ŠTA NAM DONOSI RETROGRADNI SATURN OD 17.04. - 06.09.2018.


Saturn će od 17.04. - 06.09. biti u retrogradnoj fazi. Nalaziće se u znaku Strelca i boraviće u Mula nakšatri. Velike lekcije, transformacije i prosvećenje nam Saturn donosi u ovom periodu. Saturn će nas suočiti sa korenima probelma.Koren problema može biti: žrtva mentalitet, manjak samopouzdanja, kriticizam... Svi, kolektivno ćemo postati svesni šta nas to koči i udaljava od zdravog, ispunjenog i srećnog života. Ovo može biti težak period za one koji odbijaju da se suoče sa realnošću onoga što im više ne služi. Početkom ovog tranzita mogu se javljati otpori ka transformaciji iz korena. 
Ovo je period kada nam Saturn pokazuje ko smo mi zaista i kada nam otklanja sve iluzije. Pokazuje nam gde smo pravili greške i zbog čega. Postajemo svesni svega ovoga u ovom periodu. 
Možemo otkriti da dosta stvari za koje smo mislili da su "tačne", su zapravo iluzije. Pravu istinu nam Saturn otkriva u ovom periodu i ona može biti veoma destruktivna za mnoge koji su se slepo držali nekih učenja, uverenja, uloga...
Ovo je period kolektivnog budjenja i odbacivanja svih uloga u kojima nismo bili ono što zaista jesmo.
Ukoliko konstruktivno saradjujemo sa Saturnom i prihvatimo da uz njegovu pomoć iščupamo koren problema koji je negde duboko u nama, ovaj period će doneti transformacije na lakši način.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON