SUNCE KVADRAT NEPTUN/NEPTUN KVADRAT SUNCE

 


Kvadrat izmedju Sunca i Neptuna ukazuje na to da osobe sa tim aspektom imaju izazove sa uvidjanjem sopstvene vrednosti.
Neptun u astrologiji vlada, izmedju ostalog, i iluzijama. Kvadrat je aspekt koji ukazuje na stres, napetost i ucenje lekcija. To nam sve pokazuje da ovaj aspekt ukazuje na izrazenu naivnost i idealizaciju. Jako je bitno, sa ovim aspektom, da obrate paznju da ne budu laka meta manipulatora, posto ovaj aspekt ukazuje na to.
Jacanjem samopouzdanja i ljubavi prema sebi se brise ovaj kvadrat aspekt. Kada se nauce sve lekcije koje donosi svaki kvadrat aspekt, tada taj aspekt nestaje, jer je lekcija naucena. To znaci nema vise blokada u odredjenim poljima. Posto kvadrat aspekt takodje ukazuje i na blokade. Ostavljam afirmacije za razvijanje samopouzdanja, koje su meni pomogle:


Jedan od glavnih razloga zasto je neko rodjen sa ovim aspektom je da nauci da razvije jako i zdravo samopouzdanje i da veruje u sebe i u svoje sposobnosti, a ne da je laka meta manipulatora. Kao i da nauce da ne budu kao list koji ide samo kuda ga vetar odnese. Jedno je biti miran, opusten, verovati u Boga, da ce sve biti dobro, ali u isto vreme i raditi na sebi, baviti se sobom, isceljivati se, menjati uverenja itd.
Pored toga, ovaj aspekt moze da ukaze i na izazove sa zavisnoscu. To mogu biti droga, secer, cigarete, sex, veze, brak, sve ono sto ih odvlaci od sustine i u sta ulaze kako bi pobegli od necega. Iste te izazove mogu imati i ocevi osoba koje imaju ovaj aspekt. 
Nikako ne savetujem ulazak u brak ovim osobama pre nego sto ne savladaju lekcije o kojima sam prethodno napisala, pogotovo ukoliko Sunce ili Neptun vladaju 7.kucom ili se nalaze u jakom aspektu sa vladarem 7.kuce.
Ovaj aspekt moze ukazati na izazove sa autoritetima, a najvise se odnosi na to da ne znaju da zdravo postave licne granice u odnosu sa drugima, pa zbog toga dozivljavaju da su necenjeni, iskorisceni, izmanipulisani. Sa ovim aspektom nekada posle jako drugog vremena shvate i vide da su bili prevareni, izmanipulisani. Jako je bitno da rade na skidanju ruzicastih naocara i da situacije vide onakvima kakve zaista jesu. 
Meditacije veoma mogu pomoci u isceljenju i savladavanju odredjenih lekcija koje ovaj aspekt nosi. 
Kada sve lekcije, koje su navedene u ovom tekstu, a koje ovaj aspekt donosi, savladaju tada ce primecivati velike promene u svom zivotu i u odnosima sa drugim ljudima. Drugi ljudi ce ih vise ceniti, postovati, uvazavati. 

Ja se nadam da sam uspela da na pravi nacin sacinim u tekst ono sto se nalazi u mojoj glavi, vezano za ovaj aspekt. Ukoliko imate nesto da dodate povodom ovog aspekta, neko vase zapazanje analize ovog aspekta, slobodno to ucinite. 
Zelim Vam svima ljubav, svetlost i mir u dusi, srcu i umu. 🙏💙😇



Коментари

  1. Анониман28. мај 2021. 04:35

    Imam ovaj aspekt tj. Sunce kvadrat Neptun gdje mi je Sunce u 7.kuci a Neptun u 4.kuci. Sunce u Biku, Neptun u Jarcu. Sta mi je ciniti?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postovani,

      Moj Vam je savet da ne ulazite u bitne partnerske odnose dok ne razvijete jaku i zdravu ljubav prema sebi i samopouzdanje, kao i dok ne naucite da postavite zdrave granice na pocetku svakog odnosa. Ukoliko to ne naucite susretacete se sa ljudima koji su neiskreni i koji Vas mogu zavlaciti.
      Obratite paznju i na to kako su Vam postavljeni Venera (vlada znakom bika i vage, a Vama je Sunce u znaku bika) i Saturn (Saturn vlada znakom jarca i vodolije, zajedno sa Uranom, a Vi imate Neptun u znaku jarca). To ce Vam otkriti punu sliku.

      Veliki pozdrav i hvala Vam sto citate moje tekstove!

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON