ŠTA NAM DONOSI PUN MESEC 06.09.2017.

Pun Mesec je kulminacija svakog dogadjaja, ciklusa. Ukoliko želite da neki vaši ciljevi ili želje dožive uspeh najbolje bi bilo da se fokusirate na njih tokom punog Meseca, naravno reč je o pozitivnom fokusu. Ovaj link vam može pomoći u tome 

Pun Mesec koji će se desiti 06.09.2017. nalaziće se u znaku Vodolije, pravi T KVADRAT. T KVADRAT se formira kada se dve planete nadju u opoziciji , a istovremeno i jedna i druga planeta se nalaze u kvadrat aspektu sa trećom planetom.
U slici ispod videćete konfiguraciju neba u vreme punog Meseca.



Ovaj pun Mesec je malo izazovan. Kada formira T KVADRAT ukazuje na to da kako bi ostvarili svoje želje, planove i ciljeve moramo da otpustimo sve blokade koje nas sprečavaju da se iz korena promenimo (to je zato što je u T KVADRAT umešan Saturn u znaku Zmijonoše, on u ovom znaku ukazuje na duboke promene). Na dan punog Meseca može se desiti da budete testirani od Univerzuma preko drugih ljudi u sferama gde vam je fokus. Ukoliko se desi da vas neko izaziva, što je jako moguće zbog opozicije sa Suncem, najbolje bi bilo da se povučete i pustite stvari (konjukcija sa Neptunom). Na dan punog Meseca bi najbolje bilo da meditirate i da se fokusirate na uklanjanje blokada koje vam stoje na putu da ostvarite svoje želje i ciljeve.
Noć pre punog Meseca bi bilo dobro da se pomolite Univerzumu/Bogu da vam pomogne i da vas uputi šta treba da radite. Ovo kažem zato što kada se pun Mesec nadje u konjukciji sa Neptunom ukazuje na uvide kroz snove ili preko meditacije. Takodje na dan punog Meseca možemo imati uvide šta nas to blokira da se fokusiramo na svoje ciljeve, kao i da ih ostvarimo. T KVADRAT ukazuje na to da obraćamo pažnju na stvari koje ne zaslužuju ni minut našeg vremena, tako da na dan punog Meseca postajemo svesni toga i imamo šansu da to promenimo.
Želim nam svima da zaista iskoristimo ovaj pun Mesec! 
Pošto smo krenuli u mesec septembar za kraj ostavljam ovaj letnji miks. Uživajte! 😊


                                        

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON