MESEC KVADRAT MARS/MARS KVADRAT MESEC

Mesec predstavlja naše emocije, kako reagujemo na stvari oko nas, našu majku i odnos sa njom, naše odrastanje. Mars predstavlja aktivnost, akciju, upornost, borbenost, energičnost.
Ukoliko ne znate da li imate ovaj aspekt po sistemu kalkulacije koji ja koristim, na ovom linku možete iskalkulisati vašu natalnu kartu http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

Kvadrat je aspekt koji predstavlja stres, tenziju, napetost. Takodje ovaj aspekt predstavlja i učenje lekcije.

Kvadrat aspekt izmedju Marsa i Meseca ukazuje na potisnutu ljutnju. Često je ovo pozicija koja ukazuje da su ove osobe odrastale u porodicama gde su ih učili da je ispoljavanje ljutnje i besa "loše". Ove osobe su naučile da potiskuju svoje potrebe, ljutnju, neodobravanje. Kada odrastaju privlače ljude koji su agresivni prema njima. Univerzum će im stalno slati takve ljude i situacije dok ne nauče da je sasvim u redu da se ispolji bes, ljutnja, svoje potrebe, neodobravanje. Osobe koje imaju ovaj aspekt su rodjene baš sa tim aspektom ne zato što treba da budu kažnjene, već zbog toga da nauče lekciju koju sam prethodno navela.

Što se tiče ranog odrastanja ovaj aspekt ukazuje da je u porodici bilo neke neizrečene tenzije. Ukoliko je Mesec jako afliktovan ukazuje da je u ranom detinjstvu u porodici bilo nasilja i da su ove osobe potiskivale traume iz ranog detinjstva. U ovom slučaju lekcija je da osobe ispolje ljutnju prema roditeljima i da ispolje sve one traume iz ranih dana. Dok se to ne učini ove osobe će privlačiti situacije i ljude koji su agresivni, nasilni itd.

Mars je planeta koja predstavlja i našu seksualnu energiju. Kada je ovaj aspekt uključen ukazuje da su ove osobe jako strastvene i da vole intenzivne i na neki način grube seksualne odnose.

Za kraj ostavljam videa koja mogu da vam pomognu!








Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON