VENERA U DVANAESTOJ KUĆI



Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji su formirani. 
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u prvoj kući opisuje i njega.
Na ovom linku imate tekst o Veneri i njenoj simbolici u astrologiji (http://astro13lovers.blogspot.com/2018/01/venera-u-astrologiji.html).
Ukoliko niste sigurni da li imate Veneru u ovom polju po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je sajt za Vas (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).
                                        💞💙💚💛💜💞
Boginja lepote, ljubavi, mira i pravde kada se nadje u ovom polju ukazuje na postojanje tajanstvenosti u ljubavnom polju, a to je pogotovo naglaseno kada Venera vlada 5. ili 7. poljem. Kada je Venera neharmonično aspektovana od Saturna, tada ukazuje na blokade u ljubavi koje su karmičke prirode zbog grešaka u prošlim inkarnacijama. Elem, harmonično aspektovana i postavljena Venera u ovom polju ukazuje na dobru karmu u polju ljubavi zbog činjenja dobrih dela u prošlim inkarnacijama i služenja Bogu, kreatoru Univerzuma, i čovečanstvu.
Kada je Venera neharmonično aspektovana od Neptuna izraženi su izazovi u polju ljubavi, zbog naivnosti i bilo bi dobro  pozabaviti se razvijanjem ljubavi prema sebi, kao i uspostavljati balans u ličnim granicama. Stresni aspekti od Neptuna takodje ukazuju i na izazove sa zavisnošću (droga, alkohol, šećer, toksični odnosi...).
Kada je Venera retrogradna i u harmoničnim aspektima, dobro postavljena, tada ukazuje na ljubavni odnos sa osobom sa kojom imaju jaku duhovnu konekciju (srodne duše, blizanačke duše) koji su dobili kao nagradu od Boga, Kreatora Univerzuma, za sva svoja dobra dela iz prošle inkarnacije.
Kada je retrogradna Venera neharmonično aspektovana, tada ukazuje na isplaćivanje karme kroz ljubavne odnose. Razlog toga je povredjivanje svojih srodnih ili blizanačkih duša bez pravog razloga, napuštanje i ulaženje u partnerske odnose iz nekih interesa, čime su onemogućili svoj i partnerov duhovni rast. Njihova lekcija u ovoj inkarnaciji je da prvo razmisle kako bi se oni osećali da ih neko naglo ostavi bez objašnjenja ili pravog završetka odnosa. Što pre očiste te karmičke čvorove imaće ispunjenije i kvalitetnije partnerske odnose, u kojima nema težine. 
Pozicija Venere u ovom polju, takodje može da ukaže na prilike odlaska u daleke i egzotične zemlje, gde mogu i da sretnu svoju srodnu dušu ili osobu za koju će se udati (ukoliko Venera vlada 7. poljem i ukoliko se vladar 9. polja nalazi u 7. polju ili obrnuto).
Venera u vodenim znacima ovde ukazuje i na ljubav prema većoj vodi (reke, jezera, mora, okeani). Takodje Venera u vodenim znacima u ovom polju ukazuje i na izraženu intuiciju i jake snove, vizije, kao i konjukcija sa Neptunom.
Venera u ovom polju ukazuje i na izazov sa uvidjanjem sopstvene vrednosti. Meditacije i tehnike koje dovode do povezivanja sa svojom dušom će pomoći ovim osobama da uvide svoju vrednost i da je ne pronalaze kroz druge ljude i njihova odobravanja.

Za kraj ostvaljam video koji pomaže svima onima koji žele da krenu putem uspostavljanja ljubavi prema sebi... Uživajte! 💋💙💚💛



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON