MESEC KONJUKCIJA MARS

Mesec predstavlja naše emocije, kako reagujemo na stvari oko nas, našu majku i odnos sa njom, naše odrastanje... Mars predstavlja aktivnost, akciju, upornost, borbenost, energičnost...

Kada su Mesec i Mars u konjukciji daje osobe koje reaguju naglo na stvari oko njih. Ovo su strastvene osobe i jako vole da pokazuju svoja osećanja voljenim osobama. Ove osobe su sklone da se brzo naljute, ali se isto tako brzo i odljute.
Vole akciju i osećaju se sigurno kada se nešto dešava i kada su u akciji. Osećaju se komforno kada se bave sportom ili kada idu na fitnes, zumbu ili u teretanu. Kada ste nervozni ili depresivni samo krenite da radite neke vežbe ili idite na trening i odmah ćete se osećati bolje. 
Ove osobe su imale aktivno detinjstvo, puno dešavanja. Ukoliko imate dete sa ovom pozicijom najbolje bi bilo da ih usmerite na neki sport.
Majka je aktivna, borbena, vredna žena. 

Kada Mesec i Mars primaju neharmonične aspekte ukazuje na odrastanje koje je bilo prožeto nekom vrstom agresije. Majke ovih osoba su ratnički nastrojene, tvrdoglave. Odnos izmedju majke i osobe je ispunjen rivalitetom.

Kada su Mesec i Mars u znaku Raka ukazuje na osobe koje su plašljive i koje nisu toliko aktivne i hrabre. Srećom Mesec je jak u znaku Raka, pa daje da, ukoliko Mesec i Mars primaju harmonične aspekte, osobe ne vole rat i nasilje i daje sklonost ka borbi protiv nasilja nad slabijima. Ovo je pozicija koja ukazuje na vegeterijance i vegane, kao i na zaštitnike prava životinja.

Žene sa ovom pozicijom će biti aktivne, entuzijastične, jake majke. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON