MESEC KVADRAT VENERA/VENERA KVADRAT MESEC


Mesec je planeta koja predstavlja naše emocije, kako reagujemo na stvari oko nas, našu podsvest i podsvesne obrasce, našu majku i odnos sa njom, naše odrastanje... Venera je planeta koja simbolizuje lepotu, modu, umetnost, manire i lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. 
Kvadrat je aspekt koji označava stres, napetost, tenziju i učenje lekcije.
Na ovom sajtu preporučujem da proverite da li imate ovaj aspekt http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/


Kvadrat izmedju Venere i Meseca je jedan od blažih kvadrat aspekata. U ovom slučaju ovaj aspekt ukazuje samo na učenje lekcije. 
Osobe koje poseduju ovaj aspekt su došle u ovu inkarnaciju da nauče da uživaju u životu, kao i da razvijaju diplomatske sposobnosti. Treba da nauče da se posvete sebi i da je sasvim u redu da potroše novac na stvari koje vole. Ovo je aspekt koji ukazuje da su ih u ranom detinjstvu ili u prošlom životu učili kako je pogrešno gledati na svoje potrebe. Zbog toga one imaju neku vrstu blokada da li da se posvete sebi i da uživaju u stvarima koje vole ili da im fokus bude na drugim ljudima. Kada nauče ovu lekciju da su oni došli da u ovom životu uživaju i da razvijaju diplomatske sposobnosti, one blokade koje sam navela nestaju.
Često su majke ovih osoba žene koje su uglavnom na usluzi drugima i imaju tendenciju da budu podredjene (ovo drugo je uglavnom kada su na Mesec i Veneru uključeni neharmonični aspekti, a pogotovo inkonjukcija izmedju Venere i Plutona).
Harmonični aspekti na ove dve planete ukazuju na lakše i ranije učenje lekcije koju sam prethodno navela.
Kod neharmoničnih aspekata ukazuje se na teže i kasnije učenje lekcije.
Zapamtite, Vi ste došli da naučite da se brinete i za sebe, a ne samo za druge! Sasvim je u redu odvojiti vreme i novac za sebe i svoje potrebe.
Došli ste da naučite da uživate u životu i to ste i zaslužili! 👍💖👸

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON