PODZNAK BLIZANCI I ŠTA GA ČEKA U 2019. GODINI - TRUE SIDEREAL ASTROLOGY


Pre nego što krenem u analizu ove godine, moram da napomenem da određeni tranziti najviše utiču kada savladate lekcije i blokade koje su prikazane u vašoj natalnoj karti. Na primer: ukoliko je prikazan veoma otvoren period za ulazak u novu vezu, a ukoliko imate blokirano polje ljubavi u natalnoj karti, jasno vam je da ti povoljni tranziti planeta neće doneti neke velike promene na tom planu. Kada poradite na karmičkim lekcijama i samim tim na njihovom otpuštanju, onda vam se otvaraju vrata za ispunjenije ljubavne odnose, a da ne mora neki period toliko da bude naglašen. O ovoj temi imate nešto više u tekstu (https://astro13lovers.blogspot.com/2018/03/zasto-treba-upoznati-svoju-natalnu-kartu.html).
Napomena: Analize su pisane po True Sidereal sistemu kalkulacije. Na ovom sajtu možete da proverite vaš podznak (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).

                           JUPITEROV UTICAJ


Jupiter se od 17.11.2018. - 18.01.2019. godine nalazi u znaku Škorpije, pa se opet vraća u ovaj znak 17.07.2019. - 11.08.2019. godine. Ti periodi ovom podznaku donose potrebu da naprave velike promene u načinu kako provode svoje vreme. Menjanje svakodnevnih navika koje više štete nego što služe je veoma izraženo dok Jupiter bude boravio u znaku Škorpije. Biće pokrenuti da menjaju i navike vezane za ishranu i zdravlje. Pošto će se Jupiter nalaziti u stresnom aspektu sa Marsom, dok bude u znaku Škorpije, Blizanci će naglo krenuti da prave promene u sferama koje sam navela, kao i u polju karijere. Medjutim, prikazano je da mogu imati od 17.11. - 18.01.2019. problema sa zdravljem (pogotovo je naglašen problem sa polnim organima), kao i problema na poslu, prikazano je uglavnom sa kolegama i saradnicima. Ti problemi, ukoliko se budu pojavili, će ih pokrenuti da naprave drastične promene u svakodnevnoj rutini, poslu, načinu ishrane i u sferi zdravlja. U tom periodu, takodje, će biti izražena potreba da rade posao kojim zaista žele da se bave, da se bave poslom koji je zaista u skladu sa njihovom životnom misijom, kao i da imaju slobodu u svom poslu. 
Jupiter će boraviti u znaku Zmijonoše od 19.01. - 16.07., pa se zatim ponovo vraća u isti znak 12.08. - 23.11. Ti periodi ovom podznaku donose pogodnost za lečenje mnogih zdravstvenih, hroničnih problema. Moram da napomenem da primena prirodnih lekova i narodne medicine, kao i putem energetskih metoda isceljivanja bi najviše doprinela isceljenju, pošto je simbol znaka Zmijonoše prirodni lekar. 
Dok Jupiter bude boravio u ovom znaku, on, takodje, donosi poboljšanje neprijateljskih odnosa. Ovo je savršeni period, ukoliko žele, da se reše svih neprijatelja, kao i da razreše sukobe sa kolegama ili ukoliko poseduju sopstveni biznis da razreše sukobe sa zaposlenima. Oni koji poseduju biznis vezan za prirodne lekove ili prirodna energetska isceljenja (rekonekcija, reiki , eft praktičari itd.) će imati procvat u biznisu dok Jupiter bude boravio u znaku Zmijonoše. 
Takodje u ovom periodu će krenuti da usvajaju nove navike koje će ih dovoditi do ispunjenijeg i zdravijeg života. 
Od 24.11. Jupiter ulazi u svoj znak (Strelac) 💪. Ovo Blizancima donosi veliku priliku da udju u vezu sa osobom do koje im je stalo ili da preko partnera ostvare neke svoje velike ciljeve. Dosta naglih pozitivnih promena u poljima partnerstava, prijateljstava i ostvarenja ličnih ciljeva je na horizontu. Postoji mogućnost i da stupe u vezu sa osobom koja im je bila prijatelj, sa razvedenom osobom ili sa jako uspešnom, bogatom i ispunjenom osobom. Moguće je i ostvarenje sve tri stavke, sve naravno zavisi od vaše natalne karte i kakav vam je partner prikazan. Svi ovi veliki, neočekivani i iznenadni novi počeci i prilike će biti u periodu od 24.11. - 18.12.


                             SATURNOV UTICAJ



Ove godine Saturn donosi ovom podznaku izraženiji fokus ka ostvarenju kvalitetnijih i ispunjenijih partnerskih odnosa. Oni koji su u vezi koja je na zdravim i stabilnim temeljima mogu očekivati podršku od Saturna tako što će doneti podizanje odnosa na veći nivo. Oni koji su u vezama koje nisu postavljene na stabilnim i zdravim temeljima će postati svesni kakvim partnerskim odnosima teže. Pored toga, Saturn ove godine završava samo sa odnosima koji nisu postavljeni na zdravim i stabilnim temeljima. Ukoliko i dodje do raskida zapamtite da vam Saturn čini uslugu i usmerava vas ka partnerstvu koje je pravo za vas.
Slobodni Blizanci će stupiti u partnerski odnos sa osobom koja je odgovorna, stabilna, ostvarena, uspešna. Veoma je prikazano da ove godine upoznaju osobu sa kojom će stupiti u brak (ovo ne važi samo za slobodne Blizance, već i za one koji su u vezama koje nisu na stabilnim temeljima). Ukoliko je u natalnoj karti prikazan strani suprug onda Saturn i Jupiter od 24.11. otvaraju priliku za upoznavanje ili za sam čin podizanja odnosa na viši nivo (ulazak u brak ili veridba)
Ove godine Saturn, takodje, otvara Blizancima velike prilike za uspeh i poslovna ostvarenja, ali samo u slučaju ukoliko budu sve radili po zakonu. Oni koji žele da pokrenu neki biznis imaju veliku podršku za to ove godine. Ukoliko sve budu radili po zakonu Saturn će ih nagraditi dugoročnim uspehom u biznisu. Oni koji imaju svoj biznis, a koji nisu radili po zakonima mogu imati pravne probleme od 30.04. - 18.09.
Saturn će biti retrogradan od 30.04. - 18.09. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Ketuom i Plutonom, u kvadratu sa Merkurom u znaku Ribe i u inkonjukciji sa Marsom u znaku Bika.
Šta ovo donosi ovom podznaku?
Ovaj retrogradni pokret Saturna donosi suočavanja sa svim karmičkim lekcijama koje su odbijali godinama da nauče. U ovom periodu moramo da se rešimo sve karme i da naučimo sve te karmičke lekcije. Ovo je period kada su primorani da se reše svih ograničenih uverenja po pitanju partnerstava, uspeha, karijere. Isplaćuju svu karmu koju vuku iz prošlih inkarnacija samim tim što će biti primorani da nauče velike karmičke lekcije u ovom periodu. Oni koji varaju svoje bračne partnere će dobiti ogromne karmičke lekcije vezano za to, kao i otkrivanje same prevare. One osobe koje partneri varaju će saznati za mnoge prljave afere od partnera i konačno završiti sa varanjem sebe tako što ostaju u braku ili vezi sa osobom koja ih vara i ne poštuje. Oni koji imaju tajne afere ili tajne veze sa šefovima ili poslovnim partnerima će proći kroz period otkrivanja odnosa u javnosti, koji će uticati da se osećaju zabrinuto za svoj imidz u društvu.
O uticaju Urana u znaku Ovna za ovaj podznak imate u ovom tekstu http://astro13lovers.blogspot.com/2018/06/sta-nam-donosi-ulazak-urana-u-znak-ovna.html.

 UTICAJ LUNARNIH I SOLARNIH EKLIPSA



Prva parcijalna solarna eklipsa odigraće se 06.01. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Merkurom, Saturnom, Ketuom (JMČ) i Plutonom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova solarna eklipsa Blizancima donosi nove početke u oblasti partnerstava (poslovnih i ljubavnih). Velike promene u bitnim jedan na jedan odnosima su na horizontu od dana solarne eklipsepa, pa u narednih 6 meseci, osim u slučaju kada se eklipsa nadje u konjukciji sa bitnom planetom u natalu, tada uticaj eklipse traje godinu dana. Te velike promene se takodje odnose na završavanje nekih odnosa (ljubavnih i poslovnih, ali onih koji su potpisani ugovorom ili su veoma ozbiljni) koji nisu uticali na razvoj i napredak. Razlog toga je umešanost Ketua (južni mesečev čvor) i Saturna u ovu eklipsu gde zajedno veoma izraženo donose otpuštanje svega što nam više ne služi, kao i zatvaranje karmičkih odnosa za Blizance, odnosa koji više nemaju nikakvu svrhu.

Prva totalna lunarna eklipsa će biti 21.01. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem, Merkurom i Plutonom i Ketuom, kao i u kvadratu sa Uranom. Ova lunarna eklipsa Blizancima donosi kosmičku pomoć da se reše odredjenih unutrašnjih blokada i uverenja koja su ih sputavala da imaju uspeh u karijeri, kao i da se ostvare u istom. Ukoliko su uradili nešto što nije toliko dobro za njihov poslovni i društveni imidz naglašeno je da postoji velika mogućnost otkrivanja tih afera (kod ovog podznaka je naglašena ljubavna ili novčana afera na poslu), koja će uticati na iznenadni pad u društvenom statusu, kao i u oblasti finansija (novac koji zaradjuju i koji utiče na njihovu sigurnost i osećaj vrednosti). Par dana pre i posle eklipse će imati uvid koliko zaista cene sebe i kako da zavole sebe i pojačaju poverenje u sopstvene sposobnosti. Za one koji imaju unutrašnje blokade prema novcu će ovaj period biti osvešćivanje tih blokada koje ih koče da imaju materijalnu sigurnost. Ukoliko ste vi jedni od onih koji imaju unutrašnje blokade prema novcu onda ova metoda može da Vam pomogne da se toga rešite (https://www.youtube.com/watch?v=QmD8mipJIUk). Dok oni koji nemaju unutrašnje blokade prema novcu će u periodu eklispe imati kulminaciju svojih ciljeva vezano za finansije i materijalnu sigurnost. 💎

Druga totalna solarna eklipsa odviće se 02.07. Nalaziće se u znaku Blizanci, u konjukciji sa Rahuom, u opoziciji sa Saturnom, Ketuom i Plutonom i u kvadratu sa Kironom. Ova eklipsa Blizancima donosi velike promene na ličnom planu i fizičkom izgledu, načinu kako se postavljaju prema sebi, drugima i životu. Ova eklipsa donosi i velike promene u životnim okolnostima. Te velike promene će se pokrenuti na način gde će se Blizanci prvo protiviti potrebnim promenama, tj. promena će doći kao grom iz vedra neba i na početku će delovati kao nešto loše, ali posle 2 meseca od eklipse će se uveriti da su te promene zapravo veoma dobre.

Druga parcijalna lunarna eklipsa odviće se 16.07. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Saturnom, Plutonom i Ketuom, u opoziciji sa Suncem, Venerom i Rahuom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova eklipsa Blizancima donosi otpuštanje karme koju vuku iz prošlih inkarnacija u vezi partnerskih odnosa. Ovo je period velikog karmičkog čišćenja i savetujem da Blizanci odvoje vreme za sebe da se relaksiraju. Samim otpuštanjem sve karme koju vuku njihov život će postati dosta ispunjeniji i to će početi da se odražava i na njihov fizički izgled. Ovo je, takodje, period kada će morati da završe sa nekim partnerskim odnosom (bračni, ozbiljna veza, poslovni) koji se ne razvija i ne dozvoljava oboma da se razvijaju, a koji su odbijali neko vreme da okončaju. Ukoliko nastave da ignorišu onda će Univerzum i Kosmos preuzeti stvar u svoje ruke i onda će druga strana to pokrenuti.
Ova lunarna eklipsa je period velikog karmičkog čišćenja, kulminacija će biti samo u slučaju kulminacije karmičkih ciklusa, a to znači završavanje sa karmom iz prošlkih inkarnacija.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu godinu za ovaj podznak... Uživajte! 




Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON