ŠTA NAM DONOSI SOLARNA EKLIPSA U FEBRUARU

Solarne eklipse se dešavaju kada se Mesec kreće između Sunca i Zemlje, kada Mesec blokira sunčeve zrake i baca senku na Zemlju.
Solarne eklipse su jako moćne i dešavaju se dva puta godišnje. Predstavljaju nove početke. Imaju uticaj od datuma kada je eklipsa, pa do narednih 6 meseci nakon eklipse. U slučaju da imate neku planetu na tačnom stepenu eklipse ili do 5 stepeni razlike, onda će za vas eklipse biti moćnije i trajaće duže od 6 meseci.


           SOLARNA EKLIPSA U VODOLIJI 26.02.2017.


Ova solarna eklipsa je u konjukciji sa Ketuom (južni mesečev čvor) i Neptunom i nalazi se u znaku Vodolije.
Kao što smo rekli da solarne eklipse donose nove početke, tako i ova, ali sa akcentom na to da moramo da otpustimo stare energije, obrasce ponašanja, blokade, kojih nismo bili toliko svesni (zbog Neptuna umešanog u eklipsu) i da ćemo kada otpustimo te stare blokade imati nove početke vezano za polje (kuće) u kojima se ova moćna eklispa nalazi. Zbog Neptuna mi nećemo biti sigurni kuda nas vode novi počeci, a i ne treba, jer je bitno samo da se fokusiramo na oslobađanje blokada koje su nas kočile. 

Kako bi odredili u kojoj oblasti života će se promene dešavati, gledamo podznak. Ja koristim True Sidereal sistem kalkulacije, ovo je link na kom možete videti Vaš podznak i gde Vam se nalaze ostale planete, po ovom sistemu kalkulacije. (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/)

Podznak Ovan: Za Ovnove ova eklipsa se nalazi u 11. kući, što znači da treba otpustiti stara verovanja i blokade u vezi naših velikih želja, kako bi imali nove početke i približili se, čak i ostvarili naše snove i želje. 11. kuća predstavlja i prijateljstva, tako da i u tom polju očekujte promene, na bolje naravno. 

Podznak Bik: Za Bikove ova eklipsa se nalazi u 10. kući. Donosi nove početke i promene u karijeri na način tako što ćemo otpustiti sve što nas blokira da napredujemo u poslu ili da imamo nove početke u poslu, kojim stvarno želimo da se bavimo. Računajte i na pozitivne promene i u statusu.

Podznak Blizanci: Za Blizance ova eklipsa se nalazi u 9. kući. Donosi nove početke i promene u oblasti studija, putovanja i načina na koji gledamo na život. Ukoliko ste neodlučni šta biste želeli da studirate ovo je dobar period da se odlučite. Ukoliko ste na studijama očekuje Vas dobar period, kao i dobro slaganje sa profesorima i mentorima. Dobri periodi i za putovanja. Oni Blizanci koji žele da budu pozitivniji i da optimističnije gledaju na život imaju veliku podršku za to od ove eklipse. Sve ove promene će doći otpuštanjem starih blokada koje su nas kočile.

Podznak Rak: Za Rakove ova eklipsa se nalazi u 8. kući. Donosi promene i nove početke na polju intimnosti i intimijih odnosa, transformacija. Oslobadjanjem trauma i strahova, koji su nas kočili da imamo intimnije odnose sa drugima, otvaraju se vrata ka zdravijim, intimnijim odnosima. Ukoliko ste slobodni oćekujte da će te posle ovih oslobađanja sklapati bolje partnerske odnose, intimnije, prisnije. Od sad, pa u narednih 6 meseci očekujte velike transformacije, na bolje naravno.

Podznak Lav: Za Lavove ova eklipsa se nalazi u 7. kući. Donosi promene i nove početke u oblasti partnerstava, poslovnih i ličnih. 
Ukoliko razmišljate da pokrenete biznis sa nekim, ovo je dobar period za to. Slobodni Lavovi će upoznati nekog i ući u vezu koja će biti drugačija od prethodnih. Za zauzete Lavove je ovo dobar period za nove početke sa partnerom, kao i za uvođenje noviteta, koji će vam oboma koristiti.

Podznak Devica: Za Device ova eklipsa se nalazi u 6. kući. Donosi nove početke i promene u vezi svakodnevnih aktivnosti i obaveza, zdravlja, ishrane, posla. Ovo je dobar period da krenete zdravije da se hranite i živite. Ukoliko ste imali neki zdravstveni problem od sad, pa u narednih 6 meseci, naći ćete rešenje i poboljšaćete Vaše zdravstveno stanje.

Podznak Vaga: Za Vage ova eklipsa se nalazi u 5. kući. Donosi promene i nove početke u vezi sastanaka i romansi, zabave i izlaženja, dece, kao i naših interesovanja. Slobodne Vage mogu očekivati da će u ovom periodu ići na više sastanaka. Zauzete Vage će imati više romantičnih trenutaka sa partnerom. Ovo je jako dobar period da uživate i da se zabavljate, kao i da budete primećeni. One Vage koje žele da ostanu u drugom stanju, ovo je dobar period za to. Vage koje imaju decu uživaće i zabavljaće se sa decom, a Vaša deca će imati nove početke i promene na bolje.

Podznak Škorpija i Zmijonoša: Za Škorpije i Zmijonoše ova eklipsa se nalazi u 4. kući. Donosi promene i nove početke u oblastima imovine, lične sigurnosti i sreće. Ukoliko želite da prodate ili kupite imovinu, ovo je dobar period za to. Sve više ćete imati sigurnost u sebe, kako budete otpuštali stare obrasce o sigurnosti i kad otpustite vezanost za ono što Vam je u "zoni komfora", a samim tim ćete biti srećniji. 

Podznak Strelac: Za Strelčeve ova eklipsa se nalazi u 3. kući. Novi počeci i promene u načinu komunikacije, prezentovanja, kao i u odnosu sa mladjim bratom/sestrom, kao i komšijama. Ukoliko ste imali nekih problema sa komunikacijom, u ovom periodu očekujte promene na bolje. Ovo je dobar period za prezentovanje i da istaknete svoja umeća i talente. Ukoliko imate dar za pisanje, ovo je dobar period da objavite knjigu. Takodje ovo je dobar period da naučite nešto novo i da uložite vreme u Vaše talente.

Podznak Jarac: Za Jarčeve ova eklipsa se nalazi u 2. kući. Donosi nove početke i promene u oblasti kako posmatramo sebe, naše sigurnosti, zarađivanja i čuvanja para. Ukoliko ste imali ne baš tako pozitivan odnos prema sebi, očekujte da će se to u ovom periodu promeniti i da ćete više ceniti sebe. Ukoliko ste imali problem pri zarađivanju i uštedi para, ovo je dobar period da uvidite kako možete da uštedite i da zaradite. Naravno možete očekivati da ćete bolje rukovati parama nego ranije. Ukoliko ste imali problem sa grlom ili glasom, imate podršku ove eklipse da to rešite.

Podznak Vodolija: Za Vodolije ova eklipsa se nalazi u 1. kući. Donosi promene i nove početke u vezi Vas, Vašeg životnog puta i kako Vas drugi ljudi vide. Ukoliko želite da promenite nešto u svom izgledu ovo je dobar period za to. Očekujte da Vaš životni put neće biti isti kao pre, jer eklipsa je u Vašem znaku, imate punu podršku da kreirate svoju realnost. Kada otpustite stare obrasce ponašanja/blokade koje su Vas kočile da imate više slobode i da kreirate svoju realnost dolaze sve one promene koje sam navela.

Podznak Ribe: Za Ribe ova eklipsa se nalazi u 12. kući. Donosi nove početke i promene u oblastima otpuštanja nepotrebnih stvari, spiritualnosti, stranih, dalekih zemalja. Za Ribe je ovo odličan period da otpuste karmu iz prošlih života i da otpuste sve što im više ne služi. Ovo je dobar period da se izolujete i meditirate. Snovi vam mogu biti od pomoći u ovom periodu. Uživajte u vremenu sa samim sobom i u otpuštanju svega što Vam ne služi.

                                                         Život je bajka, budi njen pisac!

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON