PODZNAK RIBE I ŠTA GA ČEKA U 2019. GODINI - TRUE SIDEREAL ASTROLOGY


Pre nego što krenem u analizu ove godine, moram da napomenem da određeni tranziti najviše utiču kada savladate lekcije i blokade koje su prikazane u vašoj natalnoj karti. Na primer: ukoliko je prikazan veoma otvoren period za ulazak u novu vezu, a  imate blokirano polje ljubavi u natalnoj karti, jasno vam je da ti povoljni tranziti planeta neće doneti neke velike promene na tom planu. Kada poradite na karmičkim lekcijama i samim tim na njihovom otpuštanju, onda vam se otvaraju vrata za ispunjenije ljubavne odnose, a da ne mora neki period toliko da bude naglašen. O ovoj temi imate nešto više u tekstu (https://astro13lovers.blogspot.com/2018/03/zasto-treba-upoznati-svoju-natalnu-kartu.html).
Napomena: Analize su pisane po True Sidereal sistemu kalkulacije. Na ovom sajtu možete da proverite vaš podznak (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).

                                    JUPITEROV UTICAJ

Jupiter se od 17.11.2018. - 18.01.2019. godine nalazi u znaku Škorpije, pa se opet vraća u ovaj znak 17.07.2019. - 11.08.2019. godine. Ti periodi ovom podznaku donose potrebu da osveste koja uverenja imaju, a koja nisu u skladu sa njihovom pravom prirodom i njihovom životnom svrhom. Dakle, reč je o uverenjima koja ih sprečavaju da napreduju u životu. Od 17.11.2018. do 11.12.2018. godine su sva ta podsvesna uverenja izlazila kao bujica u svesno stanje i sam taj proces izvlačenja iz podsvesnog u svesno je doneo unutrašnji nemir i napetost, a pogotovo onim pripadnicima ovog podznaka koji nisu uopšte edukovani u ovom polju. Od 11.12.2018. do 18.01.2019. godine sledi  lakši period za osvešćivanje onoga u šta duboko veruju, a ne podudara se sa njihovom pravom prirodom i svrhom. Prenošenje tih dubokih uverenja iz nesvesnog u svesno stanje je prvi korak ka transformaciji uverenja koja ograničavaju. U tom periodu treba da se posvete istraživanju sopstvenih misli i onih dubokih verovanja i da se pokrenu ka transformaciji onih uverenja koja koče njihov dalji napredak na duhovnom, poslovnom i ličnom planu. Ukoliko budu odbijali da sami porade na tome Univerzum će ih pokrenuti, ali ne na tako prijatan način.
Kada Jupiter udje u znak Zmijonoše (19.01. - 16.07., pa se zatim ponovo vraća u isti znak 12.08. - 23.11.) donosi veliku pomoć da se reše svih tih pogrešnih i ograničavajućih dubokih uverenja iz korena. Sve energetske metode isceljenja ograničavajućih uverenja, poput EFT-a, Faster EFT-a, Rekonekcija, Reiki, Teta healing, meditacije itd., će doprineti boljoj i uspešnijoj transformaciji.
U ovoj godini će imati povećan dijapazon interesovanja, kao i želju da prodube svoja znanja i veštine u mnogim sferama. Boravak Jupitera u ovom znaku donosi veoma dobar period i za učenje, a njegov boravak u polju edukacije i viših studija doprinosi uspehu na fakultetima i u boljoj koncentraciji i razumevanju učenog. Studenti će, dok Jupiter bude boravio u znaku Zmijonoše, imati dosta prilika da se ostvare na životnom planu preko fakulteta ili profesora. 
To je, takodje, dobar period da dopuštaju prilikama da ulaze u njihov život, ali na način tako što će ulagati vreme i energiju u transformisanje dubokih i ograničavajućih uverenja. U ovom videu možete da se edukujete o tome (https://www.youtube.com/watch?v=kdPNm0qe_oU&t=505s).
Od 24.11. Jupiter ulazi u svoj znak, Strelac. 👍
Od 24.11. do 18.12. će imati velike prilike da se ostvare na poslovnom planu, da se bave poslom koji ih ispunjava, da dobiju unapredjenje, a to će sve uticati na veću finansijsku sigurnost, dosta veću ličnu zaradu (novac koji su sami zaradili, a ne partnerov novac). Koliko ćete iskoristiti ove prilike koje Jupiter i Uran otvaraju zavisi od toga koliko ćete se očistiti i isceliti na unutrašnjem, energetskom nivou (Jupiter i Uran će se nalaziti u trigon aspektu od 24.11. do 18.12.).


                                           SATURNOV UTICAJ


Ove godine Saturn ovom podznaku donosi izraženiji fokus ka ostvarenju na poslovnom planu. Ako postoje blokade koje to sprečavaju, Saturn će ih izvući na videlo i suočiti ih sa njima, kako bi ih osvestili i iscelili. Ukoliko se bave poslom kojim ne žele da se bave, koji ih ne ispunjava i koji nije u skladu sa njihovom svrhom ili će sami napustiti taj posao ili će dobiti otkaz (to je pogotovo naglašeno u periodu od 30.04. do 18.09.). Saturn im daje priliku da pokrenu posao kojim zaista žele da se bave, kao i da imaju uspeha u tom polju. Oni koji se već bave poslovima koji ih ispunjavaju i koji su u skladu sa njihovom svrhom će imati veliki napredak ili promociju na poslu. Ovo je, takodje, dobra godina da podignu svoj socijalni status i da budu priznatiji za svoja dela i trud od strane okoline i društva.
Saturn će biti retrogradan od 30.04. - 18.09. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Ketuom i Plutonom, u kvadratu sa Merkurom u znaku Ribe i u inkonjukciji sa Marsom u znaku Bika.
Šta ovo donosi ovom podznaku?
Ovaj retrogradni pokret Saturna ovom podznaku donosi suočavanje sa svim karmičkim lekcijama koje su u ovoj inkarnaciji nakupili preko kolega, nadredjenih ili prijatelja. Krajem Septembra će osetiti veliko olakšanje u vidu potpune slobode da urade šta žele na poslovnom i ličnom planu. U vreme Saturnovog retrogradnog hoda ne savetujem da obavljate poslove van zakona. Oni koji su radili van zakona će u ovom periodu imati poteškoće na poslovnom i ličnom planu. Otvarate period novog karmičkog ciklusa i postarajte se da nakupite dobru karmu. Svi oni koji su nakupili dobru karmu će u periodu retrogradnog hoda Saturna biti nagradjeni za to.


  UTICAJ LUNARNIH I SOLARNIH EKLIPSA


Prva parcijalna solarna eklipsa odigraće se 06.01. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Merkurom, Saturnom, Ketuom (JMČ) i Plutonom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova solarna eklipsa  donosi drastične, nove početke i promene u oblastima vezanim za karijeru i socijalni status od dana eklipse i u narednih 6 meseci, osim u slučaju kada se neka bitna planeta (vladar 1. kuće, Sunce, Mesec, Merkur, Venera, Mars) ili stepen podznaka osobe podudara sa stepenom eklipse, tada uticaj eklipse traje godinu dana. Pošto će se ova solarna eklipsa nalaziti u mnogo moćnoj nakšatri za ostvarenje naših pravih ciljeva, tj. naše darme, to ovom podznaku donosi velike prilike da u periodu od 06.01. - 06.07.  dodje do promena na bolje u oblastima koje sam prethodno navela. Velikih  prilika će biti ukoliko iskoriste period ove eklipse za rad na sebi i otpuštanje svega što ne služi iz podsvesti.

Prva totalna lunarna eklipsa će biti 21.01. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem, Merkurom i Plutonom i Ketuom, kao i u kvadratu sa Uranom. Ova lunarna eklipsa Ribama donosi kosmičku pomoć da se reše unutrašnjih otpora i blokada koje imaju u vezi ljubavnih odnosa, samostalnih biznisa koji su pokrenuti iz sfere ličnih interesovanja, začeća i dece. U periodu dve nedelje pre i posle eklipse će osvestiti šta ih to koči da privuku bolje ljubavne odnose, kao i da ostvare dublje ljubavne odnose. Takodje će u tom periodu osvestiti kako da se reše tih limitacija, a to su unutrašnji otpori. To je, takodje, period kada će biti primorani da reše sve karmičke ljubavne odnose i da zaista nauče lekcije na koje su ih ti odnosi upućivali. U ovom periodu je, takodje, prikazan povratak bivšeg partnera (ovde se ne misli samo u vidu veze). Odnosi se na one situacije gde nije bio pravi završetak odnosa ili gde je nekom od vas učinjena nepravda na neki način. 

Druga totalna solarna eklipsa odviće se 02.07. Nalaziće se u znaku Blizanci, u konjukciji sa Rahuom, u opoziciji sa Saturnom, Ketuom i Plutonom i u kvadratu sa Kironom. Ova eklipsa Ribama donosi velike promene na ličnom i emotivnom planu. Velikih i drastičnih promena će biti i u polju imovine i lične sigurnosti. Od dana eklipse do kraja Septembra je period kada će biti drastično prodrmani da izadju iz svoje zone komfora. U tom periodu mogu imati problema sa depresijom i burnijim emocijama, a ova eklipsa traži od njih da više ne potiskuju svoje emocije, već da se sa njima suoče i da ih transformišu. Ovaj video im može pomoći u tome (https://www.youtube.com/watch?v=knTn9QxpBD8). Takodje će u tom periodu želeti i imati potrebu da više budu sami ili da provode vreme sa veoma bliskim osobama. U tom periodu, takodje, je prikazana mogućnost za neplaniranim začećem.

Druga parcijalna lunarna eklipsa odviće se 16.07. Nalaziće se u znaku Strelca, u konjukciji sa Saturnom, Plutonom i Ketuom, u opoziciji sa Suncem, Venerom i Rahuom, kao i u sekstilu sa Neptunom. Ova eklipsa im donosi totalno otpuštanje sve karme koja ih je ograničavala da imaju bolje poslovne ponude, odnose sa kolegama i nadredjenima, kao i da dodju do nekih većih i boljih pozicija u periodu dve nedelje pre i posle eklipse. Bitno je da napomenem da vi nećete moći da birate hoćete li da stavite tačku na taj karmički ciklus, već ćete biti primorani.
Ova lunarna eklipsa je period velikog karmičkog čišćenja, a  kulminacija će biti samo u slučaju kulminacije karmičkih ciklusa, a to znači učenje da svaka odluka i akcija ima odredjenu reakciju.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu godinu za ovaj podznak... Uživajte!










                                           

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON