HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017.

Septembar nam donosi sjajne vesti! Naime Merkur izlazi iz retrogradne faze 06.09.2017. Sve što je vezano za biznis, komunikaciju, marketing kreće da napreduje. Da ne zaboravimo da je Uran još retrogradan i može doneti probleme sa tehnologijom, jer Uran vlada tehnologijom, kao i Merkur. Dok Merkur ne krene da se kreće direktno bilo bi korisno da ne potpisujete nikakve ugovore, već da pratite kako se stvari odvijaju otvorenih očiju. Krajem Septembra Merkur prelazi u znak Device, gde je u egzaltaciji.  Saturn je krajem avgusta krenuo da se kreće direktno. Nalazi se u znaku Zmijonoše i donosi nam napredak u onim oblastima života u kojoj se kući nalazi. Krajem meseca imamo i kvadrat aspekt izmedju Plutona i Urana.

Ukoliko ne znate koji ste podznak po sistemu kalkulacije koji ja koristim, ovde možete videti više o tome http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/ 
Ako želite da saznate nešto više o True Sidereal sistemu kalkulacije i o drugim sistemima kalkulacije, ovo je link za vas http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html

Podznak Ovan: Za Ovnove ovaj mesec je dobar za investiranje vremena u hobije, interesovanja, u sve što volite da radite. Ukoliko ste slobodni ovo je dobar mesec da izlazite više i upoznajete druge ljude. Ako ste u vezi ovo je dobar period da se više zabavljate sa vašim partnerom. Ovnovi u ovom mesecu mogu da predahnu, Saturn je konačno krenuo da se kreće direktno. Ukoliko ste imali problem sa novcem u ovom mesecu ćete imati podršku od Saturna da nadjete rešenje. Kada Saturn tranzitira 8. kućom i pogotovo kada je i u znaku Zmijonoše donosi velike transformacije, čupa sve korene straha i trauma. Saturn je u vašoj 8. kući već 2,5 godine. U ovom mesecu ćete videti koliko ste se zapravo promenili i transformisali u odnosu na period pre 2,5 godine. Krajem meseca ćete biti fokusiraniji na svakodnevne aktivnosti, na vaš posao i na vaše zdravlje. Bićete organizovaniji i brže ćete nalaziti rešenja. 

Podznak Bik: Za Bikove je ovo mesec uživanja sa porodicom. Bikovi će uživati u svom privatnom životu i više će voleti da su u odajama svog doma. Ukoliko planirate da kupite nekretninu ili kola najbolje bi bilo da sačekate da Merkur krene da se kreće direktno. Od 06.09.2017. ćete moći bolje da sagledate šta vam odgovara da kupite od nekretnine ili kola. Na početku meseca može dati rasprave u porodici. Potrudite se da sačekate da Merkur krene da se kreće direktno i da onda razrešite nesuglasice, jer ćete tad bolje komunicirati i razumeti. Sredinom meseca ćete imati skonost da uredjujete vaš dom i da kupujete lepe stvari za njega. Venera kada tranzitira 4. kućom donosi lepe i balansirane odnose u domu i porodici. Saturn je konačno krenuo da se kreće direktno i donosi vam realizaciju koliko su se vaši jedan na jedan odnosi promenili, ali koliko ste se i vi kroz te odnose (brak, ozbiljna veza) transformisali na bolje. Ukoliko ste slobodni u ovom mesecu uvidjate šta su prava i iskrena partnerstva i kako možete da privučete isto, uvidećete da vam se promenio pogled prema vezama. 

Podznak Blizanci: Za Blizance je ovo mesec druženja, zabavljanja, učenja novih stvari. Početkom meseca ćete imati uvide gde pravite greške u načinu na koji komunicirate, kao i na način kako se predstavljate. Posle 06.09.2017. ćete imati dobar period za učenje stranih jezika, za putovanja, za pisanje, za učenje stvari koje vas interesuju. Ukoliko vas zanimaju razni kursevi, ovo je dobar period da se upišete na neke od njih.
Saturn je krenuo da se kreće direktno u vašoj 6. kući. Ukoliko ste imali problem sa zdravljem ovo je dobar mesec za ozdravljenje i pronalaska rešenja. Ako ste imali probleme na poslu ili u organizaciji svog vremena i svojih aktivnosti ovo je mesec gde će te videti da stvari kreću na bolje i koliko se vaš svakodnevni život promenio u periodu od pre 2,5 godine.

Podznak Rak: Za Rakove je ovo dobar mesec za zaradjivanje para, kao i za uštedu novca. U početku meseca pazite kako tošite novac i na šta ga trošite. Početkom meseca Rakovi će se osećati lepo u svojoj koži, brinuće o svom telu i izgledu. Imaju tendeciju da početkom meseca jedu malo više slatkiša nego uobičajeno. U ovom mesecu stvari kreću da idu na bolje u oblastima: zabavljanja i romantičnih veza, izlazaka, naših interesovanja, dece. Isto tako ovo je mesec kada ćete videti koliko ste se transformisali kroz te oblasti. Te transformacije mogu da budu u smislu da imate totalno drugačije poglede na te oblasti u odnosu na one kakve ste pre imali. Uglavnom Saturn u znaku Zmijonoše tera osobu da nauče da gledaju ozbiljnije i dublje na oblasti života u kojoj se kući nalaze.

Podznak Lav: Za Lavove ovo je dobar period za nove početke u svim sferama života. Ovo je vaš mesec da blistate i idete ka svojim ciljevima. Mars je u vašem znaku do polovine meseca i daje vam energičnost i aktivnost. U ovom mesecu Lavovi mogu da odahnu, Saturn je direktan u 4. kući za Lavove. U ovom mesecu ćete videti koliko ste napredovali u otpuštanju trauma, blokada, loših sećanja iz vašeg unutrašnjeg bića i koliko ste sad zadovoljniji i otvoreniji za bliskost i vezivanje. Situacija u porodici i kući je sada bolja i tu možete očekivati promene na bolje. Krajem meseca ćete biti praktičniji u vezi novcem i kako rukujete sa njim. 

Podznak Devica: Device će početkom meseca više gledati da se izoluju i odmaraju. Ovo je dobar period da otputujete negde, kao i za meditaciju. Do 06.09.2017. možete imati uvide koja vam uverenja ne služe i koja vam ne donose mir (retrogradni Merkur u 12. kući). Kada Merkur krene da se kreće direktno imate šansu da otpustite sve što sam gore navela. Početak meseca je dobar za preispitivanje vaše podsvesti, kao i za odvajanje vremena da se izolujete od drugih. Jupiter u vašoj 1. kući vam daje prilike i može vam doneti sreću ukoliko se samo malo organizujete i posvetite vreme vašim snovima. Krajem meseca ćete biti komunikativniji i praktičniji i nećete toliko želeti da se izolujete od drugih.

Podznak Vaga: Za Vage ovaj mesec donosi dosta druženja sa prijateljima i prisustvovanje na raznim dogadjajima. Ovo je mesec gde ćete videti ko su vam pravi prijatelji. Dobar početak meseca da preispitate koje su vaše želje i ciljevi i da li radite prave stvari koje će vas dovesti do istih. Ukoliko ste nesigurni šta želite posle 06.09.2017. možete postati sigurniji oko istog. Ovo je mesec gde ćete videti napredak u materijalnoj situaciji. Krajem meseca možete uživati u vremenu koje provodite sami sa sobom, dobro bi bilo da izdvojite vreme za meditaciju. Takodje krajem meseca možete imati jasnije snove, proročke.

Podznak Škorpija i Zmijonoša: Jupi! Saturn je konačno krenuo da se kreće direktno u vašoj 1. kući. U ovom mesecu osetićete olakšanje u svim oblastima vašeg života. U poslednjih nekoliko meseci ste bili na preispitivanju da li ste dovoljno odgovorni, stabilni i da li mudro raspolažete stvarima i odlukama. Ovo je mesec gde ćete videti kako vam život postaje lakši, ali povrh svega koliko ste se vi promenili u odnosu na period od pre 2,5 godine. U ovom mesecu ćete biti fokusirani na karijeru. Sredinom meseca Venera prelazi u vašu 10. kuću i donosi lepe i balansirane odnose na poslu, sa vašim kolegama i saradnicima. Takodje ćete više uživati na poslu. Krajem meseca ćete biti fokusirani na sklapanje prijateljskih odnosa i na druženje sa prijateljima, kao i kako da na praktičan način ostvarite ono što želite (Merkur i Sunce u Devici u 11. kući).

Podznak Strelac: Za Strelčeve je ovo odličan mesec da odputuju u strane zemlje. Ukoliko studirate ovo je mesec gde ćete biti fokusirani na vaše studije i na fakultet. Ukoliko želite da naučite neki strani jezik ovo je dobar mesec da odete na kurs. Ovo je mesec u kom uvidjate šta vam više ne služi u životu i šta treba odbaciti (načini ponašanja, uverenja koja ne služe, toksični odnosi sa samim sobom i sa drugima). Kada Saturn predje u Vaš znak za nekoliko meseci sklanjaće iz vašeg života sve što vam ne služi. Sad u septembru ćete postati svesni šta vam to ne služi. Krajem meseca ćete postati fokusirani na karijeru i bićete praktičniji i organizovaniji nego početkom meseca. Ovo je dobar period za karijeru.

Podznak Jarac: Ovo je mesec ličnih transformacija za Jarčeve. Početkom meseca ćete postati svesni šta vam to ne služi u životu i šta treba transformisati. Takodje ovo je period kada želite da se dublje i intimnije povežete sa nekim. Septembar je mesec kada uvidjate koliko ste se transformisali u pogledu na vaše ciljeve i želje. Ukoliko ste bili neodlučni oko toga šta želite, ovo je mesec kada ćete postati svesni onoga što zaista želite da ostvarite. Sredinom meseca ćete uživati u intimnim odnosima. Ukoliko ste slobodni, ovo ukazuje na želju da imate ozbiljnu vezu. Kada Venera udje u vašu 8. kuću sredinom meseca može vas počastiti ulaskom u ozbiljniju vezu. Krajem meseca bićete fokusirani na čitanje, pisanje. Ukoliko studirate kraj meseca je odličan period da se dobro organizujete oko učenja, imate podršku egzaltiranog Merkura. Takodje i na planiranje odlaska u strane zemlje.

Podznak Vodolija: Za Vodolije je ovaj mesec uživanja u partnerstvima, vezama, braku. Ukoliko ste slobodni ovo je dobar period za upoznavanje i ulazak u vezu. Ovo je mesec kada vidite napredak i transformacije preko posla. Ukoliko ste bili nezadovoljni vašom karijerom ovo je mesec gde možete naći novi posao, koji vam više odgovara i gde ste srećniji ili će se situacija na istom poslu znatno popraviti. Sredinom meseca Venera prelazi u vašu 7. kuću i donosi njenu lepotu, mir i balansiranost u vaše partnerske odnose (veze, brak, poslovna partnerstva). Savršen period za uživanje i provodjenje zajedničkog vremena na zabavan i lep način. Krajem meseca ćete posati malo ozbiljniji i cenićete dublju intimnost u svakom odnosu. Kada Merkur prelazi u 8. kuću daje veću naklonost ka prisnim, erotičnim odnosima.

Podznak Ribe: Za Ribe je ovo mesec posvećen poslu i ličnom usavršavanju (ne samo fizičkom), kao i svakodnevnom životu. Početkom meseca preispitaćete stvari koje radite pogrešno vezano za vaš posao, kao i kako koristite vaše slobodno vreme. Ukoliko imate problem sa zdravljem ovo je dobar mesec da nadjete pravo rešenje za vaš problem. Ovo je mesec gde ćete uvideti koliko se vaša percepcija i pogled na svet promenila. Sredinom meseca Venera prelazi u vašu 6. kuću. Ovo je period kada ćete uživati u provodjenju vremena sa vašim kućnim ljubimcem ili ćete uživati na poslu i poslovnom okruženju. Samo mali oprez ovo je period kada možete biti slabi na slatkiše. Krajem meseca ćete biti fokusirani na partnerstva (veze, brak, poslovna partnerstva).  

Za kraj ostavljam pesmu koja u meni budi sreću i veru u dobro i ljubav. Ajde da zajedno ostvarimo da nam Septembar pruži zagrljaj pun ljubavi i sreće!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON