VENERA U JEDANAESTOJ KUĆI



Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji su formirani. 
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u prvoj kući opisuje i njega.
Na ovom linku imate tekst o Veneri i njenoj simbolici u astrologiji (http://astro13lovers.blogspot.com/2018/01/venera-u-astrologiji.html).
Ukoliko niste sigurni da li imate Veneru u ovom polju po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je sajt za Vas (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).
                                        💞💙💚💛💜💞
Boginja lepote, ljubavi, mira i pravde kada se nadje u ovom polju ukazuje na osobe koje su došle u ovu inkarnaciju da iskuse slobodu u ljubavi. Sva vrsta ograničenja, nezdrave posesivnosti i ljubomore neće opstati dugo u partnerskim odnosima, ne samo ljubavnim već i u prijateljskim odnosima, pošto ovo polje vlada i prijateljstvima.. Ukoliko je Venera afliktovana to ukazuje da su u prošlosti ili u prošlim inkarnacijama imali iskustva u ljubavi gde su bili previše kontrolisani i gde su se osećali kao ptica u kavezu. 
Ova pozicija Venere ukazuje da bi bolje bilo da prvo započnu na gradnji prijateljskog odnosa pre nego što započnu vezu sa nekom osobom. Odnosi se na to da zaista upoznaju osobu i njene karakterne osobine, a to ne znači da će znati sve njihove tajne i prošlost, već se odnosi na njihovu karakternu i duhovnu suštinu, ono ko su zaista. 
Ova pozicija Venere može da ukaže na započinjanje ljubavnog odnosa sa osobom koja je prvo bila prijatelj osobi ili su se susreli preko zajedničkih prijatelja. 
Kada se Venera nadje u konjukciji sa dobro aspektovanim Juiterom tada ukazuje na osobe koje imaju veliku strast ka ostvarivanju svoje životne svrhe. Ta pozicija takodje može da ukaže na ulazak u ljubavne odnose sa osobama koje su ostvarene u životu. 
Konjukcija sa Plutonom može da ukaže na osobe koje imaju prijatelje koji su na nekim moćnim pozicijama u društvu. Osoba takodje ostvaruje uspeh u život, uglavnom od 30te godine života, kada su obe planete dobro aspektovane. Ukoliko je Pluton neharmonično aspektovan tada ukazuje na postojanje moćnih suparnika i da bi trebalo da obrate pažnju na to kako stupaju u odnose sa drugima i koliko se otvaraju drugima o svojim planovima i ciljevima.
Sve u svemu boravak Venere u ovom polju donosi ljubav prema čovečanstvu, osim ukoliko Venera nije afliktovana. Dobro bi bilo da se uključuju u humanitarne organizacije ili da osnuje svoje.




Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON