ŠTA NAM DONOSI MLAD MESEC U ZNAKU DEVICE 20.09.2017.




















Mladi Mesec je odlično vreme za postavljanje ciljeva za stvari koje želite da kreirate, ostvarite, razvijete. Bitno je da se u ovom periodu posvetite svojoj viziji i da se otvorite za dobijanje upustava, za čišćenje i lečenje od svega što vam više ne služi. Par dana pre mladog Meseca bilo bi dobro da se povučete u sebe i da razmislite šta je to što biste želeli da privučete, manifestujete. Deo pripreme pre mladog Meseca je da znate šta zaista želite da ostvarite, privučete, manifestujete. Nekad je to nešto unutrašnje, kao na primer oproštaj, hrabrost itd. Naravno ponekad je to konkretniji zahtev kao na primer promocija na poslu, dobijanje novog stana, automobila itd.

U slici ispod možete videti konfiguraciju neba u vreme mladog Meseca. 
Mlad Mesec će biti 20.09.2017. godine. Nalaziće se u znaku Device, u konjukciji sa Suncem i pravi T KVADRAT. T KVADRAT se formira kada se dve planete nadju u opoziciji, a istovremeno se i jedna i druga planeta nalaze u kvadrat aspektu sa trećom planetom. U T KVADRAT su umešani mlad Mesec, Sunce, Hiron i Saturn. 
Ovaj mlad Mesec je pomalo izazovan i ukazuje da kako bi imali jasne ciljeve u vezi toga što želimo da ostvarimo moramo prvo da zaronimo u sebe i da očistimo sve unutrašnje rane koje nas sprečavaju da ostvarimo ono željeno. Pošto je Hiron retrogradan ukazuje na rane (mislim na unutrašnje kao što su na primer: traume, strahovi, osećaj da vas niko ne voli i ne ceni itd.) koje dolaze iz prošlih života ili iz ranog detinjstva. Par dana pre mladog Meseca imamo šansu i podršku da izlečimo te rane, a onda da na dan mladog Meseca postavimo ciljeve ka onome što želimo da unapredimo i ostvarimo. Da ne zaboravimo da se mlad Mesec nalazi u znaku Device koji predstavlja izmedju ostalog i usavršavanje i unapredjivanje. U kojoj vam se kući znak Device nalazi ukazuje da ćete u tim sferama gledati da se poboljšate ili da poboljšate situacije u tim sferama života. Naravno ovo nije vreme za preuzimanje akcije, već za čišćenje i oslobadjanje. Kvadrat sa Saturnom ukazuje da moramo biti strpljivi i da ne očekujemo da vidimo odmah rezultate unutrašnjeg čišćenja (unutrašnjeg čišćenja će biti jer je Hiron retrogradan i vlada znakom Zmijonoše, u kojem se Saturn trenutno nalazi).

Ovo je vreme čišćenja i želim nam svima da iskoristimo sve što nam pruža ovaj mladi Mesec! 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON