KAKO SU PREKO ASTROLOGIJE PRIKAZANE TAJNE VEZE


Putem astrologije može se videti da li su prikazane tajne veze ili odnos koji je započet kada su jedna ili obe osobe već bile u vezi, a da se kasnije taj tajni odnos završio brakom. 
Napomena: Na ovo mora da ukaže više pokazatelja.
Za tajne veze je jako bitno da se pogleda polje 5. kuće, planete koje se u tom polju nalaze, vladar 5. kuće i u kom se znaku taj vladar nalazi, u kojoj kući i koje aspekte prima. Kada želimo da vidimo da li će ta tajna veza prerasti u brak 7. kuća, zajedno sa njenim vladarem, moraju da budu umešani. 
Planete koje predstavljaju sex i umeća u istom su Mars i Merkur. Mars predstavlja našu seksualnost i ono što nas pokreće u erotičnom odnosu, dok Merkur predstavlja naša seksualna umeća i veštine. Venera je, takodje, veoma bitna u ovom polju jer ona, izmedju ostalog, predstavlja i ono što nas zadovoljava. 
Kuće (polja) koje su vezane za tajne afere su 8. i 12. kuća. 
Znakovi koji su skloni tajnim aferama su: Škorpija, Blizanci, Ribe, Strelac, Jarac. Ovde se ne misli da je Sunce u tim znacima, tj. na osobe koje su rodjene u tim znacima, već na planete Mars, Merkur, Venera, kada se nalaze u tim znacima uz dole navedene predispozicije.
Jarac je znak koji će ući proračunato u tajni odnos, dakle samo ukoliko ima ličnu i materijalnu korist iz toga. Dok Ribe ulaze iz totalne suprotnosi, zaljubljenosti i često nerealne zaljubljenosti i procene situacije, dakle naivno izmanipulisane. Škorpija ulazi iz strasti i ogromne požude. One ne mogu jako dugo da se pomire sa tim da je nešto za njih"zabranjeno voće", koje je pritom veoma privlačno i sexy i koje im jasno stavlja do znanja da žele da imaju tajni odnos. To  Škorpija  ne može da odbije. 🔥🔥🔥 Strelac nema nikakvih problema da prevari ukoliko partner nema poverenja u njega, ukoliko ga ograničava i sputava u životnim i ličnim ciljevima. Oni nemaju problem ni da završe sa brakom tako brzo, ukoliko ne ide po planu.

Predispozicije za tajne veze su:

  • vladar 5. kuće u 12. kući, a pogotovo ukoliko su vladari Mars, Merkur ili Venera i kada primaju jake aspekte (konjukcija, inkonjukcija, opozicija, kvadrat) sa Plutonom ili sa vladarem 8. ili 12. kuće i ukoliko se vladar nadje u gore pomenutim znacima,
  • vladar 5. kuće u 8. kući, a pogotovo ukoliko su vladari Mars, Merkur ili Venera i kada primaju jake aspekte (konjukcija, inkonjukcija, opozicija, kvadrat) sa Plutonom ili sa vladarem 8. ili 12. kuće i ukoliko se vladar nadje u pomenutim znacima,
  • vladar 5. kuće u 4. kući, a pogotovo ukoliko su vladari Mars, Merkur ili Venera i kada primaju jake aspekte (konjukcija, inkonjukcija, opozicija, kvadrat) sa Plutonom ili sa vladarem 8. ili 12. kuće i ukoliko se vladar nadje u gore pomenutim znacima,
  • vladar 8. kuće ili 12. kuće u 5. kući, a pogotovo ukoliko su vladari Mars, Merkur ili Venera i kada primaju jake aspekte (konjukcija, inkonjukcija, opozicija, kvadrat) sa Plutonom i kada se vladar nadje u u gore pomenutim znacima
Napomena: Ukoliko Uran u natalnom horoskopu šalje kvadrat na vladara 5. kuće, a taj vladar se nalazi u 4., 8. ili 12. kući, onda to ukazuje na vezu sa osobom koja je zauzeta. Kada je u to umešan i vladar 7. kuće ukazuje da je osoba već u braku i da je početak vašeg odnosa tajna veza. 
Čest i veoma jasan pokazatelj braka koji je započet iz tajne veze, jer je neko od njih, ili nekada oboje, već u braku je kada se vladar 7. kuće nalazi u 8. ili 12. kući i kada taj vladar prima kvadrat od Urana. Kada i Pluton jako aspektuje (konjukcija, inkonjukcija, kvadrat, opozicija) prethodno navedenu konfiguraciju tada još više pojačava tajanstvenost odnosa. Ukoliko imate ovaj aspekt, a nemate ostale aspekte koji ukazuju na tajne veze, to ukazuje da nećete imati tajne veze, ali da će vaš suprug, kada ga budete upoznali, već biti u veoma ozbiljnoj vezi ili braku i da će vaš odnos prvo biti započet na tajnom odnosu (kada je Neptun umešan onda ukazuje da vi u početku nećete znati za postojanje druge osobe).
Kada su u pitanju afere na poslu ili zbog neke pozicije tada 10. kuća, zajedno sa Mc pointom, mora da bude umešana sa vladarem 5.,7.,8. i 12. kuće, da prima jake aspekte od Plutona, Rahu-a, Marsa, Urana, Merkura i Venere i da se nalaze u znacima Škorpije, Blizanaca i Jarca. Rahu je ovde ubrojan zato što on predstavlja seksualnu požudu samo iz velike materijalne, lične i poslovne koristi. 



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON