KOJE LEKCIJE U LJUBAVI UCE OSOBE SA VENEROM U VODENIM ZNACIMA (RAK, SKORPIJA, RIBE) 💙💦🥰🧜‍♀️🧜‍♂️



Venera u vodenim znacima ukazuje na ljubavi koje nisu plitke, vec su pokrenute zbog toga sto je prisutna jaka duhovna povezanost izmedju osoba. Element vode vlada emocijama i osecanjima, tako da kada se planeta koja oznacava ljubav i partnerske odnose nadje u ovom polju ukazuje na ulazak u partnerstva samo kada zaista osecaju duboku povezanost sa nekim.
Ukoliko Vas zanima nesto vise o Veneri u vodenim znacima, ispod cu ostaviti linkove tekstova. 👇💟
Elem, danas pisem o lekcijama koje osobe sa Venerom u vodenim znacima uce. 
Krenimo. 🙂😍🧜‍♀️🧜‍♂️

LEKCIJE KOJE SU OSOBE SA VENEROM U VODENIM ZNACIMA DOSLE DA NAUCE


Krenimo prvo od egzaltirane Venere koja se nalazi u znaku ribe. Osobe koje su rodjene sa tom pozicijom uce lekciju da ne mogu pomoci nekome ko prvo ne zeli sebi da pomogne. Kada tu lekciju zaista savladaju, oni ce u svoj zivot privuci svoju pravu ljubav. Cesto drugim ljudima te veze i brakovi izgledaju kao iz bajke ili filma. Takve prave ljubavi, ne mislim na Holivudske brakove, su itekako moguce, a do njih se dolazi kada verujete u pravu ljubav, kada ne odustajete da verujete u dobro, kada radite na sebi i bavite se sobom, kada razvijate empatiju, ljubav i seosecanje kod sebe, ali ne ulazete u odnose koji su stetni po vas. 🥰🙏😇Drugim recima volite druge, ali volite i sebe i znate da niste zasluzili da budete u odnosima koji Vas iscrpljuju.
Vazno je znati da ljudi koji cine dobra dela iz srca, a ne zbog reputacije uvek dobiju blagoslove od Boga, Tvorca. 🙏💙💜❤️😇
Ucenje da osveste svoju vrednost i koliko su vredni svakog dobra je jos jedna lekcija za ovu poziciju, pogotovo ukoliko Venera prima jake aspekte od Neptuna (konjukcija , kvadrat, opozicija).
Ostavljam afirmacije i meditacije za ljubav prema sebi, koje su meni pomogle. 
Meditacija za ljubav prema sebi sa Arhandjelima:

Afirmacije za ljubav prema sebi i samopouzdanje:



Da ne zaboravim da pozicija Venere u znaku ribe ukazuje i na lekciju da nauce da ne idealizuju partnere. Takodje je prisutna i lekcija da ne cekaju partnera, vezu ili brak kako bi bili spaseni, vec da krenu da rade na sebi, da se bave sobom, da se aktiviraju da sami nesto promene u svom zivotu. Naravno u balansu sa dobijanjem pomoci od partnera. Nikako nije zdravo da se samo oslanjamo na sebe i da ne dozvoljavamo drugima da nam pomognu. 
Kada sve te lekcije savladaju i dovedu u balans, njihov ljubavi zivot ce postati magicno romantican, kao i znak ribe. 🥰

Venera u znaku raka itekako donosi lekciju ne ostajanja u partnerskim odnosima koji vise ne sluze, samo zbog toga sto imaju neku proslost i istoriju sa nekim, ili ih veze porodica koju su zajedno kreirali.
 Taj znak je poznat kao znak koji jako tesko pusta proslost i osobe i stvari za koje su se vezali, i koje su imale sentimentalnu vrednost za njih, u nekom periodu zivota.
Ovde su da nauce da puste proslost i da osveste da ukoliko su sa nekim delili neke lepe trenutke iz proslosti, da to ne znaci da sa tom osobom treba zauvek da ostanu. To se odnosi na osobe koje vise ne sluze njihovom daljem rastu.
Kada te lekcije savladaju tada ce imati dosta ispunjenije, zdravije i uspesnije odnose. 🙏😍🥰💜❤️💙

Dosli smo do najstrastvenijeg vodenog znaka, skorpije.💙❤️💜💦😉
Prva lekcija koju ova pozicija donosi je da nauce da puste proslost i da idu dalje ka novim poglavljima u polju ljubavi, ali i ostalih partnerskih odnosa. Prikazana je potreba da se zaista savlada lekcija isceljenja slomljenog srca i slomljenog poverenja. Kada to savladaju i kada krenu da se isceljuju od proslih povreda u svoj zivot ce privlaciti kvalitetnije, ispunjenije i stabilnije partnere. Sa kojima ce moci da grade zdrave, intimne odnose sa obostranim poverenjem i ljubavlju. 
Lekcija uklanjanja osvetoljubivosti kao karakterne osobine je takodje veoma bitna lekcija sa ovom pozicijom Venere. Pogotovo kada prima stresne aspekte od Plutona. 
Poslednja lekcija koju ta pozicija donosi, po mom misljenju, je shvatanje cinjenice da ljubomora, zavisnost i posesivnost guse. Nikada necemo moci da kontrolisemo drugima, cak iako nam deluje da uspeva, samo nad nama mozemo imamo kontrolu, a nekada i tu nemamo kontrolu, jer ima nesto vise od nas, a to je Tvorac, Bog. S'tim smo Dosli do jos jedne lekcije 🙂😂😇, a to je da ne igramo previse igrica, jer onaj ko se igra sa tudjim osecanjima, na kraju bude izigran. Venera u znaku skorpije donosi ogromne licne, duhovne i materijalne transformacije kroz ljubavne odnose i kroz sve druge partnerske odnose. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON