VENERA U ZNAKU ZMIJONOŠE


Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu ukazuje na to kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji se formiraju. 
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u 1. kući, opisuje i njega. 

Na ovom linku imate tekst o Veneri i njenoj simbolici http://astro13lovers.blogspot.rs/2018/01/venera-u-astrologiji.html

O znaku Zmijonoše i njegovom značenju, imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/zmijonosa.html

Na ovom sajtu možete proveriti da li imate Veneru u ovom znaku http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

Nešto više o True Sidereal sistemu kalkulacije, ali i o ostalim sistemima, imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html

Venera u znaku Zmijonoše donosi transformacije u poljima ljubavi i partnerskih odnosa. Ove osobe uče kako pravilno da započinju ljubavne veze, kao i da imaju zdrave ljubavne odnose. Venera u ovom znaku često dovodi do toga da ove osobe biraju sasvim drugačije ljubavne partnere u drugoj, nego u prvoj polovini života. Oni uče kako da se suoče sa otrovnijim aspektima u ljubavi. Često ova pozicija ukazuje da su prolazili kroz neke vrste povreda u polju ljubavi i samopouzdanja. Ono što je interesantno kod ove pozicije je to što oni mogu sami da izleče te povrede. 

Žene koje imaju Veneru u ovom znaku su veoma inteligentne. Dobro se snalaze u flertu i zavodjenju (osim ukoliko se Venera nadje u 4. kući ili u 12. kući). One zrače zavodničkom i misterioznom aurom. Ove žene mogu biti posesivne i ljubomorne, pogotovo ukoliko Venera prima jake aspekte (konjukcija, inkonjukcija, kvadrat, opozicija) od Plutona. Kada se Venera u znaku Zmijonoše nalazi u jakom aspektu sa Uranom (konjukcija, inkonjukcija, kvadrat i opozicija), ukazuje na osobe koje cene slobodu u vezama, kao i na osobe koje ne ostaju u površnim, dosadnim i ograničenim vezama.
Njih privlače intelektualne osobe, koje su u isto vreme misteriozne i zanimljive. Oni ne mogu biti sa nekim ko ima ograničenu svest i intelekt.
Seks im je veoma bitan i osobe sa ovom pozicijom su veoma vešte u erotici. Oni ne mogu biti sa nekim ko nije dobar u krevetu. 
Ukoliko vam se dopada osoba koja ima ovu poziciju savetujem vam da budete otvorenog uma, da se informišete o mnogim stvarima i da budete ono što jeste. 
Intelekt, dobar seks i zdrav ljubavni odnos je ono što ova Venera traži! 🔥✔

Za kraj ostavljam pesmu koja savršeno opisuje Veneru u znaku Zmijonoše... 💗💋🌠





Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON