VENERA U ZNAKU OVNA

Venera je planeta koja predstavlja lepotu, umetnost, modu, manire i lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja žene kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7 kući i dispozitorom i aspektima koji se formiraju.
Ukoliko ne znate u kom vam se znaku Venera nalazi po True Sidereal sistemu kalkulacije, na ovom linku možete videti http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/
U muškom horoskopu, samo u slučaju kada se Venera nalazi u 1. kući, opisuje i njega, a ne samo kakve ga žene privlače itd.

Ovo je pozicija koja označava da osobe treba da praktikuju ljubav prema sebi. Često su one u prošlim inkarnacijama bile tu za druge. U ovoj inkarnaciji su došle da nauče da vole sebe, kao i da se fokusiraju na sebe i svoje potrebe. Na kraju krajeva kada stvarno shvatite, prihvatite i zavolite sebe tek tada možete privući prave i vredne stvari u vaš život, ovo je najbolja karakteristika ove pozicije.
Osobe sa ovom pozicijom vole one koji ne igraju igrice i koje se ne pretvaraju da su nešto što nisu. Ukoliko vam se dopada neko ko ima Veneru u ovom znaku, moj savet vam je da nikako ne igrate "igrice" jer ćete tako oterati tu osobu od sebe. Budite iskreni i ne glumite i onda će vam osobe sa ovom pozicijom prići. Žene sa ovom pozicijom nemaju problem da prve pridju momku koji im se svidi.
Osobe sa ovom pozicijom vole da budu dominantnije u vezama. Vaš idealan partner treba da bude strastven, ali i da vam ne poklanja toliko pažnju, već da ima i svoj život. Stigli smo do loše karakteristike ove pozicije, a to je da se ove osobe jako brzo "zasite" i dosadi im, ako im neko poklanja previše pažnje. Često je ovo razlog zašto ove osobe raskidaju. Ova pozicija ukazuje da uglavnom osobe koje imaju Veneru u znaku Ovna prve raskidaju.

Znak Ovna je veoma nezavisan znak, koji je uglavnom fokusiran na sebe i na sopstvene interese. Zbog toga ljubavne veze i odnosi mogu biti sebični, gde je osoba sa ovom pozicijom (uglavnom žene koje imaju ovu poziciju)uglavnom  usmerena na svoje potrebe i ima problem sa kompromisima.

Kada Venera prima harmonične aspekte od drugih planeta ukazuje da imate ljubav i poštovanje prema sebi, ali opet niste egoistični i ne zapuštate toliko druge ljude.

Kada Venera prima neharmonične aspekte od drugih planeta ukazuje na strah osobe da ima intimnije odnose sa drugima. Ove osobe se jako brzo zasite i imaju tendenciju da brzo izlaze iz veza, kao i da menjaju mnogo partnera. 

Muškarci koji imaju ovu poziciju vole i privlače ih žene koje imaju ove karakteristike. Kako bi ste videli potpuno karakteristike supruge pogledajte vašu 7. kuću, planete u 7. kući, kao i vladara 7. kuće i njegove aspekte.


Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje Veneru u znaku Ovna...Uživajte! 💋💕💪





Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON