PODZNAK LAV I ŠTA GA ČEKA U 2019. GODINI - TRUE SIDEREAL ASTROLOGY


Pre nego što krenem u analizu ove godine, moram da napomenem da određeni tranziti najviše utiču kada savladate lekcije i blokade koje su prikazane u vašoj natalnoj karti. Na primer: ukoliko je prikazan veoma otvoren period za ulazak u novu vezu, a  imate blokirano polje ljubavi u natalnoj karti, jasno vam je da ti povoljni tranziti planeta neće doneti neke velike promene na tom planu. Kada poradite na karmičkim lekcijama i samim tim na njihovom otpuštanju, onda vam se otvaraju vrata za ispunjenije ljubavne odnose, a da ne mora neki period toliko da bude naglašen. O ovoj temi imate nešto više u tekstu (https://astro13lovers.blogspot.com/2018/03/zasto-treba-upoznati-svoju-natalnu-kartu.html).
Napomena: Analize su pisane po True Sidereal sistemu kalkulacije. Na ovom sajtu možete da proverite vaš podznak (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).


                                       JUPITEROV UTICAJ



Jupiter se od 17.11.2018. - 18.01.2019. godine nalazi u znaku Škorpije, pa se opet vraća u ovaj znak 17.07.2019. - 11.08.2019. godine. Ti periodi donose ovom podznaku potrebu da naprave velike promene u svom privatnom životu. Jupiter će se nalaziti u stresnom aspektu sa Marsom do 11. Decembra 2018. godine (obe planete se nalaze u karmičkim znacima: Škorpija i Vodolija) i to Lavovima izvlači sve potisnute emocije i programe koji uopšte ne služe, a koji su preneti predačkom linijom. Ovo je period velikog unutrašnjeg čišćenja, kao i isceljenja predačkih, težih programa koji su uticali na to da vodite slične živote kao preci, samo u drugom vremenu. To je sjajna vest, ali sam taj proces izvlačenja svih  potisnutih emocija i programa koji moraju da se iscele i ne smeju više da se prosledjuju i nastavljaju, nije nimalo naivan. Savetujem da u periodu od 17.11.2018. - 11.12.2018. nikako ne potiskujete svoje emocije i sve to što bude izlazilo na videlo,a što trebate da transformišete. Jer, ukoliko nastavite da to potiskujete, a samim tim jačate ono što mora da se transformiše, promene i isceljenje će se desiti na teži način. 
U priodu od 17.11.2018. - 11.12.2018. će emocije ići iz krajnosti u krajnost, a razlog toga je upravo veliko unutrašnje (emotivno) oslobadjanje i čišćenje, i zbog toga bi trebalo da više meditirate i odvajate više vremena za sebe kako bi lakše prolazili kroz te velike lične transformacije.
Jupiter će boraviti u znaku Zmijonoše od 19.01. - 16.07., pa se zatim ponovo vraća u isti znak 12.08. - 23.11. Ti periodi ovom podznaku donose pogodnost za isceljenje veoma bitnih ličnih odnosa (porodica, ozbiljna veza...) ukoliko je tu bilo izazova, kao i šansu da se ti bitni lični odnosi podignu na viši, dublji i intimniji nivo.
Ovi periodi su, takodje, dobri za isceljenje emocionalnih povreda, trauma, itd. Veoma dobro bi bilo da idete na energetska isceljenja i terapije ili da se edukujete o tome kako sami sebi možete da pomognete da se rešite odredjenih unutrašnjih (emotivnih) otpora i blokada, u periodu dok Jupiter bude boravio u znaku Zmijonoše. 
Pored toga, ovo je fantastičan period i za završavanje sa prošlošću i kretanje napred bez tereta prošlosti ( odnosi se i na završavanje sa predačkim, prenesenim programima ponašanja i razmišljanja koja ne doprinose ličnom razvoju, već naprotiv, blokiraju).
Od 24.11. Jupiter ulazi u svoj znak (Strelac) 💪.
Ovo Lavovima donosi neočekivane, velike prilike za ostvarenja na ljubavnom i poslovnom planu (poslovi vezani za samostalne biznise, u sferi ličnih interesovanja i hobija, kao i poslovi koji su vezani za fakultetsku diplomu). Velike prilike za začeće su takodje na horizontu. Oni Lavovi koji imaju svoju decu, svedočiće  velikim i iznenadnim novim počecima u njihovom životu. Svi ovi veliki, neočekivani i iznenadni novi počeci i prilike će biti u periodu od 24.11. - 18.12.

                                       SATURNOV UTICAJ


2019. godine Saturn donosi ovom podznaku izraženiji fokus ka ispunjenijem ljubavnom životu, kao i ka ispunjenijem društvenom životu. Slobodni Lavovi će želeti da promene taj, trenutni status i imaće podršku u tome. Mogućnost za ulazak u pravu ozbiljnu vezu (koja je ispunjena i ostvarena) sa stabilnom, zrelom i ostvarenom osobom, je na horizontu. Medjutim vaša natalna karta i vaše polje ljubavi i partnerskih odnosa (5. kuća i 7. kuća, vladari tih polja, aspekti, nakšatre itd.) igraju veoma bitnu ulogu u tome da li će doći do ulaska u vezu sa takvom osobom. Sve u svemu pozicija Saturna u ovoj godini je veoma dobra i on slobodnim Lavovima donosi veliku želju i inspiraciju da naprave velike promene u svom ljubavnom i društvenom životu (da više izlaze, da kvalitetnije i ispunjenije provode svoje vreme itd.). Zauzeti pripadnici ovog podznaka će imati podršku od Saturna da svoju vezu podignu na viši nivo, kao i da pokrenu neke zajedničke, kreativne aktivnosti sa svojim partnerom. 
One pripadnice ovog podznaka koje žele da ostanu u drugom stanju imaju podršku i u tome, od Saturna.
Oni Lavovi koji imaju svoj samostalni biznis iz sfere ličnog interesivanja i  hobija, će ove godine imati materijalnu potvrdu za to. Ova godina je, takodje, dobra i za one koji planiraju da svoje talente i interesovanja pretvore u biznis.
Saturn će biti retrogradan od 30.04. - 18.09. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Ketuom i Plutonom, u kvadratu sa Merkurom u znaku Ribe i u inkonjukciji sa Marsom u znaku Bika.
Šta ovo donosi ovom podznaku?
Ovaj retrogradni pokret Saturna donosi suočavanja sa svom karmom koju vuku iz prošlih inkarnacija. Karma nije isključivo "loša", to  zavisi od naših akcija i odluka. U periodu Saturnovog retrohradnog hoda ne savetujem da se odbijaju karmičke lekcije jer će onda  morati biti naučene na teži način. 
Obratite pažnju na vašu komunikaciju u ljubavnim odnosima u ovom periodu i  ne reagujte previše lično na stvari. Možete imati jače snove, na početku Saturnovog retrogradnog hoda,a koji su vezani za to šta treba da otpustite i transformišete iz vaše psihe i podsvesti. Na početku retrogradnog hoda Saturna ćete postati svesni koja ograničavajuća uverenja o ljubavi imate.
O uticaju Urana u znaku Ovna za ovaj podznak imate u tekstu http://astro13lovers.blogspot.com/2018/06/sta-nam-donosi-ulazak-urana-u-znak-ovna.html.


UTICAJ LUNARNIH I SOLARNIH EKLIPSA


Prva parcijalna solarna eklipsa odigraće se 06.01. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Merkurom, Saturnom, Ketuom (JMČ) i Plutonom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova solarna eklipsa  donosi drastične nove početke u oblastima vezanim za ljubavne odnose, samostalne biznise (koji su vezani za interesovanja pojedinca), decu, začeća. Oni koji se bave javnim poslom će imati veliki procvat u poslu u vidu nagle popularnosti, koja se nije desila preko noći, već putem truda i upornosti (što Saturn itekako traži). 😎 Medjutim, ova eklipsa traži da se rešimo svih ograničenja i zastarelih načina razmišljanja, kako bi imali te drastične promene i nove početke u poljima koje sam navela.
Za one koji imaju nakupljenu dobru karmu iz prošlih inarnacija, u periodu od dana eklipse i u narednih 6 meseci, mogu očekivati poklone od samog zakona karme.
Napomena: One veze koje nisu postavljene na zdravim i stabilnim temeljima će se završiti u periodu od dana eklipse i u narednih 6 meseci. Ukoliko ste zavisni od partnera i odnosa, u ovom periodu učite veliku i bitnu lekciju (koja će za vas u početku biti bolna), a to je da prava i stabilna veza nije čvrsto držanje za partnera i sam odnos. To nije pravi odnos, već zavisnički i slično je kao da imate problem sa alkoholom, kockom ili drogom.

Prva totalna lunarna eklipsa će biti 21.01. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem, Merkurom i Plutonom i Ketuom, kao i u kvadratu sa Uranom. Ova lunarna eklipsa Lavovima donosi veliku mogućnost za čišćenje svoje podsvesti i psihe. To se odnosi na čišćenje i otpuštanje svih strahova, trauma, potisnutih emocija, sve što je gurnuto pod tepih. U ovom periodu (dve nedelje pre i posle eklipse) je otvorena i mogućnost za kulminaciju želja njihove duše tj. onoga što zaista žele, ali samo u slučaju ukoliko nemaju puno unutrašnjih otpora i pogrešnih uverenja i programa. Ovo je, takodje, dobar period da osveste i promene sva podsvesna, pogrešna uverenja koja imaju.


Druga totalna solarna eklipsa odviće se 02.07. Nalaziće se u znaku Blizanci, u konjukciji sa Rahuom, u opoziciji sa Saturnom, Ketuom i Plutonom i u kvadratu sa Kironom. Ova eklipsa Lavovima donosi velike promene u polju prijateljstava i načina kako ih sklapaju. Sva lažna prijateljstva se završavaju u ovom periodu, a ukoliko vi nećete da ih završite onda će to Univerzum za vas da uradi na način da ćete biti primorani da stavite tačku na taj odnos zbog neiskrenih emocija i namera druge osobe. Slede vam totalno drugačija, ispunjenija i kvalitetnija prijateljstva, uz uslov da očistite sva ona koja su suprotna od ovoga.
U periodu od dana eklipse i u narednih dva meseca ćete postati svesni šta vas to sprečava da ostvarite svoje ciljeve i snove. Od Oktobra 2019. godine ćete biti postaknuti da poradite nešto po pitanju tih blokada. Ukoliko na tome poradite možete očekivati velike prilike za ostvarenje vaših želja i ciljeva ( odnosi se na vaše velike želje i ciljeve, a ne na društvene).

Druga parcijalna lunarna eklipsa odviće se 16.07. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Saturnom, Plutonom i Ketuom, u opoziciji sa Suncem, Venerom i Rahuom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova eklipsa Lavovima donosi otpuštanje sve karme koju vuku iz prošlih inkarnacija. Proces otpuštanja je takav da u periodu dve nedelje pre i posle eklipse će učiti sve karmičke lekcije koje su doneli iz prošlih inkarnacija. Karma nije uvek "loša", to sve zavisi od naših odluka i akcija. Karma je Univerzalni zakon koji, ono što šalješ izvan to i vraća. Velika je greška nazivati ovaj zakon lošim samo zato što nam on pokazuje naše akcije. Ukoliko nam se naše akcije ne svidjaju onda treba da ih promenimo.
Ova lunarna eklipsa je period velikog karmičkog čišćenja, a  kulminacija će biti samo u slučaju kulminacije karmičkih ciklusa, a to znači završavanje sa karmom iz prošlkih inkarnacija.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu godinu za ovaj podznak... Uživajte! 








Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON