PLUTON U ČETVRTOJ KUĆI


Planeta moći i transformacije, kada se nadje u ovom polju, ukazuje na emotivne dubine koje mogu da naprave disbalans u životu  ukoliko se potiskuju emocije i ne bavi se njihovom transformacijom. Ukoliko je Pluton retrogradan tada ukazuje da su osobe iz prošlih inkarnacija donele dosta potisnutih trauma, strahova. Ponekad kada je Pluton afliktovan ukazuje da su osobe sa ovom pozicijom došle da očiste kletve koje su bačene na njihove pretke. Zakopavanje ratnih sekira na energetskom planu je veoma bitno za osobe sa ovom pozicijom. Oni su došli da u ovoj inkarnaciji zakopaju sve ratne sekire koje su bile veoma aktivne kod njihovih predaka, te da se stavi tačka na taj ciklus. 
Dobro aspektovan Pluton u ovom polju, a pogotovo kada se nadje u konjukcija, trigonu, opoziciji ili sekstilu sa Jupiterom, ukazuje na zastitu da ne dozive tolike turbulencije na ličnom i emotivnom planu. 
To su osobe koje imaju dar da isceljuju emotivne rane i traume sebi i drugima. Kada osveste taj dar i kada prvo krenu sebe da isceljuju od svih emotivnih rana i trauma, tada će moći i drugima da pomažu. Kada se vladar 6., 10. kuce ili Mc point-a nadje u jakom aspektu sa Plutonom u ovom polju, tada ova pozicija može da ukaže na zanimanje terapeuta, iscelitelja, psihologa, agenta za nekretnine ili osobe kojima je primarna uloga briga o kući i porodici. 
Elem, ova pozicija je veliki ukazatelj da treba da stave veliki fokus na isceljenje svih potisnutih emocija, rana i trauma, tako što neće više bežati od njih i zatrpavati ih hranom, sexualnim odnosima bez emocija i ljubavi, kockom, narkoticima i ostalim vrstama zavisnosti, već će se fokusirati ka njihovim transformacijama .Da li je to upućivanje ljubavi u sve potisnute emocije koje izrone bilo da je to tuga, ljutnja, osećaj izdaje itd., Arhandjeoskim Reikiem, Rekonekcijom ili bilo kojom drugom metodom koja se bavi isceljenjem potisnutih emocija (energije) i samim tim isceljenjem se dolazi do emotivne transformacije koja utiče i na ostale potrebne transformacije u materijalnoj realnosti.
Četvrta kuća u astrologiji, takodje, predstavlja majku i odnos izmedju nje i vlasnika natala, kao i ličnu sigurnost koja se stiče u detinjstvu. Ukoliko je neko nije imao to znači da može da je stekne ulaganjem u isceljenje svojih trauma, strahova koji su nastali u periodu detinjstva i zbog lošeg odnosa izmedju roditelja i deteta. Pozicija Plutona u ovom polju, pogotovo kada je on afliktovan, ukazuje na emotivno nestabilno odrastanje, gde su osobe veoma brzo morale da odrastu. Odnos sa majkom može biti izazovan i ona može imati izazove u životu. Kada je Pluton dobro postavljen tada ukazuje na osobe koje imaju jak i dubok odnos sa makom ili majčinskom figurom. Isceljenje unurašnjeg deteta, kao i svih poisnutih emocija je jedan od njihovih najbitnijih fokusa u ovoj inkarnaciji. Pozicija Plutona nam pokazuje gde je glavni fokus za totalnom transformacijom u ovoj inkarnaciji, do kog se svakako dolazi, a do nas je da li će to doći na haotičniji način ili ne.
Kada budu prošli kroz transformacije o kojima sam govorila, tada će imati veoma ispunjene lične odnose, kao i život, a i sami će se osećati veoma srećno i ispunjeno.

Slobodno zakoračite u potrebne transformacije o kojima sam govorila, jeste da je to put koji će vas suočiti sa nekim stvarima koje nisu  prijatne, ali sam proces totalnog isceljenja je veoma osobadjajući.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON