poboljšanje vašeg fizičkog izgleda. Bićete motivisaniji da krenete na treninge (teretana, boks, fitnes itd.) ili ćete sami, u odajama svog doma, raditi odgovarajuće vežbe koje će vas dovesti do poboljšanja fizičkog izgleda. Ovo je period kada ćete više obraćati pažnju na svoj izgled, nećete izaći iz kuće dok ne proverite da je sve perfektno i na svom mestu (Venera se nalazi u vašem znaku). Sve u svemu ovo je mesec kada ćete biti motivisani da idete ka onome šta želite i da ostvarujete svoje ciljeve. Obratite pažnju na ishranu u ovom mesecu, jer kada se Venera i Jupiter nadju u vašem znaku i u vašoj 1. kući, to ukazuje na mogućnost da konzumirate slatku hranu više nego uobičajeno.

Podznak Vaga: Za Vage je ovo mesec unutrašnjeg čišćenja. Ovo je dobar period da provodite vreme sami sa sobom i da spoznate ko ste vi na dubljem nivou i šta zaista želite (ovo kažem zato što planeta koja vlada vašim znakom, predivna Venera, se nalazi u vašoj 12. kući). U ovom mesecu ćete imati potrebu da se izolujete i nećete želeti da se toliko socijalno angažujete. Kada imate dosta tranzitarnih planeta u 12. kući ukazuje na to da bi bilo dobro da se ovog meseca posvetite duhovnim aktivnostima i radu na sebi, na usavršavanju i rastu (Jupiter, Sunce, Merkur, Venera i Mars se nalaze u znaku Device, a ovaj znak izmedju ostalog predstavlja usavršavanje i rad na sebi). Te duhovne aktivnosti mogu biti joga, meditacija ili čitanje knjiga koje se baziraju na duhovnosti, ličnom razvoju... 

Podznak Škorpija i Zmijonoša: Za Škorpije i Zmijonoše ovo je mesec za usavršavanje i poboljšanje vašeg socijalnog života, kako sklapate prijateljstva, odnos sa prijateljima, kao i na to kako preduzimate akcije vezano za vaše ciljeve i želje. Ovo je mesec u kom ćete biti fokusirani na svoje ciljeve i želje, kao i na pronalaženju rešenja kako da ih ostvarite i manifestujete. Za Škorpije i Zmijonoše koje žele da imaju bogatiji socijalni život, ovo je mesec kada ćete više biti socijalno angažovani. Sve u svemu odličan period za druženja, socijalna angažovanja i prisustvovanja, kao i za preduzimanje akcije ka vašim ciljevima i željama. 

Podznak Strelac: Za Strelčeve je ovo mesec za poboljšanje i usavršavanje svoje karijere, imidža u društvu. U ovom mesecu ćete biti fokusirani na vaš posao, i ukoliko ste se tokom godine trudili, imate podršku planeta da budete unapredjeni i da dobijete pohvale od nadredjenih. Fokusiraćete se na to šta možete da unapredite i poboljšate u oblasti kako utičete na druge ljude i na vaš imidž u društvu. Ovo je mesec u kom vidite koliko ste se kao osoba transformisali u odnosu na period pre 6 meseci, kao i vaš životni put (ovo je zbog toga što je Pluton izašao iz retrogradne faze, u kojoj je proveo vreme 6 meseci, u to vreme, vi ste se fokusirali na lične transformacije i suočavali ste se sa "unutrašnjim demonima" koje treba pustiti).

Podznak Jarac: Za Jarčeve ovo je period za poboljšanje i usavršavanje u oblastima vašeg pogleda na život, visokog obrazovanja. Ukoliko ste student ovo je mesec kada ćete biti dosta više fokusirani na usavršavanje vašeg znanja. Čak iako ne studirate ovo je mesec kada ćete se fokusirati na to da usavršite vaša znanja u nekim oblastima. Imate podršku planeta za putovanja u strane zemlje, kao i u tome da steknete duhovne i filozofske spoznaje dok ste na putu ili dok upoznajete drugačije kulture i ljude. Sve u svemu ovo je odličan mesec da poboljšavate vašu veru u život i da proširujete optimizam, kao i spoznaju da se sve dešava sa razlogom i za vaše najveće dobro. 

Podznak Vodolija: Za Vodolije je ovo period suočavanja sa potisnutim strahovima, traumama, sa svim stvarima sa kojima nismo smeli da se suočimo i koje su na neki način mračne, pa smo ih gurali pod tepih. Početak meseca može biti malo intenzivniji baš zbog stvari koje sam prethodno navela. Ovde je ključ da prihvatite te potisnute strahove, emocije, traume, itd. i da se fokusirate da ih otpustite, a samim tim ćete krenuti da se čistite iznutra i tako otvarate vrata da imate intimnije i kvalitetnije odnose sa drugima, kao i sa sobom. Rahu ili SMČ je još uvek u vašoj 7. kući i ukazuje na to da ste u proteklih godinu i nešto dana sklapali bitne i sudbinske partnerske odnose. To se nastavlja i u ovom mesecu. 

Podznak Ribe: Za Ribe je ovo mesec usavršavanja i poboljšavanja partnerskih odnosa (mislim i na poslovne partnere). Ovo je mesec u kome će vam fokus biti na drugim ljudima, a uglavnom na bračnom partneru ili na nekoj vama veoma značajnoj osobi. Slobodne Ribe u ovom periodu mogu očekivati promenu statusa. Oni koji planiraju da sklope brak, imaju podršku planeta da to urade ovog meseca. Sve u svemu ovo je odličan period da poboljšate vaše značajne odnose, da sklapate značajna partnerstva i da uživate sa vama važnim osobama.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON