MESEC KVADRAT JUPITER/JUPITER KVADRAT MESEC


Mesec predstavlja naše emocije, kako reagujemo na stvari oko nas, našu majku i odnos sa njom, naše odrastanje. Jupiter je planeta koja predstavlja: optimističnost, sreću, uspeh, popularnost, duhovitost, spiritualnost, duhovnost, filozofiju i širu percepciju.
Ukoliko ne znate da li imate ovaj aspekt po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je link za vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/
Nešto više o sistemima kalkulisanja natalnih karata imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html


Mesec kvadrat Jupiter ili Jupiter kvadrat Mesec je jedna od najlakših kvadrat aspekata na Mesec.
Ukoliko Mesec prima harmonične aspekte od drugih planeta ukazuje na to da imate lekciju (u ovom slučaju kvadrat aspekt ukazuje na samo lekciju) da naučite kako da budete pozitivni i da imate veru da sve što se dešava je sa razlogom i za vaše najveće dobro. Ove osobe kada udju u dvadesete godine će sve više i više učiti ovu lekciju i postaće mudre (ne mislim na školsku i fakultetsku mudrost, već više na unutrašnju, duhovnu, jer Jupiter to predstavlja, a Merkur ono prvo) i optimistične osobe, sa ekspanzivnijim pogledom na život i stvari oko njih.

Kada su neharmonični aspekti uključeni na Mesec, a pogotovo ukoliko dolaze od Marsa, Saturna, Urana i Plutona ukazuje na to da osobe na teži način, kao i kasnije, uče lekciju koju sam gore navela. 

Kada nauče ovu lekciju videće kako im emotivni život posatje ispunjeniji i bolji i kako su oni sami zadovoljniji, pozitivniji i ispunjeniji nego pre.

Žene sa ovom pozicijom će kao majke biti:
  • Kada su harmonični aspekti uključeni i kada je Jupiter stabilan (ne mora da bude u znaku Raka, znak egzaltacije) ukazuje da su kao majke: otvorene, entuzijastične, znaju da inspirišu svoju decu i utiču pozitivno na njih.
  • Kada su neharmonični aspekti uključeni na Mesec i kada je Jupiter afliktovan (kada prima stresne aspekte i kada se nalazi u padu) ukazuje da treba da nauče da budu uzor kao roditelj, neko ko će da inspiriše svoju decu da uspeju u životu i da budu zadovoljni, kao i da prate svoje snove.





Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON