PLUTON U PETOJ KUĆI



Planeta moći i transformacije kada se nadje u ovom polju ukazuje na drastične transformacije ličnosti i života kroz partnere, ljubavne odnose, hobije i interesovanja, kao i kroz decu. Pluton će ih učiti da ne daju svoju ličnu moć kada ulaze u ljubavne odnose, da ne gube svoj lični identitet, ali i da ne nameću previše svoju volju nad partnerom. Ova pozicija ukazuje na potrebu kontrole u odnosima kod osobe ili kod osoba koje ljudi sa ovom pozicijom privlače kao partnere, a razlog toga je njihova sumnja da će se stvari odviti onako kako oni žele bez njihovog upliva, koji je preteran i spada u kontrolu. Ljubomora i posesvost, takodje, mogu biti prisutni u ljubavnim odnosima, a pogotovo kada je Pluton afliktovan. Trebalo bi da obrate pažnju da namerno ne izazivaju ljubomoru kod partnera kako bi došli do nečega. Tu karakteristiku mogu imati i osobe koje oni privlače za ljubavne partnere. Pluton će ih primorati da se transformišu iz korena (sve negativne crte karaktera, uverenja, misli, navike) kroz ljubavne odnose. Ukoliko odbijaju potrebne transformacije mogu privlačiti ljubavne partnere koji su ljubomorni i posesivni i gde će se na "teži" način suočiti sa potrebnim transformacijama. Kada je Pluton u stresnom aspektu sa Marsom tada ukazuje na mogućnost postojanja izraženije agresije i napetih situacija, sukoba u ljubavnim odnosima. Taj aspekt izvlači ulogu žrtve, koja mora da se transformiše, te da se osvesti lična moć.
Pluton u ovom polju daje ogromnu strast, veze neće opstati ukoliko nema strasti i "hemije". Jak aspekt sa Uranom može doneti naglo začeće. 
Pored strasti u polju ljubavi, Pluton ovde daje i strast ka svojim interesovanjima. Ukoliko je Pluton dobro postavljen ukazuje na mogućnost bavljenja sopstvenim biznisom, koji je vezan za lična interesovanja  koja će se pretvoriti u jaku firmu, organizaciju itd.




Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON