SUNCE U DVANAESTOJ KUĆI



Sunce u astrologiji predstavlja našu dušu, samopouzdanje, oca i očinske figure, moć, politiku. Sunce takodje predstavlja našu energiju i kako je trošimo (zajedno sa Marsom). Kada je Sunce nestabilno postavljeno tada ukazuje na izražen ego i narcisizam koji nema veze sa samopouzdanjem ili na manjak samopouzdanja i uvidjanja sopstvene vrednosti.
                                  🌠 🌞🌍🌅🌍🌄🌞🌠
Kada se Sunce nadje u ovom polju, ono ukazuje na životnu svrhu, misiju služenja Bogu, Kreatoru Univerzuma, čovečanstvu i planeti. Aflikotvano Sunce u ovom polju ukazuje na negativnu karmu zbog egoizma i činjenja dela koja nisu u skladu sa Bogom i koja nisu dobra za čovečanstvo i planetu. Kada je afliktovano Sunce retrogradno tada ukazuje na činjenje takvih dela gde su zloupotrebljavali svoje moći i autoritet u prošloj inkarnaciji i da sada u ovoj treba da isprave sve te pogreške koje su naneli. Bitna lekcija za te osobe je da nauče da niko nije vlasnik ove planete i ljudi ukoliko ima autoritet i jak uticaj u društvu. Te blagoslove treba  koristiti da se utiče pozitivno na okolinu i da se pomogne ljudima da se izdignu iz "blata", a ne da ih osudjujemo i uvodimo u to "blato".
Dobro postavljeno Sunce u ovom polju ukazuje na dobru karmu i blagoslove od Boga, zbog činjenja dobrih dela u prošloj inkarnaciji. Te osobe su došle u ovu inkarnaciju da služe Bogu, čovečanstvu i planeti i da je načine boljim mestom za življenje u skladu sa voljom božijom.
Sunce u vodenim znacima u ovom polju ukazuje na umeće uvidjanja skrivenih stvari, koje drugim ljudima nisu toliko otvorene, kao i na izraženu intuiciju. Treba da obrate posebnu pažnju na snove jer kroz njih mogu dobijati bitne odgovore, uvide... Sunce u vodenim znacima u ovom polju takodje ukazuje na izazove sa manjkom samopouzdanja i uvidjanja sopstvene vrednosti. Dubokom introspekcijom i ulaženjem u analizu svoje podsvesti i razloga zbog koga imaju problem da uvide sopstvenu vrednost je početak isceljenja istog problema. Oprost onima koji su uticali da imaju blokade u ovom životu, kao i sebi za uvodjenje sebe u bespotrebne karmičke čvorove je put isceljenja duše za sve one koji imaju ovu poziciju. Takodje ova pozicija ukazuje i na lekciju prepuštanju svega Bogu i da im je u ovoj inkarnaciji najbitnije da ostvare svoju svrhu, misiju, a da će se ostalo samo namestiti. Kada tu lekciju savladaju tada će im se sve u životu samo složiti. Sklonili su se s puta, žive svoju svrhu, služe Bogu i planeti i tada se sve prirodno sklapa onako kako je zaista najbolje za njih. Savladavanje ove lekcije će najizazovnije biti onima koji imaju Sunce u znaku Device, Ovna, Lava, Škorpije (kada je u stresnim aspektima) i kada prima stresne aspekte od Plutona (konjukcija, kvadrat, opozicija, inkonjukcija).
Ova pozicija takodje ukazuje na neprisustvo oca u zivotu osobe (fizicko, emotivno), kao i na to da je otac velika misterija za njih. Čak iako su u kontaktu sa njim, otac krije dosta tajni i osoba nema pravu sliku u vezi njega. Ukoliko je Sunce u neharmoničnim aspektima sa Neptunom tada ukazuje na izazove sa zavisnošću koje otac ima. Isti izazov mogu da imaju i osobe sa ovim aspektom, ukoliko je Sunce neharmonično aspektovano od Neptuna. 
Zanimljivo je da dosta politicara ima Sunce u 12. kući. Stresni aspekti od Plutona na Sunce daju tajne afere, ne samo ljubavne, pogotovo kada su umešani i Neptun i vladar 8. kuce.
Sunce u ovom polju takodje ukazuje i na pronalazak doma u inostransvu i da će tamo biti više prhvaceni, daleko od mesta rodjenja, pogotovo kada se u ovom polju nadju ostale lične planete (Mesec, Merkur, Mars, Venera) i kada je 4. polje afliktovano, kao i njegov vladar.

Za kraj ostavljam hipnozu koja pomaže u razvoju samopouzdanja. 








Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON