MESEC U ZNAKU VODOLIJE


Mesec predstavlja naše emocije, kako reagujemo na stvari oko nas, našu majku i odnos sa njom, naše odrastanje, našu podsvest.
Znak Vodolije predstavlja: autentičnost, genijalnost, unikatnost, buntovništvo, revolucionarnost, slobodu... Ovim interesantnim i zanimljivim znakom vlada planeta Uran. Obavezno treba pratiti sve aspekte upućene na Mesec, kao i poziciju Urana i njegove aspekte.
Ukoliko niste sigurni da li imate Mesec u ovom znaku po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je link za vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/
Nešto više o astrološkim sistemima kalkulacije natalnih karti, imate ovde http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html

Osobe sa ovom pozicijom su jedinstvene i progresivne, postoji nešto u njima što ih na neki način izdvaja od drugih. Otvorenih su shvatanja i tumače svet oko sebe često sa jedinstvenog stanovišta. Ne drže do tradicije i običaja i često su ti koji ispituju isto. Mogu s vremena na vreme da izgledaju kao da su emotivno ravnodušni. Oni i jesu emotivno ravnodušni, ne reaguju burno i emotivno na stvari oko njih. Ove osobe je jako teško poraziti emotivno, brataju informacijama i često na kraju iznerviraju one koji su hteli da ih emotivno "poraze". 
Ova lunarna pozicija im daje unutrašnju potrebu za slobodom i autentičnošću. Ne vole da prate trendove i preziru svrstavanje u kalupe. Vole i cene isrenost i ukoliko saznaju da ih je neko lagao odmah završavaju sa tim odnosima (veze, prijateljstva itd.). 
Često preferiraju da daju emotivnu podršku na malo distanciran način, pružajući jasne i objektivne analize umesto da se duboko i emotivno uključe (osim ukoliko su ostale planete u vodenim znacima). Njihova najveća moć je sposobnost da se izdignu iznad emotivnog sukoba i da vide celu situaciju onakvu kakva zaista jeste. Vole da se druže i imaju unutrašnju potrebu za interesantnim druženjima i interakcijama. Ne vole da budu u prisustvu ljudi koji su: zadrti, zatvoreni, ograničeni, koji se samo žale i od svega prave dramu.
Majke ovih osoba su: interesantne, neuobičajene na neki način, autentične. Sa majkama imaju prijateljski i otvoren odnos. Majke su te koje ih podržavaju da prate svoje snove koliko god da su oni "čudni" ili "luckasti" okolini i društvu.
Kada Mesec prima neharmonične aspekte ukazuje na majke koje su neukrotive na neki način, imaju strah da ne izgube svoju slobodu i autentičnost tako što će se vezati za nekoga. Kasnije i osobe sa ovom pozicijom imaju iste tendencije.Ovde je ključ da shvatite da niko ne može da vam oduzme vašu autentičnost i slobodu.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON