PUNA PODRŠKA MLADOG MESECA U ZNAKU DEVICE KA OSTVARENJU NAŠIH ŽELJA I POBOLJŠANJU NAŠEG ŽIVOTA


Mladi Mesec je odlično vreme za postavljanje ciljeva za stvari koje želite da ostvarite, kreirate, razvijete, poboljšate (da ne zaboravimo da znak Devica predstavlja usavršavanje i poboljšavanje). 
Ovaj Mlad Mesec ima podršku od Jupitera i Saturna i ukazuje da je ovo savršeno vreme za pokretanje akcija ka ostvarenju naših ciljeva i ka poboljšanju našeg života (od dan-dva pre 19. 10. - 18.11.). U kom vam se polju (kući) nalazi znak Device ukazuje da ćete u tim sferama života preuzimati akcije za poboljšanje i ostvarenje vaših ciljeva vezano za to polje. Ono što ovaj Mladi Mesec čini još čarobnijim je što se nalazi u konjukciji sa fiksnom zvezdom Spicom. Ova fiksna zvezda predstavlja: sreću, uspeh, podršku, blagostanje, obilje... Opozicija sa Uranom donosi uzbudljive i neočekivane dogadjaje ili susrete koje mogu da potresu naš svet. Prilagodjavanje naglim promenama zahteva da odbacimo sve što nas ograničava da se u potpunosti otvorimo za bolji i kvalitetniji život. One osobe koje imaju teškoće da izadju iz svoje zone komfora osetiće ovaj period stresnim, a za one kojima ovo nije problem osetiće ovaj period kao blagoslov. Za one prve ovaj period u početku može biti uznemiravajući i mogu se odupirati promenama koje treba da se naprave kako bi ostvarili svoje ciljeve i poboljšali svoj život, ali te promene donose bolji put za Vas, zapamtite to. Zapravo ovaj Mlad Mesec je blagoslov za sve! Nalazi se u konjukciji sa Jupiterom i fiksnom zvezdom Spicom, koja izmedju ostalog ima slična dejstva kao Jupiter, prima podršku od Saturna. 
Imamo punu podršku Planeta i Zvezda. Zahvalimo im se na najbolji mogući način, a to je neodbijanjem da prihvatimo i napravimo promene u našem životu, koliko god da su one velike i nagle, ali nas dovode do boljeg i kvalitetnijeg života.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON