MESEC KONJUKCIJA VENERA


Mesec je planeta koja predstavlja naše emocije, kako reagujemo na stvari oko nas, našu podsvest i podsvesne obrasce, našu majku i odnos sa njom, naše odrastanje... Venera je planeta koja simbolizuje lepotu, modu, umetnost, manire i lepo ponašanje, ženstvenost, šarm... 
Preporučujem da na ovom sajtu proverite da li imate ovaj aspekt http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

Nešto više o sistemima kalkulisanja natalnih karti imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html


Konjukcija izmedju Meseca i Venere je jedan od boljih aspekata sa Mesecom. Mesec voli da se nadje u blizini svoje prijateljice Venere.💕💋💪 Zašto je to tako?
Kao što sam navela na početku teksta, Venera je planeta koja predstavlja sve što je lepo, uživanje u životu najprostije rečeno. Osobe koje imaju ovu poziciju imaju unutrašnju potrebu za uživanjem, za lepim i mirnim dešavanjima. Vole da su okruženi lepim stvarima. Kada su nervozne vole da kupe sebi neke lepe stvarčice, to može biti nešto od garderobe ili nakita, pa sve do neke hrane koju mnogo vole. 
Poseduju talenat za diplomatiju i za smirivanje stresnih situacija. 
Imaju prefinjen ukus za modu i dobar stil oblacenja.  Vole i cene kvalitetnu umetnost. Opuštaju se uz dobru muziku, filmove, fotografije, umetničke slike. Često ove osobe poseduju neke umetničke talente. 
Ukoliko Mesec i Venera primaju neharmonicne aspekte ukazuje da osobe treba da nauče kako da uživaju u životu i da znaju da smire neprijatne situacije. 
Majke ovih osoba su ih učile kako je balans i diplomatija ključ svega.  "Lepa reč gvozdena vrata otvara".
Kada se Venera i Mesec nadju u znaku Škorpije ukazuje na sklonost ka opsesivnosti, ljubomori i malo mračnijim emocijama, ali ove osobe uživaju u tome i osećaju se kao da im neko oduzima njihovu srž ukoliko treba to da promene. 
Ukoliko se Mesec i Venera nadju u znaku Device ukazuje na unutrašnju potrebu za perfekcionizmom i kritikom. 

Žene sa ovom pozicijom će kao majke učiti decu kako da uživaju u životu, u lepim i kvalitetnim stvarima, umetnosti...  Kada su uključeni harmonični aspekti na Veneru i Mesec, 5. kuću i njegovog vladara ukazuje na lep i miran odnos sa decom. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON