ZAŠTO TREBA UPOZNATI SVOJU NATALNU KARTU?


Pomoću natalne karte mogu se saznati prošlost i budućnost osobe. Ali, ono što je još važnije, ona nam ukazuje na životni put, na način kako upoznati sebe, svoje unutrašnje biće, kako da se približimo svojoj duši, svojoj pravoj prirodi. Kada smo udaljeni od svog unutrašnjeg bića, nezadovoljni smo, osećamo se izgubljeno, blokirano, neispunjeno...Ne uočavamo u čemu je problem i gde je rešenje i sve više se udaljavamo od svoje prave prirode. Otuda puno nesrećnih i promašenih života. Analiza natalne karte otkriva ko ste vi zaista, čemu teži vaša dusa, kojim putem treba ići (šta treba naučiti) da bi došao do sebe i tako našao mir i ispunjenje. Nažalost, mnogi protraće svoj život, a da tu lekciju ne nauče. Mnogi se pomire sa mišlju da im je tako "sudjeno" i da se tu ništa ne može izmeniti.
Ako znamo da smo duša koja je živela ovozemeljski život u više inkarnacija, onda nam je jasno da su te inkarnacije povezane sa našim sadašnjim putem .Psiholozi to zovu prenatalnim uticajem. Mnogo toga doneli smo u ovaj život iz prošlih života (talenti, obrasci ponašanja, neobjašnjivi strahovi, "čudne" sklonosti i interesovanja....) Natalna karta otkriva ko smo i kakvi smo bili u prošlom životu, te kako to utiče na naš sadašnji život.  Ona nam otkriva koje karmičke lekcije treba da naučimo. Kada su te lekcije naučene, tek onda se odredjena polja života, koja su bila blokirana, odblokiraju. Ponekad je teško shvatiti koju lekciju treba da naučimo i predugo ostajemo zaglavljeni u zastarelim karmičkim obrascima, te samim tim ne ostvarujemo svoje pune potencijale. Nekada je u pitanju blokada jednog polja (ljubav, finansije...), a nekada su blokirana sva polja i osoba kao da ne živi svoj život, posmatrač je života. Detaljna analiza cele natalne karte jasno ukazuje na koren blokada, kao i koja se karma prenosi iz prošlih inkarnacija. Mnoge nejasnoće mogu biti razjašnjene kada putem natalne karte osvestimo gde imamo da isplatimo karmu i zbog čega je to tako. 
U nekim natalnim kartama nedvosmisleno je prikazano da, dok se odredjene lekcije ne nauče, pozitivni i jaki tranziti (velika podrška mnogih planeta za uspeh, blagostanje, obilja...) neće imati nikakav uticaj na nas, tj. neće nam pomoći da ostvarimo uspeh iako su periodi povoljni. Neki su te lekcije savladali u prošlim inkarnacijama i sada žive rasterećeno i nemaju otpore na svom putu. Za njih kažemo da su rodjeni pod srećnom zvezdom, a zapravo eto u čemu je stvar.
Natalnu kartu ne treba gledati kao konačnu presudu zvezda. Mi možemo uticati na svoj život (sem na karmički odredjene stvari), svojom voljom. Mi smo krojači svoje sudbine i ne treba da za svoj život krivimo zvezde. Ali, možemo da otkrijemo šta nam poručuju i kako najbolje da iskoristimo mogućnosti. To je prava svrha natalne karte!!!
Recimo, za mnoge je veoma bitno polje braka. Natalna karta, izmedju ostalog, može ukazati kada je dobar životni period za ulazak u brak, te će bračne vode  biti mirne i stabilne, a kada bi doneo loš brak, pun trzavica, problema, doveo do razvoda. Putem natalne saznajemo da li je brak karmički i šta to zapravo znači.
Analiza natalne karte deteta može pomoći roditeljima da bolje razumeju svoje dete, shvate njegove specifičnosti, talente, njegovu prirodu, koje su njegove životne lekcije i životna svrha. Pomoću ovih saznanja manje ćemo kao roditelji lutati u ozbiljnom i odgovornom "poslu" vaspitavanja deteta  i prevazići mnoge zamke roditeljstva. Većina natalnih karata ukazuju na probleme u životu osobe koji su izazvani pogrešnim odnosom roditelja prema deci u periodu odrastanja. Zbog tih pogrešaka stiču se različiti kompleksi, loši obrasci ponašanja, uverenja koja ne služe, koče i ograničavaju osobu da ispunjeno živi, pokaže svoje potencijale, bude srećna i uspešna, samosvesna, samouverena.
Ljudi na različite načine gledaju na natalnu kartu. Puno je tu predrasuda, pogrešnih uverenja, zloupotreba, površnosti... Analiza natalne karte nam poručuje kako razumeti, promeniti i popraviti svoj život. Ona nije presuda! Daje  nam odgovore i nudi rešenja. Može biti od velike pomoći, može nam otvoriti oči.

Analizu natalne karte radim sa posebnim osvrtom na ono što sam u ovom tekstu navela, a odnosi se na eventualne blokade, lekcije i kako to prevazići, te otvoriti mogućnosti za iskorišćavanje svojih punih potencijala.
Oblasti koje obradjujem: 

  • osnovne karakteristike osobe i njen životni put, rano odrastanje, 
  • gde osobu čeka rast i na šta treba da se fokusira u ovoj inkarnaciji,
  •  šta se donosi iz prošlih inkarnacija, karma i njene lekcije, 
  • karijera, 
  • ljubavne veze, deca i polje braka. 
Ukoliko ste zainteresovani za izradu natalne karte možete me kontaktirati putem mejla rankovicnevena94@gmail.com

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON