JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU


Mars u ženskom horoskopu ukazuje na to kakve momke privlačimo, kao i na to kakve muškarce volimo.
Jupiter ukazuje na to kakvog muža dobijamo. 
Da bi ste videli gde vam se tačno nalaze Mars i Jupiter, na ovom linku možete videti http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/
Naravno, tačnija slika se dobija uvidom u celu natalnu kartu.


                   MARS KROZ ZNAKE I KUĆE


Mars u znaku Ovna: Žene sa ovom pozicijom vole: borbene, impulsivne, snažne, uporne, tvrdoglave, "loše momke".

Mars u znaku Bika: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: hedonisti, ambiciozni, strašno uporni i tvrdoglavi, 

Mars u znaku Blizanci: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: zanimljivi, pričljivi, druželjubivi, neozbiljni.

Mars u znaku Raka: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: osećajni, privrženi, nežni, senzibilni.

Mars u znaku Lava: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: glavni u društvu, entuzijastični, zabavni, koji imaju samopouzdanja i samopoštovanja.

Mars u znaku Device: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: detaljni, analitični, uredni, pametni, organizovani.

Mars u znaku Vage: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: kulturni, ljubazni, balansirani, imaju stila.

Mars u znaku Škorpije: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: misteriozni, intenzivni, senzitivni, opasni.

Mars u znaku Zmijonoše: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: jake ličnosti, intelektualni, zanimljivi.

Mars u znaku Strelca: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: optimistični, zabavni, slobodoumni, pametni, duhoviti.

Mars u znaku Jarca: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: proračunati, materijalisti, stabilni, uporni. 

Mars u znaku Vodolije: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: buntovnici, autentični, luckasti, inteligentni.

Mars u znaku Ribe: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: osećajni, senzitivni, intuitivni, spiritualni, duhovni, sanjari.

Mars u 1. kući: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: aktivni, borbeni, avanturisti, dominantni.

Mars u 2. kući: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: kulturni, ambiciozni, muškarci koji znaju da uživaju u materijalnim stvarima, kao i u hrani i piću.

Mars u 3. kući: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: druželjubivi, komunikativni, zabavni.

Mars u 4. kući: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: vezani za dom i porodicu, majku, koji su emotivni, senzitivni, nežni, koji će da ih čuvaju i drže kao malo vode na dlanu.

Mars u 5. kući: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: glavni u društvu, entuzijastični, zabavni, jaki, duhoviti, koji znaju da flertuju.

Mars u 6. kući: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su u profesijama pri vojsci, policiji ili medicini i veterini, kao i ratnički nastrojene muškarce.

Mars u 7. kući: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: biznismeni, pravnici, kulturni i imaju dar za partnerska poslovanja.

Mars u 8. kući: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: moćni, intenzivni, impulsivni, misteriozni i tajanstveni, u nekim slučajevima i članovi mafije ili kriminala.

Mars u 9. kući: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: intelektualni i visoko obrazovani, optimistični, stranog porekla.

Mars u 10. kući: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: autoritativni, uspešni, moćni, koji imaju status u društvu. 

Mars u 11. kući: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: uspešni, ostvareni, druželjubivi, socijalni. U nekim slučajevima ukazuje da ove žene vole muškarce koji imaju dosta materijalnih sredstava. Mars u ovoj kuči takodje ukazuje na to da osoba može stupiti u vezu sa nekim ko je bio prvo drug osobi.

Mars u 12. kući: Žene sa ovom pozicijom vole muškarce koji su: intuitivni, ćutljivi, duhovni, spiritualni, stranog porekla (ukoliko to cela natalna karta potvrdjuje), pomalo stidljivi i izolovani od "sveta". 

                       JUPITER KROZ ZNAKE I KUĆE


Jupiter u znaku Ovna: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: hrabar, uporan, tvrdoglav, aktivan, pravi macho man.

Jupiter u znaku Bika: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: uporan, kulturan, lepo vaspitan, hedonista, materijalista.

Jupiter u znaku Blizanci: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: druželjubiv, komunikativan, inteligentan, zanimljiv, zabavan.

Jupiter u znaku Raka: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: nežan, osećajan, brižan, pažljiv, pravi porodičan čovek.

Jupiter u znaku Lava: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: entuzijastičan, zabavan, glavni u svemu, neko ko ima samopoštovanja.

Jupiter u znaku Device: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: organizovan, detaljan, uredan, analitičan.

Jupiter u znaku Vage: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: lepo vaspitan, kulturan, balansiran, miran, ima stila.

Jupiter u znaku Škorpije: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: strastven, uporan, intenzivan, tajanstven.

Jupiter u znaku Zmijonoše: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: lekar ili ima lekarske/šamanske talente, psiholog, inteligentan, iskren, strastven. 

Jupiter u znaku Strelca: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: optimističan, otvoren, inteligentan, zanimljiv, slobodouman.

Jupiter u znaku Jarca: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: materijalno nastrojen, proračunat, stabilan, staložen, "hladan" i organizovan.

Jupiter u znaku Vodolije: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: interesantan, autentičan, zanimljiv, buntovnik, inteligentan, voli slobodu.

Jupiter u znaku Ribe: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: osećajan, umetnik u duši, intuitivan, duhovan i spiritualan.

Jupiter u 1. kući: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji dosta utiče na njih i koji ima optimističan pristup životu. Koji isto tako ima karakteristike vašeg podznaka, ali ne zaboravite da gledate i 7. kuću, kao i vladara 7. kuće. 

Jupiter u 2. kući: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: hedonista, materijalista, neko ko je vezan za svoju porodicu i za porodičnu tradiciju. 

Jupiter u 3. kući: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: komunikativan, zanimljiv, inteligentan, duhovit.

Jupiter u 4. kući: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: nežan, osećajan, vezan za dom i porodicu, majku.

Jupiter u 5 kući: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: entuzijastičan, uvek je u centru pažnje i voli da bude glavni, voli da se zabavlja i da uživa u životu. Ima talenta za glumu.

Jupiter u 6. kući: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: uredan, organizovan, praktičan, detaljan.

Jupiter u 7. kući: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: dobar u biznisu, kulturan, šarmantan, obrazovan.

Jupiter u 8. kući: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: jak, intenzivan, tajanstven, bogat (ukoliko to i cela natalna karta potvrdjuje).

Jupiter u 9. kući: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: obrazovan, slobodnih shvatanja, optimističan, zabavan.

Jupiter u 10 kući: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: uspešan, fokusiran na karijeru i status, javna ličnost (ukoliko to cela natalna karta potvrdjuje).

Jupiter u 11. kući: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: društven, uspešan, ostvaren, bogat (ukoliko to cela natalna karta potvrdjuje). 

Jupiter u 12. kući: Žene sa ovom pozicijom dobijaju supruga koji je: stranog porekla (ukoliko to cela natalna karta potvrdjuje), duhovan, spiritualan, senzitivan.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON