KOJE LEKCIJE U LJUBAVI UCE OSOBE SA VENEROM U VAZDUSNIM ZNACIMA (BLIZANCI, VAGA, VODOLIJA) ❣️💙💌😇

 



Element vazduha predstavlja komunikaciju, intelekt, u nekim slucajevima i neodlucnost. Boravak Venere, planete ljubavi i lepote, u znacima koji pripadaju ovom elementu, ukazuju na to da su za osobe sa tom pozicijom Venere, komunikacija i razumevanje na intelektualnom nivou kljucni faktori za ostanak u partnerstvu ili cak za ulazenje u partnerski odnos. 

Elem, danas pisem o lekcijama koje su osobe sa Venerom u vazdusnim znacima dosle da nauce u ovoj inkarnaciji.

Ispod ostavljam linkove tekstova Venere u vazdusnim znacima. 👇💌

♊ Venera u znaku blizanci (https://astro13lovers.blogspot.com/2017/11/venera-u-znaku-blizanci.html?m=1

♎Venera u znaku vage (https://astro13lovers.blogspot.com/2017/12/venera-u-znaku-vage.html?m=1

♒Venera u znaku vodolije (https://astro13lovers.blogspot.com/2018/07/venera-u-znaku-vodolije.html?m=1

KOJE LEKCIJE U LJUBAVI UCE OSOBE SA VENEROM U VAZDUSNIM ZNACIMA (BLIZANCI, VAGA, VODOLIJA) 

Krenimo prvo od Venere u znaku vage. 😍💞🤗
Ova pozicija donosi lekciju u ljubavi da ne daju svima sansu. Nekada kompromis nije dobar u partnerskim odnosima. Za pravi kompromis su potrebne dve osobe. Ukoliko neko nastavlja po starom, a vi samo prelazite preko toga, u tom odnosu vise nema rasta. 
Vasa nezna i romanticna strana je nesto sto svakako treba da nastavljate da negujete kod sebe, ali da je ispoljavate samo ka pravoj ljubavi. Ka onome ko ce znati da ceni vasu romanicnu stranu, vasu zelju za mirom i kompromisom, balansom, vasim manirima i damskim-dzentlmenskim ponasanjem. 
Kada je Venera neharmonicno aspektovana, tada ukazuje na dve moguce lekcije. 
Prva je da treba da nauce da ne stavljaju partnerove potrebe pre svojih. To ne znaci da nece biti tu za svoje partnere, ali nece gaziti sebe i zanemarivati sebe. Do tog stanja se dolazi razvijanjem ljubavi prema sebi i jacanjem samopouzdanja, postavljanjem zdravih granica. 
Ukoliko zelite da uzmete svoj zivot u svoje ruke i da konacno krenete da radite na razvijanju ljubavi prema sebi i samopouzdanju, ostavljam neke od afirmacija koje su meni pomogle. ❣️😇💜
Poslednje afirmacije su za privlacenje ljubavi 🎊😉💋



Dosli smo do druge lekcije kada je Venera afliktovana u znaku vage, a to je da razvijaju neznu i romanticnu stranu licnosti u partnerskim odnosima. Strpljenje i tolerancija i razvijanje tih karakternih osobina je deo lekcije za one osobe koje imaju Veneru u znaku vage, koja je afliktovana i za sve one koji se pronalaze u tome da treba da porade na razvijanju nezne i romanticne strane licnosti.
Iskrena da budem, da svako od nas na ovoj Planeti nema da uci odredjene lekcije na svim zivotnim poljima, ne bi bili u ovoj inkarnaciji. 🙏

Stigli smo do zabavnog znaka, ♊ blizanca. 😉🎊💌 
Kada je Venere afliktovana u tom znaku, to onda ukazuje na ucenje i savladavanje lekcije da ne treba da budu previse neodlucni u partnerskim odnosima i da se igraju sa tudjim osecanjima. Druga strana lekcije sa afliktovanom Venerom u tom polju je savladavanje i ucenje lekcije da ne zapocinju uvek odnose na drugarski nacin. Vazno je znati da je taj nacin dobar i nikako nije zdravo ulaziti u partnerske odnose ni previse ozbiljno, ali mora postojati savrseni balans izmedju navedenih osobina. Kada dodjete do tog savrsenog balansa, tada vasi partnerski odnosi postaju ispunjeniji, zanimljiviji, inspirativniji, bas kao i znak blizanci. 😉💋
Kada Venera nije afliktovana, tada ukazuje na lakse razumevanje spomenutih lekcija u polju partnerskih odnosa. 
Cak i sa stabilnom Venerom u tom znaku je prikazano ucenje lekcije neodlucnosti i zavlacenja sebe i drugih. 
Kod veoma afliktovane Venere u ovom znaku je prikazano ucenje i savladavanje lekcije preljube. Kada veza ili brak ne ide, najbolje je, za obe strane, da se sa tim odnosom zavrsi. 
I dosli smo do Venere u znaku vodolije. ♒❣️😎 Definitivno najzanimljivijeg znaka zodijaka, tu mu se blizi i blizanac 🙂. Znak unikatnosti, revolucionarstva, slobode i autenticnosti donosi zanimljive lekcije u polju ljubavi. 
Definitivno je to lekcija da ne ostaju u odnosima gde su koceni da budu ono sto jesu, da se ispoljavaju, da se bave svojim hobijima, da zive svoj zivot onako kako zele. To ne znaci da ce ugrozavati prava drugih. Nismo dosli u ovaj zivot da zivimo kako nam drugi namecu da treba, vec da ga zivimo u skladu sa odlukom nase duse. Tu veoma bitnu lekciju nas uci ovaj revolucionarni znak vodolije. ♒🎊❣️

Dragi moji, za kraj vam ostavljam pesmu koja opisuje planetu ljubavi u vazdusnim znacima. Uzivajte 🙂🎊🙏







Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON