HOROSKOP ZA DECEMBAR 2017.


Ulazimo u period znaka Škorpije, Zmijonoše i Strelca. Decembar je mesec transformacija  načina na koji razmišljamo i komuniciramo. O retrogradnom Merkuru i šta nam donosi u ovom mesecu, imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/11/sta-nam-donosi-retrogradni-merkur-u.html
Početkom meseca Venera pravi trigon aspekt sa Hironom. Oni zajedno donose čišćenje svih rana koje su vezane za veze i partnerstva, kao i za rane vezane za našu ličnu vrednost i sigurnost. 
03.12.2017. Merkur (SR), Saturn i Hiron (R) se nalaze u kvadrat aspektu. Na ovaj dan Hiron nam izvlači sve rane, a Saturn blokade koje nas sprečavaju da razmišljamo ekspanzivno i optimistično, kao i da komuniciramo na otvoren i duhovit način.
Početkom meseca imamo i kvadrat izmedju Urana i Plutona koji nam ukazuje na unutrašnje otpore i blokade ka transformaciji i promenama. Ovaj aspekt ukazuje na postojanje unutrašnjih otpora ka promenama koje su nepoznate i koje su van zone komfora. Ovaj mesec može izazvati stres onima koji se duboko drže zone komfora, jer ovaj kvadrat aspekt izmedju Urana i Plutona ima moć da uzdrma sve što sprečava da živite ispunjen i kvalitetan život.
Jupiter i Saturn menjaju znakove u ovom mesecu. Jupiter ulazi u znak Vage 11. Decembra, a Saturn u znak Strelca 03. Decembra.
Od 03.12.2017. - 14.12.2017. Venera se nalazi u znaku Škorpije i donosi nam želju i potrebu za intimnijim odnosima.
Od 14.12.2017. - 23.12.2017. Venera se nalazi u znaku Zmijonoše i donosi nam potrebne transformacije u vezama i partnerskim odnosima, kao i u pogledu na veze, partnerstva, intimnije odnose. 
23.12.2017. i sve do sredine Januara, Hiron i Pluton se nalaze u sekstil aspektu. Daju nam mogućnost da izlečimo duboke rane i traume i da se iscelimo iz korena. Pošto je Hiron retrogradan ukazuje na unutrašnje traume koje dolaze iz duboke prošlosti ili iz prošlih života.


Šta ovaj mesec donosi za svaki podznak? ⛄🌟⛄

Na ovom sajtu možete kalkulisati vašu natalnu kartu po True Sidereal sistemu kalkulacije http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

Podznak Ovan: Za Ovnove je ovo mesec velikih transformacija u poljima intimnijih odnosa, karijere, psihe. Ovo je odličan mesec za suočavanje sa ličnim strahovima. Ovnovi će u početku meseca videti koliko su se transformisali u odnosu na period od pre 2,5 godine. Protekle 2,5 godine su se suočavali sa potisnutim strahovima, emocijama, sećanjima. Kada Saturn konačno napusti znak Zmijonoše 03.12. daje Ovnovima pregled u to koliko su zapravo potisnutih trauma, strahova, sećanja, emocija pustili i oprostili sebi i drugima. Od 03.12. osetiće olakšanje u finansijama, jer kada Saturn tranzitira 8. kućom zna da blokira finansije i da vas natera da se više trudite za iste. Saturn u 9. kući donosi Ovnovima želju da se posvete studiranju ili učenju filozofskih tema, kao i želju za putovanjima. Trigon izmedju Venere i Hirona Ovnovima donosi čišćenje ljubavne povredjenosti ili odbijanja koja su se desila u prošlosti ili u prošlom životu. Sam pogled na veze i ljubav se transformiše za Ovnove. 
Kvadrat izmedju Plutona i Urana ukazuje na postojanje unutrašnjih blokada, strahova koji su vezani za našu životnu svrhu. Za Ovnove ovaj aspekt ukazuje i na to da postoje neke neispoljene traume, blokade koje dolaze iz rane prošlosti ili iz prošlog života i koje nas sprečavaju da budemo slobodni i da živimo ispunjeno, kao i da pratimo svoju svrhu. Ovo je odličan mesec za suočavanje sa tim unutrašnjim blokadama, strahovima i za konačnu transformaciju i odlazak od starog. Pluton i Uran Vas zajedno teraju da pustite staro i da krenete ka novom.


Podznak Bik: Za Bikove početak meseca donosi čišćenje i lečenje hroničnih bolesti koje vuku iz detinjstva ili iz prošlih života. Takodje sam početak ovog meseca Bikovima donosi i čišćenje starih rana vezano za prijateljstva, vaše ciljeve i želje. Ovo je odličan početak meseca da oprostite starim ili sadašnjim prijateljima koji su vas povredili u prošlosti, da sve to pustite i da se otvorite za bolja i prisnija prijateljstva. Od 3. Decembra - 14. Decembra Venera prelazi u znak Škorpije i u vašu 7.kuću. Vaša vladarka vam donosi da u ovom periodu budete više fokusirani na vašeg partnera i na sve bitne jedan na jedan odnose. Slobodni Bikovi će u ovom periodu poželeti da pronadju nekoga sa kime će imati dubok i prisniji odnos. U ovom periodu slobodni, ali i zauzeti Bikovi će imati izraženiju potrebu za seksom. Od 14. Decembra - 23. Decembra Venera prelazi u znak Zmijonoše i ukazuje na transformacije u vašim partnerskim, kao i u drugim jedan na jedan odnosima. Slobodni Bikovi mogu odjednom postati zauzeti. Zauzeti Bikovi mogu završiti sa odnosima koji nisu bili zdravi. Ovo je period kada se i vi transformišete, jer Venera vlada vašom 1. kućom, a znak Zmijonoša ukazuje na transformacije.

Kvadrat izmedju Urana i Plutona ukazuje na  postojanje unutrašnjih blokada, strahova koji su vezani za intimnost i intimnije odnose sa drugima. Za Bikove ovaj aspekt ukazuje na neispoljenu seksualnu blokadu. Uran i Pluton izvlače sve blokade i strahove u vezi intimnijih odnosa, ispoljavanja  seksualne energije, kao i poverenja u druge. Sekstil izmedju Hirona i Plutona koji se odigrava 23. Decembra Bikovima donosi mogućnost da iscele sve veće traume, strahove, rane koje su se desile u ranoj prošlosti ili u prošlom životu i koje su oni zakopali u svoju podsvest. 

Podznak Blizanci: Početak meseca Blizancima donosi čišćenje svih unutrašnjih rana vezanih sa karijeru, status u društvu, ljubavne veze, strast i hobije, kao i odnos sa decom (ukoliko ih imate). One pripadnice ženskog pola ovog podznaka koje žele da zatrudne imaju podršku od Hirona i Venere da otklone sve blokade koje to sprečavaju. Trećeg Decembra Merkur, Saturn i Hiron Blizancima izvlače sve rane i blokade vezano za karijeru i status u društvu. Obratite pažnju da u ovom periodu održite korektan odnos sa vašim nadredjenima. Ukoliko vaš posao nije zdrav za vas (ne mislim samo fizički, već i psihički) ukazuje na to da, ili ćete napustiti taj posao, ili ćete dobiti otkaz. Decembar je mesec kada je vreme da nadjete posao koji volite. Početak meseca je odličan da uvidite kakva sva uverenja imate vezano za karijeru i posao, a koja vas sprečavaju da radite poslove koje volite, u boljim uslovima i  za dosta veću platu. Od 3. Decembra, pa sve do 14. decembra obratite pažnju na mogućnost prejedanja slatkišima, kao i na mali dobitak na kilaži. Kvadrat izmedju Urana i Plutona Blizancima izvlači neispoljene blokade, strahove, rane vezane za partnerstva (brak, ozbiljne veze, poslovna partnerstva, svi bitni jedan na jedan odnosi). Ovaj aspekt ukazuje da kod Blizanaca postoje unutrašnji strahovi i blokade vezano za transformacije u jedan na jedan bitnim odnosima, kao i u njihovom socijalnom statusu. Decembar je mesec kada morate da se suočite sa promenama u vašem socijalnom statusu, kao i sa promenama u bitnim partnerskim odnosima. Sekstil izmedju Plutona i Hirona koji se odigrava 23. Decembra daje mogućnost Blizancima da izleče sve potisnute rane i traume koje su se desile u dalekoj prošlosti ili u prošlom životu, a koje su vezane za vašu karijeru i status u društvu, kao i na vaše partnerske odnose (brak, ozbiljne veze, poslovni partnerski odnosi).


Podznak Rak: Početak meseca Rakovima donosi čišćenje svih unutrašnjih rana vezanih za sledeće oblasti: dom, emotivni život, porodica koju kreiramo, majka i odnos sa njom, univerzitetske studije, filozofska učenja, percepcija i pogled na život i stvari oko nas. Od 3. Decembra, pa sve do 14. Decembra Rakovi imaju podršku Venere u ljubavnim odnosima. Slobodni Rakovi mogu ići na više sastanaka i upoznavanja ili mogu započeti vezu.  Zauzeti pripadnici ovog podznaka mogu očekivati veću intimnost i zabavljanje sa partnerom. Venera ih u ovom periodu podržava i da imaju više inspiracije i da se posvete intezivnije svojim hobijima i interesovanjima. Od 14. Decembra do 23. Decembra mogu očekivati promene u ljubavnim odnosima ili u odnosima sa svojom decom (ukoliko ih imaju). Svi odnosi (ljubavni i roditeljski) koji su bili "otrovni" u ovom periodu moraju da se transformišu. U ovom periodu (14.12. - 23.12) pripadnice ženskog pola ovog podznaka koje žele da zatrudne imaju podršku od Venere. Samo mali oprez za pripadnike ovog podznaka jer u ovom periodu (14.12. - 23.12)imaju šansu za iznenadno začeće. Kvadrat izmedju Urana i Plutona za Rakove donosi suočavanje sa neispoljenim strahovima koji ih sprečavaju da budu autentični i da imaju više slobode u oblastima: karijere, svakodnevnog života, univerzitetskih studija, percepcije i pogleda na život i stvari oko nas. Za Rakove ovaj mesec donosi potrebnu transformaciju u načinu na koji posmatramo život i stvari oko nas. Oni od 23. Decembra, pa sve do sredine Januara sledeće godine imaju mogućnost da na dubljem nivou transformišu svoje navike i rutine, svoj posao i odnos prema njemu, svoju percepciju.



Podznak Lav: Početak meseca Lavovima donosi čišćenje svih unutrašnjih trauma i sećanja koja su zatrpali jer nisu želeli da se suočavaju sa njima (te traume ili sećanja dolaze iz dalje prošlosti ili iz prošlog života). Ovo psihološko čišćenje Lavovima donosi promenu na bolje u načinu na koji komuniciraju i prezentuju sebe kao i u oblastima intimnijih odnosa. Ukoliko ste imali problem sa seksom početak meseca je veoma dobar da se rešite tih problema (to mogu biti psihičke i fizičke blokade). Trećeg Decembra kvadrat izmedju Merkura, Saturna i Hirona Lavovima donosi tenziju i napetost zbog naglog suočavanja sa stvarima koje su nas baš povredile i sa kojima dugo nismo želeli da se suočimo. Kvadrat aspekt izmedju Urana i Plutona, Lavovima donosi suočavanje sa neispoljenim povredama u ljubavnim odnosima ili u odnosu sa decom. Ovo je mesec, kada Vas obe planete teraju da se suočite sa tim povredjenostima u poljima koje sam prethodno navela i da se u potpunosti iscelite i da oslobodite sebe od okova. Od 13.12. - 23.12. možete imati potrebu da više vremena provodite u odajama svoga doma, kao i sa vašom porodicom i vama bliskim ljudima. Od 23.Decembra, pa sve do sredine Januara sekstil izmedju Plutona i Hirona Lavovima donosi mogućnost da transformišu sve unutrašnje ranice koje dolaze iz dalje prošloti ili iz prošlog života, koje se odnose na ove oblasti: ljubavni odnosi, začeće, deca i odnosi sa njima. Ukoliko iskoristite ovu mogućnost koju ove dve planete nose dobijate poklon od ovih planeta da poboljšate polja koje sam prethodno navela.



Podznak Devica: Početak meseca Devicama donosi čišćenje svih unutrašnjih rana, trauma, sećanja koja su nastala u ranom detinjstvu ili zbog članova porodice u kojoj su rodjeni. Ovim čišćenjem otvaraju vrata ka boljim i kvalitetnijim odnosima u bitnim partnerstvima. Od početka 2017. godine Hiron je ušao u vašu 7. kuću i doneo je potrebna unutrašnja čišćenja u oblasti bitnih jedan na jedan partnerstava. Hiron će tranzitirati vašom 7. kućom do 2027. godine. Kvadrat izmedju Merkura, Saturna i Hirona izvlači sva neispoljenja osećanja, ljutnju iz oblasti bitnih partnerstava. Trećeg Decembra se potrudite da iznesete sve ono što vam smeta u vezi partnera. Ukoliko to odbijete da učinite ovaj aspekt će vam doneti da na kraju vi to iznesete partneru, ali na mnogo teži i napetiji način. Kvadrat izmedju Urana i Plutona Devicama donosi suočavanje sa neispoljenim emocijama vezano za partnera ili bivše bitne partnere koje blokiraju da imate ispunjene odnose. Ovaj aspekt je katalizator za oslobadjanje od tih potisnutih emocija. Sekstil aspekt izmedju Plutona i Hirona koji se odigrava 23.12., pa sve do sredine Januara 2018. godine, donosi ovom podznaku mogućnost za duboko čišćenje svih unutrašnjih povreda u oblasti bitnih partnerskih odnosa. Ukoliko vas je partner/ka prevario/la, ovo je period kada imate priliku da se očistite i predjete preko toga. Naravno to ne znači da ne treba da mu/joj se vratite po svaku cenu. Takodje ukoliko se plašite da započinjete intimnije, bitne odnose ovo je period kada imate mogućnost da očistite te unutrašnje blokade.



Podznak Vaga: Početak meseca Vagama donosi potrebne unutrašnje transformacije, koje kasnije dovode do uvidjanja da ste se rešili nekih karmičkih obrazaca. Ovo je odličan početak meseca da prekinete sa lošim navikama. Trećeg Decembra Merkur, Saturn i Hiron izvlače sve unutrašnje povrede, blokade vezano za način na koji komunicirate, vaš posao, vaše svakodnevne rutine, organizaciju, zdravlje i ishranu. Ovog dana uvidjate šta treba da menjate u poljima koje sam prethodno navela. Kvadrat izmedju Urana i Plutona vas tera da napravite promene u poljima koje sam navela. Trećeg Decembra ćete samo postati svesni šta vam ne služi i šta treba da menjate, a celog meseca Uran i Pluton su se pobrinuli da menjate te stvari. Postoji velika mogućnost da ćete se na početku protiviti ovim potrebnim transformacijama. Ukoliko nastavite da se protivite Uran i Pluton će vas dovesti do potrebnih promena na teži i stresniji način. Sekstil izmedju Hirona i Plutona koji se odigrava 23.12., pa sve do sredine Januara donosi vam mogućnost da u potpunosti transformišete sve unutrašnje blokade u oblastima: komunikacije i prezentovanja, odnosa sa mladjom sestrom/bratom, zdravlja i ishrane, posla, svakodnevnih rutina, organizacije...



Podznak Škorpija i Zmijonoša: Početak meseca Škorpijama i Zmijonošama donosi potrebno čišćenje na dubokom i podsvesnom nivou. Svi podsvesni obrasci koji im ne služe početkom meseca će biti transformisani. Trećeg Decembra Merkur, Saturn i Hiron formiraju kvadrat aspekt. Na ovaj dan ova konfiguracija izvlači sve neispoljene i nesvesne strahove, traume, povrede iz ranog detinjstva ili nastale od članova porodice u kojoj su rodjeni, od ljubavnih odnosa, dece i odnosa sa njima. Kvadrat izmedju Urana i Plutona će se pobrinuti da sve ove izvučene stvari koje sam prethodno navela otpuste i da samim tim stvorite slobodnije i ispunjenije odnose u ljubavnim vezama ili u odnosima sa vašom decom. Pripadnice ženskog pola, ukoliko žele začeće, ukazuje na to da moraju da promene neke stvari kako bi do začeća došlo. Od 03.12. - 23.12. Venera se nalazi u vašoj 1. kući i donosi vam osećaj lepote i vrednosti. U ovom periodu možete težiti da se više ulepšavate i sredjujete. Sekstil aspekt izmedju Plutona i Hirona (23.12. - sredine Januara) donosi mogućnost za dubokom transformacijom svih unutrašnjih rana koje su zadobijene iz ranog detinjstva ili od porodice u kojoj su rodjeni.



Podznak Strelac: Za Strelčeve početak meseca donosi unutrašnje čišćenje i lečenje svih rana u oblastima prijateljstava, velikih i bitnih želja i ciljeva, naše sigurnosti. Trećeg Decembra Merkur, Saturn i Hiron formiraju kvadrat aspekt. Ova konfiguracija iznosi na videlo sve unutrašnje blokade i strahove u vezi vas, vašeg životnog puta, vaše sigurnosti. Kvadrat izmedju Plutona i Urana ima ulogu da sve te iznesene strahove i blokade transformiše i pusti. Ovaj aspekt donosi slobodu, koliko god to stresno bilo na početku. Ukoliko se protivite ovim promenama možete očekivati da će vam ovaj mesec biti stresan, sve dok ne prihvatite da morate da se suočite sa strahovima po pitanju vas i vašeg životnog puta. Od 03.12. - 23.12. Venera tranzitira vašom 12. kućom i donosi vam želju i potrebu da se izolujete i uživate u provodjenju vremena sa samim sobom. Ovo je period kada ćete imati izraženije seksualne potrebe. Sekstil izmedju Plutona i Hirona (23.12. - sredina Januara) donosi mogućnost za duboke unutrašnje transformacije Vas i vašeg životnog puta. 



Podznak Jarac: Za Jarčeve početak meseca donosi unutrašnje čišćenje i lečenje svih rana u oblastima: karijere, socijalnog statusa, komunikacije i načina prezentovanja, odnosa sa mladjom sestrom/bratom. Trećeg Decembra Merkur, Saturn i Hiron formiraju kvadrat aspekt i izvlače sve neispoljene strahove i blokade vezano za podsvest i podsvesne obrasce, daleka prošlost ili prošli životi. Ukoliko ste doživeli nešto traumatično u detinjstvu i to ste se potrudili da zaboravite, samim tim ste taj neprijatni osećaj ukopali u vašu podsvest. Trećeg Decembra sve to izlazi napolje, a kvadrat izmedju Urana i Plutona se pobrinuo da se vi suočite sa tim stvarima i da se konačno oslobodite okova prošlosti. Naravno ovo nije lak proces, zapravo sam ovaj proces donosi dosta stresa i napetosti jer imate strah da se suočite sa tim stvarima. Sekstil izmedju Hirona i Plutona (23.12. - sredina Januara) Jarčevima donosi mogućnost za potpunu transformaciju vaših podsvesnih obrazaca i uverenja, kao i čišćenje trauma i blokada koje su se zbile u daljoj prošlosti ili u prošlim životima.



Podznak Vodolija: Za Vodolije početak meseca donosi unutrašnje čišćenje i lečenje svih unutrašnjih rana vezano za vašu percepciju, odnos sa ocem, rano detinjstvo i odnos sa porodicom u kojoj ste rodjeni. Trećeg Decembra Merkur, Saturn i Hiron formiraju kvadrat aspekt i izvlače sve strahove i blokade koje dolaze iz ranog detinjstva i koja vas sprečavaju da ostvarite svoje želje i ciljeve, ali isto tako da formirate zdrava prijateljstva. Kvadrat izmedju Urana i Plutona se pobrinuo da se u potpunosti rešite tih strahova i blokada iz ranih dana. Sekstil izmedju Hirona i Plutona (23.12 - sredina Januara) vam donosi mogućnost totalne transformacije u načinu sklapanja prijateljstava, kao i u verovanju u mogućnost ostvarenja bitnih želja i ciljeva. 



Podznak Ribe: Za Ribe početak meseca donosi unutrašnje čišćenje i lećenje svih unutrašnjih psiholoških strahova, trauma. Trećeg Decembra Merkur, Saturn i Hiron formiraju kvadrat aspekt i za Ribe izvlače sve strahove i blokade vezano za karijeru, socijalni status, Vas i vašu životnu svrhu. Kvadrat izmedju Urana i Plutona se pobrinuo da se suočite sa tim strahovima i blokadama i da ih otpustite. Prvo se može javiti stres i odbijanje da se suočite sa ovim stvarima, ali želeli vi to ili ne morate se suočiti sa tim blokadama i strahovima. Kada to uradite videćete koliko ćete se bolje osećati. Trigon izmedju Hirona i Plutona (23.12. - sredina Januara) donosi mogućnost za potpunu transformaciju vaše ličnosti i životnog puta, kao i u oblasti karijere i socijalnog statusa.






Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON