TRANZITNI SATURN KVADRAT NATALNO SUNCE


Kada tranzitni Saturn šalje kvadrat na natalno Sunce tada dolazi do limitacija u životnoj energiji i motivaciji ka praćenju svojih ciljeva. Produktivnost nedostaje i uglavnom se oni koji prolaze kroz ovaj tranzitni period osećaju umorno od života. Pesimizam je naglašen ovim tranzitnim periodom, kao i povećana verovatnoća za depresijom i izolovanjem od svega onoga što nas ispunjava.
Ono što ovaj tranzitni period donosi je, kao što slika govori, posle zime, depresije i limitacija naići ćeš na svetlost na kraju tunela. 
Odnos sa ocem u tom periodu može biti izazovniji. I otac može da prolazi kroz neke izazove sa zdravljem i vitalnošću, kao i osoba koja prolazi kroz ovaj tranzit. Ja sam, na primer, na početku ovog tranzitnog perioda imala povredu kičme. Što ne znači da će tako da se odvije za svakoga. Takodje, problemi sa autoritetima su naglašeni, kao i izazovi u karijeri, gde se osećaju kao da su stisnuti i zaglavljeni u situaciji, poziciji u kojoj nikako ne žele da budu.
Krajem ovog tranzita osobe postaju zrelije i mudrije, ponekad malo pesimističnije nego ranije. Ali krajem ovog tranzitnog perioda moraju da vrate svoj optimizam i veru na mesto, kao i da usvoje sve one lekcije koje su naučili tokom ovog perioda.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON