SUNCE KVADRAT PLUTON/PLUTON KVADRAT SUNCE


Kvadrat izmedju Sunca i Plutona ukazuje na postojanje izazova sa korišćenjem svoje lične moći na pravi i balansiran način. Često su ove osobe imale očinsku figuru koja je postavljala nezdravi autoritet nad osobom. Baš zbog tog pogrešnog učenja o autoritetu i ličnoj moći oni kasnije kroz život imaju nisko samopouzdanje i dosta potisnute ljutnje, kao i frustraciju zbog neostvarivanja svojih potencijala. Baš zbog toga drugima mogu izgledati kao teške i ljute osobe, sa jakim egom. Ego nema veze sa ljubavlju prema sebi i pravim samopouzdanjem.
Dok ne nauče da povrate svoju ličnu moć na pravi način bez manipulacija i preterane kontrole nad sobom i drugima, privlačiće druge u svoj život koji imaju potrebu da ih kontrolišu i da vladaju nad njima. Dakle u pitanju je transformacija celokupne ličnosti i skidanje ega, koji ih je više kočio nego što ih je štitio. Kada stignu do procesa skidanja ega tada shvataju da oni nisu bili ono što su mislili da jesu, već da su ih tako okolnosti načinile, a da  imaju moć da to menjaju ukoliko im se ne svidja i ukoliko ih koči u ličnom razvoju.
Ovaj aspekt može da ukaže da se osobe prvo sukobljavaju sa potrebnim transformacijama, ali transformacije će se svakako dogoditi, bez manje borbe to je bolje.

Za kraj ostavljam videe koji mogu da pomognu u transformaciji ličnosti osobama sa ovim aspektom. Uživajte! 🌟💋💗





Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON