STA DONOSI 2020. GODINA SVAKOM PODZNAKU - TRUE SIDEREAL ASTROLOGY


                                                                ⛄⛄🌟🌠🌟✨⛄⛄
2020. godina kao godina velikih promena i prekretnica ka boljem i kvalitetnijem životu na ovoj planeti. Ono što je zanimljivo je da sva tri sistema kalkulacije natalnih karata ukazuje na velike promene na bolje u svetu u 2020. godini kao i pad sistema mračnog doba. Zanimljivo je da imamo 4 lunarne eklipse, a 2 solarne, kao i konjukcije izmedju Saturna, Plutona i Jupitera, koji se nalaze u znaku Strelca po True Sidereal sistemu kalkulacije.
Uran u znaku Ovna ove godine dvostruko pomaže Plutonu, Jupiteru i Saturnu da se skinu sistemi koji su ograničavali napredak planete i čovečanstva. Na individualnom nivou donosi oslobadjanje od starih sistema verovanja koja su više ograničavala nego doprinosila, kao i formiranje zdravijih, pozitivnijih i prosperitetnijih uverenja.
🌝Lunarna eklipsa koja  se odigrala 10. Januara je dovela do isplivavanja težih potisnutih emocija, kako bi se transformisale i kako bi se završilo sa karmom. Period par dana pre i posle pomračenja meseca mogao je doneti povećanu želju ka prejedanju, kako bi se potisnuo naboj težih emocija koje nadolaze. Moj savet je da  dopustite teškim emocijama da izrone i da radite tehnike isceljenja ili, ako ne možete sami, odete kod iscelitelja koji će Vam pomoći u tome.
🌝Druga lunarna eklipsa, koja će se odigrati 05. Juna donosi suočavanja sa potisnutom ljutnjom i frustracijom zbog neiskazivanja sebe i svojih potreba. 
U vezama i partnerstvima su naglašeni izazovi i rasprave, kao i mogućnost za agresivnim delovanjem. Par dana pre i posle ove eklipse mogu izroniti blokade koje su kočile ispunjenje u ljubavnim i seksualnim odnosima. U tom periodu ne savetujem da ulazite u žestoke rasprave sa drugima, a pogotovo sa vašim partnerima.
Na globalnom nivou ova eklipsa ukazuje na mogućnost terorističkih napada u svetu, kao i na povećane rizike od eksplozija naftnih polja.
🌚Prva solarna eklipsa koja će se odigrati 21.06. takodje donosi eksplozivnost i alarm ka opasnostima na putovanjima. Pogotovo u periodu dve nedelje pre i posle eklipse obratite pažnju na to kako vozite i gledajte da izbegnete putovanja na svetske poznate destinacije. Takodje eksplozivnost se može pojaviti i u svim medjuljudskim odnosima, tako da se u periodu dve nedelje pre i posle eklipse savetuje da što manje ulazite u rasprave i debate sa drugima, jer iz njih mogu prevazići velike svadje i neprijateljski odnosi. Ova eklipsa je više za završavanje starih karmičkih ciklusa nego za nove početke. Ono što može da se desi u tom periodu je isplivavanje starih modela ponašanja koji treba da se menjaju, kao i povratak bivsih ljubavi ili prijatelja sa kojima morate da zaključite odnos ili da ponovo stupite u odnos, ali sa sasvim novom energijom i drugačijim postavljanjem.
🌝 Treća lunarna eklipsa koja će se odviti 05.07. nam donosi isplivavanje potisnutih trauma i svega što nismo iscelili iz prošlosti i prošlih inkarnacija. Period par dana pre i posle eklipse može biti stresniji, baš zbog tog isplivavanja svega nesvesnog što treba da se isceli. U tom periodu savetujem da se odvoji više vremena za sebe i da vam glavni fokus bude vaše isceljenje u celosti (fizičko, mentalno, duhovno).
🌝 Četvrta lunarna eklipsa koja će se odigrati 30.11. nam donosi kulminaciju raznih vrsta obilja (materijalnih, duhovnih) samo u slučaju ukoliko smo radili na čišćenju i balansiranju čakri i isceljivanju svega iz naše podsvesti što nam više ne služi. Ova lunarna eklipsa i njeni blagoslovi kako na materijalnom tako i na duhovnom je motivacija za sve oni koji imaju strahove da se suoče sa svojom mračnom stranom i da se u potpunosti iscele i otpuste sve blokade iz njihovih energetskih polja. 
🌚 Druga solarna eklipsa koja će se odviti 14.12. donosi potrebu za isceljenjem svega što stvara toksične u našem fizičkom, emocionalnom, energetskom i mentalnom telu. Sve dok se ne rešimo tih toksina ne možemo imati nove početke u svim oblastima života. U ovom periodu bi bilo dobro da se ide kod terapeuta i iscelitelja (reiki, teta healing, rekonekcija), ukoliko je potrebno da bi ste se lakše rešili toksina o kojima se prethodno pričalo.

Šta ova godina donosi svakom podznaku je u nastavku teksta, a na ovom sajtu možete proveriti koji ste podznak po True Sidereal sistemu kalkulacije (https://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).

Podznak Ovan: Za ovaj podznak ova godina donosi dosta novih početaka na njihovom životnom putu, kao i velikih promena u fizičkom izgledu. Uvodjenje novina u vezi njihovog fizičkog izgleda, ali takodje i u vezi njihovog predstavljanja drugima. Naglašeno je i menjanje svih zastarelih uverenja i pogleda na sebe i svet oko sebe u ona koja su pozitivna i prosperitetna za njih, a koja su takodje u skladu sa Bogom, kreatorom Univerzuma (opštim dobrom).
Takodje će ove godine imati dosta prilika da zaista žive u skladu sa dušom, sobom i u skladu sa njihovom svrhom. Dosta prilika i za odlazak u inostranstvo ili za putovanja u inostranstvo su naglašena, pogotovo od polovine Marta i ceo April. Na tim putovanjima mogu upoznati veoma bitne ljude za njihov lični rast, koji će im pomoći da se povežu sa svojom dušom i sa onim ko oni zaista jesu, kao i sa ostvarenjem svoje životne svrhe.
Takodje u periodu Marta i Aprila je prikazana promena posla koja je više u skladu sa njihovom životnom svrhom.
Od 9. Septembra do 14. Novembra će njihov vladar biti u retrogradnom pokretu i nalaziće se u njihovom 12. polju. On će u tom periodu pokrenuti duboku introspekciju njihove podsvesti i šta sve to treba da iscele i otpuste iz nje i iz njihovih energetskih polja. U tom periodu takodje mogu imati pojačane jake snove kroz koje će dobijati veoma bitne informacije vezano za njihov razvoj, kao i za moguće tajne neprijatelje, afere i sve što se radi njima iza ledja, a što bi spoznaja takvih stvari njima donela zaštitu. Tada takodje mogu i imati snove kroz koje će videti svoju prošlu inkarnaciju ili više inkarnacija, a koje će im pomoći da se reše strahova i tereta koji su bili neosnovani, a spoznajom zašto ih imaju će im pomoći da se toga reše.

Podznak Bik: Njihova vladarka će ove godine biti retrogradna u njihovom znaku i ona će doneti da polovinom Maja mogu imati izazove sa naglim dobijanjem kilaže na koji moraju da obrate pažnju u tom periodu. Od 13.05. do 25.06. će analizirati sebe i kako se predstavljaju drugima, kao i šta to treba da izmene i na svom fizičkom izgledu što će im doneti ispunjenje i prosperitet na svim nivoima (gubljenje kilograma, promena frizure itd.). Venera će im u tom periodu njenog retrogradnog hoda doneti uvide u polja koja su prethodno spomenuta, koja će im veoma pomoći da kvalitetnije i bolje uspostavljaju odnose sa drugima, da se na bolji način predstavljaju okolini i da žive kvalitetnijim životom. Takodje u tom periodu mogu očekivati vraćanje zaduženog, ne samo u materijalnom smislu već i dobijanje svega onoga što su činili za druge, a to ne znači da će dobiti od ljudi kojima su činili dobro, već će im sve to biti vraćeno onako kako je najbolje za njih.
Ove godine će imati priliku da prime finansijsku pomoć i podršku od ljubavnih partnera, banke ili suda. Oni ove godine i uče da ne moraju sve sami da rade i da zavise samo od sebe, već da je sasvim u redu i da prime pomoć, a da to ne znači da su oni nesposobni.
Ova godina im takodje donosi da se suoče sa svojim strahovima, da im stanu na crtu i da ih se totalno osobode.

Podznak Blizanci: Njihov vladar će im početkom svog retrogranog hoda, koji počinje 17.02. doneti prilike da ostvare svoju životnu svrhu. Tog dana sreća je na njhovoj strani, ali oni moraju da preuzmu korake ka tim prilikama, a ne da ih puste. 
Drugi retrogradni pokret Merkura, koji počinje 18.06. će im doneti izazove u komunikaciji sa nadredjenima na poslu, školi, fakultetu i inače. Toga dana takodje imaju priliku da iscele svoje unutrašnje dete (podsvest) od nekih bolnih situacija sa autoritativnom, nadredjenom osobom.
Od 18.06. do 12.07. je period kada će biti pokrenuti da preispitaju sebe, svoje misli, način komunikacije, predstavljanja i akcije koje poduzimaju. To je odličan period da nadograde svoju ličnost i da uspostavljaju bolje kontakte i odnose sa drugima.
Treći retrogradni period Merkura (14.10.-03.11.) im donosi uspostavljanje balansa izmedju ostvarenja ličnih ciljeva na drastičan, originalan i brz način sa uzemljenjem i praktičnošću. Ovaj period im donosi velike mogućnosti i prilike da preko interneta i savremene tehnologije dodju do ispunjenja sopstvenih ciljeva. Takodje u tom periodu mogu upoznati nove prijatelje preko interneta.
Polje ljubavi i partnerstava je itekako naglašeno ove godine. Pogotovo ulazak u stabilnu vezu, kao i kraj onih veza koje su završile svoju svrhu i koje su više štetile životnim svrhama kod obe osobe.

Podznak Rak: Ova godina je veliki katalizator za čišćenje sve blokirane energije i karme iz svog energetskog polja, a to će uticati da imaju bolje i stabilnije zdravlje (fizičko, mentalno i duhovno), navike i svakodnevni život. Letnji period je najviše naglašen za prethodno spomenuto. U tom periodu bi trebalo da obrate pažnju na preteranu ishranu, kao i na to sa kakvim ljudima provode vreme i da odvajaju više vremena za sebe, da se regenerišu. Odlazak u prirodu ili u prostoriju gde su sami i koja je njihova oaza mira, opuštajuća muzika i sveća zaista mogu da im olakšaju period velikog čišćenja koji je pred njima. Odlazak kod psihoterapeuta i iscelitelja će im svakako pomoći u tom periodu. Takodje preporučujem slušanje afirmacija i pozitivnih sublimisanih poruka, koje postepeno utiču da podsvest poprimi pozitivna uverenja, koja itekako utiču na našu materijalnu realnost.
Promene u polju karijere su itekako na pomolu. Te promene se mogu dogoditi na sasvim iznenadan i šokantan način koji ih direktno stavlja na put posla koji je za njih i u skladu sa njihovom dušom i životnom svrhom i koji im donosi lično ispunjenje i radost.

Podznak Lav: Ova godina ovom podznaku donosi promene u polju zabavljanja, ljubavnih odnosa, a pogotovo početnih faza upoznavanja, prijateljstava. Te promene često sugerišu da će biti svesni koje su to greške pravili u koracima u poljima koja su prethodno navedena. Veoma je moguće i da će završiti sa prijateljstvima koja nisu bila prava i da će tim završecima otvoriti vrata za nova, koja će biti u skladu sa onim što prijateljstvo zaista predstavlja. Isto se odnosi i na ljubavne odnose. 
Pored toga ove godine će biti primorani da naprave balans izmedju društvenog života i obaveza.
Mogu da očekuju i iznenadna putovanja u inostranstvo, koja će uticati na otvaranje vidika i procvat inspiracije. Ukoliko je u natalnoj karti prikazan stranac kao bračni partner onda ga sasvim slučajno mogu upoznati na nekim od putovanja ili čak u svojoj državi i gradu prebivanja.

Podznak Devica: Ova godina ovom podznaku donosi velike promene na ličnom i poslovnom planu. Moguće je i da donese naglo začeće, koje će uticati na to da treba da izvrše promene na svom poslovnom planu. 
Dosta iznenadnih promena ih očekuje i u polju finansija, a pogotovo u vezi iznenadnog dobijanja novca od partnera, banke ili suda. Trebalo bi da obrate pažnju na visok pritisak, kao i na moćne ljude i da se sa njima ne sukobljavaju.
Njihov vladar će im početkom svog retrogradnog hoda 17.02. doneti priliku da izanaliziraju svoje navike i rutine i da li one utiču dobro i prosperitetno na njih, zdravlje, porodicu.
Drugi retrogradni hod Merkura (18.06. - 12.07.)im donosi moguć sukob sa nadredjenima na poslu. Trebalo bi da obrate pažnju da u tom periodu ne ulaze u sukobe sa svojim bližnjima zbog stresa na poslu. U tom periodu će biti pokrenuti da naprave introspekciju u vezi svog poslovnog života i da li su njime ispunjeni, kao i šta treba da promene kako bi imali ispunjeniji poslovni život.
Treći retrogradni hod Merkura (14.10.- 03.11.) donosi malo napetiji period ovom podznaku gde će biti primorani da preispitaju sebe, svoja uverenja, način komunikacije i predstavljanja. Ukoliko imaju dosta potisnutih emocija one će u tom periodu naglo izaći na površinu kako bi ih transformisali.

Podznak Vaga: Njihova vladarka će ove godine biti retrogradna od 13.05. do 25.06. i to im donosi otkrivanje ljubavnih i sexualnih afera sa ljudima koji su njihovi poslovni saradnici, nadredjeni ili su usko vezani za njihov posao. Otkrivanje tih afera će uticati na to da izgube imidž, a u krajnim slučajevima i radno mesto. Takodje retrogradni hod Venere donosi im i otkrivanje afera ukoliko su druge finansijski štetili. To je period kada će biti pokrenuti da transformišu svoju ličnost i svoju psihu, da se reše svih tereta prošlosti, energetskih blokada i karakternih osobina koja nisu u skladu sa ličnim i opštim dobrom. 
Ova godina im takodje donosi prilike za putovanja, pogotovo u prolećnom i letnjem periodu. Savetovala bih da se u period Juna i Jula ne putuje na svetske poznate destinacije.
Ove godine će biti suočeni da preispitaju načine na koje komuniciraju, kao i svoja uverenja i način razmišljanja. Da li im ona donose prosperitet i obilje u svim poljima (duhovnim, emotivnim i materijalnim) ili ih zapravo više ograničavaju.

Podznak Škorpija i Zmijonoša: Za ovaj podznak ova godina donosi dosta novina u njihovom svakodnevnom životu, kao i promene u navikama iz onih štetnih i neproduktivnih u one zdrave i produktivne. To će uticati da na polje zdravlja gledaju drugačije, a moj savet je da ukoliko moraju da koriste lekove da to budu prirodni lekovi i čajevi. Takodje ih ova godina podstiče da se bave poslom koji je u skladu sa njihovom životnom svrhom, kao i koji je njihova strast. Osvešćenje kojim zaista poslom treba da se bave je moguće tokom ove godine. 
Njihov vladar, Mars, će biti retrogradan od 9. Septembra do 14. Novembra i nalaziće se u njihovom 5. polju. U tom periodu je otvoren susret sa bivsim ljubavima, kao i mogućnost za ponovno ulaženje u vezu. Svakako treba obratiti pažnju na eksplozivne reakcije i rasprave sa ljubavnim partnerima. Ljubomora i posesivnost će biti pojačana u tom periodu. A moguće je i da će u periodu Marsovog retrogradnog hoda privlačiti partnere koji su eksplozivni i opsesivni. Takodje će u ovom periodu zračiti erotičnom i misterioznijom aurom, čak iako toga nisu svesni.

Podznak Strelac: Ova godina im donosi dosta promena u polju ljubavi, zabavljanja, druženja, projekata koji su vezani za njihova interesovanja i talente. Dok Uran tranzitira 5. kućom nagalašava iznenadno začeće onima kojima je to prikazano u natalu. Uran će se nalaziti u njihovoj 5. kući do 2024. godine. 
Ova godina im donosi dosta prilika za duhovni i lični rast, kao i promene u karakteru i fizičkom izgledu. Tokom cele godine će im biti otvorene prilike da žive ispunjenijim životom i da se reše svih blokada (energetskih, mentalnih) koje su ih kočile da žive slobodno i ispunjeno u svakom polju.
Letnji period i Septembar im donosi mogućnost ka naglim promenama na životnom putu, a te su promene potrebne kako bi ih postavili na njihov pravi put. U tom periodu savetujem da obrate pažnju kako voze. Takodje je prikazana verovatnoća za prejedanjem, koja bi trebalo da se zaobidje. Letnji period za ovaj podznak izvlači sve potisnute emocije i traume na videlo kako bi se sa njima suočili i iscelili. Takodje je period kada će imati izraženije snove.
Godina velikih ličnih transformacija koja im otvara razne prilike, a prvenstveno da žive ispunjeno.

Podznak Jarac: Ova godina im donosi finalnu introspekciju sebe i svoje podsvesti, kao i šta tu treba da se "počisti", isceli i izmeni. Čak im i period retrogradne Venere (13.05. - 25.06.) donosi introspekciju postavljanja u ljubavnim odnosima, a posebno se odnosi na početnu fazu. U tom periodu mogu očekivati i povratak bivše ljubavi ili osobe sa kojima su nešto započeli i onda je odjednom odnos završen. Sve u svemu period retrogradnog hoda Venere im donosi priliku da zavire u moguće greške u koracima koje su pravili u komunikaciji sa osobom od interesa. Prilika za popravke je tu, a ukoliko se iskoristi doneće im da se dosta bolje postavljaju na početku ljubavnih odnosa, a to im donosi ispunjeniji ljubavni život. U tom periodu, takodje, je prikazano razmatranje ideje o pokretanju sopstvenog biznisa ili počinju da rade ono što vole i za šta poseduju talente.
Na leto su prikazana suočavanja sa prošlošću, kako bi iscelili sva potisnuta sećanja, emocije ili traume. U letnjem periodu savetujem da se bavite tehnikama i metodama energetskog isceljenja i menjanja svojih uverenja.
Ova godina im donosi priliku da puste prošlost i sve loše što im se dešavalo u ovom i prošlim životima (12. kuća, izmedju ostalog, ukazuje na prošle inkarnacije) i da zakorače u slobodu "novog života" bez karmičkih isplata i blokada.

Podznak Vodolija: Ova godina ovom podznaku donosi novine u polju komunikacije i sklapanju odnosa sa drugima. Dosta novih poznanstava su naglašena, kao i promena u polju ljubavnih odnosa, zabavljanja i prijateljstava. Naglašen je i ulazak u dublji odnos sa prijateljem. Ovo je godina kada treba da se zabavljaju i daju drugima šansu da ih upoznaju na dubljem nivou. 
U periodu Venerinog retrogradnog hoda (13.05. - 25.06.) je prikazana želja i mogućnost za kupovinom imovine, auta, motora ili nameštaja, ali bi u mesecu Maju trebalo da obrate pažnju da dobro provere od koga kupuju, kao i da ne upadnu u ogromne dugove zbog kupovine. Boravak sa porodicom i bliskim ljudima, kao i u svom domu i na mestima gde se osećaju prijatno su veoma naglašena u periodu Venerinog retrogradnog hoda. To će ih ispunjavati.
U letnjem periodu bi trebalo da obrate pažnju na moguće sukobe na poslu zbog zabavljanja i avantura koje ih čekaju tokom ove godine. Bilo bi veoma korisno da unaprede svoje znanje u polju tehnologije, a i korišćenje društvenih mreža može da im pomogne u nečemu. Naglašeno je i pokretanje sopstvenog biznisa, a tehnologija, internet i društvene mreže im mogu pomoći da se bolje ostvare.

Podznak Ribe: Ova godina ovom podznaku donosi novine u polju finansija, sistema vrednosti i samopouzdanja. Ove godine su im otvorene prilike za pronalazak dobrih poslova koji će uticati na njihovu finansijsku nezavisnost. Promena će biti i u njihovom javnom imidzu i društvenom statusu, kao i u polju ličnog života, imovine, doma... Mogućnost relokacije je takodje na vidiku. 
U periodu retrogradnog hoda Venere (13.05. - 25.06.) mogu imati izazove u polju komunikacije u vidu nerazumevanja drugih i u vidu nejasnog izjašnjavanja sebe, kao i pogrešnog razumevanja drugih.
U mesecu Junu će izlaziti burnije potisnute emocije sa kojima će morati da se suoče i da ih iscele, neće smeti više da potiskuju. U tom mesecu savetujem da ne ulaze u prevelike kontakte sa drugima, jer će se lakše ući u sukobe, kao i da obrate pažnju na prejedanje zbog nadošlih burnijih emocija. Odlazak na tretmane kod iscelitelja, poput Reiki-a, Teta healing-a i Rekonekcije će veoma pomoći onima koji imaju dosta potisnutih težih emocija. 
Jun je period kada ovaj podznak treba da ostavi prošlost u prošlosti i da bez tereta žive u sadašnjosti i da idu ka svojim ciljevima.
Retrogradni Mars (9.9. - 14.11.) u njihovoj prvoj kući i kvadrat koji pravi sa Venerom u 5. kući ukazuje na povećane rasprave u ljubavnim odnosima. Za one koji su neki duži period imali pauzu sa erotičnim odnosima u periodu Septembra će isplivati jake potrebe da se to izmeni.

Za kraj ostavljam sublimisane poruke koje mogu pomoći nekima od Vas... Uživajte!






















Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON