ŠTA NAM DONOSI RETROGRADNI MERKUR U ZNAKU RIBE OD 22.03.2018. - 15.04.2018.


Retrogradni Merkur u znaku Ribe pojačava intuiciju i unutrašnje spoznaje. Odgovori koji su vam jako bitni već neko vreme mogu vam doći u ovom periodu preko intuicije, snova, meditacije... Obratite pažnju na svoju intuiciju i šta vam govori u ovom periodu, jer se tu kriju odgovori koji su vam potrebni. Ne savetujem vam da u ovom periodu donosite neke bitne odluke. Iskoristite ovaj period za analiziranje vaših uverenja, navika, načina na koji razmišljate. Ovo je veoma dobar period da vidite da li imate neke navike i obrasce ponašanja, razmišljanja koje Vam uopšte ne služe. Ovo je period da se povežete sa vašim unutrašnjim bićem i da pregledate da li imate neke zablude koje treba pustiti. Praktikovanje meditacije, yoge i ostalih duhovnih aktivnosti mogu vam dosta pomoći u ovom periodu, jer ovo nije period za preduzimanje konkretnih akcija i donošenja odluka. Ovo je period umirivanja uma i uvida u našu podsvest, suočavanje sa našom podsvešću i šta treba da pročistimo iz nje (znak Ribe vlada podsvešću). 

Od 22.03. - 08.04. Merkur se nalazi u Revati nakšatri. Merkur vlada ovom nakšatrom. Ovo je fenomenalan period da uvidite da li ste previše kritični i perfekcionisti prema sebi i drugima. Retrogradni Merkur u ovom periodu traži od vas da se povučete u svoje unutrašnje biće i sagledate svaki deo sebe, koliko god vam se neki deo ne svidjao kod Vas, morate da ga zavolite. U ovom periodu odredjene doze kriticizma i perfekcionizma izlaze na videlo, jer Merkur to izvlači kako biste to otpustili i doveli u balans. Ovo je takodje veoma dobar period za čišćenje i oslobadjanje od karmičkih obrazaca. Ukoliko iskoristite ovaj period za to, bićete nagradjeni u sledećem životu, tako što nećete vući neke okove karme. Ovo sam napomenula zato što Revati nakšatra ukazuje na čišćenje svih karmičkih obrazaca kako bi otišli slobodni i potpuno čisti u sledeću inkarnaciju.

Od 08.04. - 15. 04. Merkur se nalazi u Uttara Bhadrapada nakšatri. Saturn vlada ovom nakšatrom. Ova nakšatra je karakteristična po umeću govorništva, mudrosti i dubine uma i znanja. Ovo je period kada imamo ogromnu priliku da zaronimo duboko u svoju podsvest i očistimo svu prašinu koja je u njoj, a koja nas koči i ograničava. U ovom periodu možemo imati fenomenalne intuitivne uvide preko snova, vizija, meditacije... 

Utišajmo um kako bi dobili prave odgovore i vodjstvo je pouka ovog retrogradnog Merkura!
Za kraj ostavljam predivnu Ocean sounds meditation music! 





Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON