RETROGRADNI MERKUR OD 10.05.2022. - 02.06.2022.NAM DONOSI PRILIKU DA BOLJE ORGANIZUJEMO NASE FINANSIJE I DA SE REŠIMO SVIH NESIGURNOSTIKOJE IMAMO U VEZI SEBE, SVOG TELA...

 


Retrogradni Merkur nam donosi veliku priliku da naučimo da bolje organizujemo naše finansije. Merkur će se nalaziti, svo vreme svog retrogradnog hoda, u znaku bika, po Sidereal sistemu kalkulacije. Veliki fokus ovog retrogradnog pokreta Merkura biće ka tome da nas uputi da se fokusiramo na to kako trošimo novac, da li ga pametno koristimo i trošimo na stvari koje su dobre za nas na duže staze ili ih trošimo na gluposti, a nekada čak i ne shvatamo kako nam je novac tako, odjednom, ispario iz dzepa.

Merkur, takodje, vlada i intelektom i načinom na koji razmisljamo (uverenja). Ovaj period njegovog retrogradnog hoda pokrenuće nas da se duboko zagledamo u sebe i daće nam priliku da se konačno rešimo svih nesigurnosti koje imamo u vezi nas samih. 

Retrogradni Merkur će nam pokazati kakvo mišljenje imamo o sebi i gde imamo nesigurnosti u vezi sebe (fizičkog izgleda, posla, finansija...), a na nama je da te spoznaje, koje smo dobili kao dar od Merkura, iskoristimo i poradimo na razvijanju ljubavi prema sebi i na razvoju zdravog samopouzdanja. To se stiče praktikovanjem rutine izjavljivanjem ljubavi i lepih reči sebi pred ogledalom svakoga dana, kao i bilo kojim drugim metodama za razvijanje ljubavi prema sebi.                                                                                               Nešto više o toj prelepoj rutini, imate u videima, koji se nalaze ispod... 👇👸💙💚👼









Merkur, takodje, vlada i komunikacijom, a ovaj retrogradni hod Merkura nas pokreće da menjamo sve zastarele i negativne obrasce u komunikaciji sa drugima, a i prema sebi. To se odnosi na to da ne kritikujemo sebe i druge, da ne govorimo negativne i loše stvari drugima i sebi. Zapamtite da smo svi jednaki pred Bogom i da niko nije ni jači ni slabiji od drugih. Shvatanje te velike istine, kao i njeno primenjivanje dovodi do smanjenja loše karme.

Vidite da ovaj retrogradni period Merkura uopšte nije strašan.
Jedino na šta Vam savetujem da obratite pažnju u ovom periodu je potpisivanje ugovora, nemojte ništa potpisivati do kraja Juna, osim bitnih ugovora, naravno, pre nego što sve proverite. To se odnosi i na biznise, partnerstva, veze itd.

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON