MESEC KVADRAT PLUTON/PLUTON KVADRAT MESEC

Mesec predstavlja naše emocije, kako reagujemo na stvari oko nas, našu majku i odnos sa njom, naše odrastanje... Pluton predstavlja transformacije, moć, manipulacije. 
Ukoliko niste sigurni da li imate ovaj aspekt po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je link za vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/
Nešto više o sistemima kalkulacije imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html

Ovo je jedan od najstresnijih aspekata u astrologiji. Kvadrat je aspekt koji predstavlja učenje lekcije, stres, tenziju i napetost.


Kada je ovaj aspekt uključen izmedju Meseca i Plutona ukazuje da osoba ima teškoće da ispolji svoje emocije, jer ovaj aspekt to blokira, osoba doživljava mnogo stresa i ljutnje, koja nije ispoljena.
Često su ove osobe imale stresno detinjstvo, odrastanje u domu gde nisu mogle da ispolje na pravi način svoje emocije.
Ukoliko Mesec ne prima harmonične aspekte od drugih planeta, ukazuje da osobe ne mogu da ispolje ono što se dešava unutar njih, već da koriste kontrolu kako bi prikrili unutrašnji nemir. Ovo je jedan od najvećih pokazatelja koji ukazuje da je neko vešt manipulator, pošto je Mesec uključen ukazuje na manipulaciju emocijama. Ukazuje da ove osobe jako teško otpuštaju traume i loše stvari koje su im se desile u prošlosti. Ove osobe drže bes i ljutnju u sebi, ali kad neko predje granicu oni eksplodiraju od besa i tada iznenade druge. Za ove osobe bi jako korisno bilo da idu na hipnoterapije i to neki duži vremenski period, a kasnije da praktikuju meditaciju.

Kada Mesec prima harmonične aspekte od drugih planeta, a uglavnom od Jupitera (pogotovo, ako je Jupiter u bližoj konjukciji sa Mesecom) pokazuje da osobe imaju lakoću da otpuštaju sve neispoljene negativne stvari koje vuku iz detinjstva ili iz prošlih života. Iz prošlih života je ukoliko je Pluton retrogradan.

Za kraj ostavljam par videa sa metodama koje su veoma korisne za okretanje ovog aspekta u smeru da vam služi... Uživajte!






Коментари

  1. Ovaj aspekt ima moja ljubav...To je velika muka.Ja tom aspektu svedočim često...Oboje imamo Neptun sa trigonom u Suncem. I mnooogo se volimo.Iz tog razloga sam vršljala po aspektima i shvatila da ova aastrologija je alat da svoj život učinimo boljim!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON