PODZNAK BIK I ŠTA GA ČEKA U 2018. GODINI


Kao što slika govori Bikovi će u narednih 2,5 godine psihički ojačati i rešiće se svakakvih tereta koji su se nataložili na njihova ramena. 
Ovo je godina kada Bikovi imaju ogromnu podršku od Jupitera i Saturna da se reše odredjenih karmičkih obrazaca, da se reše loših navika, kao i da totalno transformišu svoj život!👍💗👏
Pre nego što krenemo u analizu ove godine za Bikove, preporučujem da na ovom sajtu proverite Vaš podznak, jer ja pišem analize po True Sidereal sistemu, http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

                     JUPITER TRANZITIRA 6. KUĆOM


Planeta koja simbolizuje sreću, uspeh, prilike, optimizam, blagostanje kreće da tranzitira vašom 6. kućom. Ovo je godina kada imate ogromnu podršku da uvedete balans u svoj svakodnevni život. Jupiter se pobrinuo da vam vaš svakodnevni život bude ispunjeniji nego ranije. 
Zaposleni Bikovi imaju podršku od Jupitera da poboljšaju svoj položaj na poslu. Nezaposleni Bikovi imaju podršku da postanu zaposleni. Ukoliko imate svoj biznis, Jupiter vam daje priliku i podršku da imate više klijenata. 
Jupiter u znaku Vage i u 6. kući daje vam podršku da se rešite nekih hroničnih bolesti. 
Ovo je godina kada želite da se hranite zdravije i da balansirate unos odredjenih namirnica. 

                      SATURN TRANZITIRA 8. KUĆOM


Saturn je konačno izašao iz vaše 7. kuće. U proteklih 2,5 godine vaša bitna jedan na jedan partnerstva su prolazila kroz test i kroz velike transformacije. Sva partnerstva koja nisu bila iskrena i prava za vas su morala da nestanu iz vašeg života. Takodje vas je Saturn primoravao da morate da promenite način kako gledate na veze, kako ulazite u veze, kako se postavljate u bitnim partnerstvima. U proteklih 2,5 godine Saturn je izvlačio sve što pogrešno radite vezano za partnerstva. Slobodni i zauzeti Bikovi su morali da kopaju po prošlim bitnim partnerstvima kako bi doživeli veliku transformaciju u ovom polju. Sada  ih Saturn konačno ne primorava da to čine.
Saturn je uveo pozitivno i duboko čišćenje u njihovim partnerstvima, a od ove godine kreće da čisti sve što su zatrpavali godinama i sa čime nisu želeli da se suoče.
Kada Saturn tranzitira 8. kućom, on izvlači na površinu sve ono što smo potisnuli i sa čime nismo mogli ili nismo želeli da se suočimo. To mogu biti sećanja, strahovi, izdaje, traume. Ovaj proces uopšte nije lak, jer samo suočavanje sa onim što smo potisnuli i sa čime nismo želeli da se suočavamo, a sada moramo je veliki zadatak. Saturn nas primorava da to uradimo ne zbog toga kako bi nas kaznio, već da nas ojača psihički i da nas oslobodi svih tereta koji nas sprečavaju da živimo ispunjen život. 
Osma kuća takodje predstavlja finansije i novac koji dobijamo od drugih ljudi (banka, partner, nasledstvo, sud...). Kada Saturn tranzitira ovom kućom daje blokade u polju primanja novca od drugih ljudi. U narednih 2,5 godine ne savetujem vam da dižete kredite ili  pozajmljujete neki veći novac. 
Osma kuća predstavlja, takodje, intimnost i seks. Kada Saturn tranzitira 8. kućom ukazuje na veliku potrebu da imate intimnije odnose sa nekim (ne mislim samo na seks). Saturn ovde izvlači na površinu blokade koje imate u vezi intimnosti (poverenja u druge i seks). Tera vas da radite na tim blokadama, a kada to sredite čekaju vas nagrade od Saturna u ovom polju.

                               RETROGRADNI MARS


Mars kreće sa retrogradnom fazom 26.06.2018. - 27.08.2018. Proćiće kroz dva znaka u ovoj retrogradnoj fazi, kroz znak Jarca i kroz znak Strelca. Od 26.06.2018. - 07.08.2018. Mars će boraviti u znaku Jarca. Mars je egzaltiran u znaku Jarca. U ovom periodu Bikovi mogu otputovati u inostranstvo. Oni koji studiraju imaće podršku od Marsa da uspeju u projektima ili ispitima. 
Od 07.08.2018. - 27.08.2018. Mars će boraviti u znaku Strelca i u konjukciji sa Plutonom. Ovo je period kada imate ogromnu priliku da se rešite podsvesnih uverenja koja vam uopšte ne služe, kao i da ojačate psihički.

                       LUNARNE I SOLARNE EKLIPSE


Prva Totalna Lunarna Eklipsa ove godine odviće se 31.01.2018. u 16:48h. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem i Venerom i u kvadratu sa Jupiterom. 
Ova Lunarna Eklipsa Bikovima donosi potrebu da otpuste sve načine razmišljana i komunikacije koje ih sprečavaju da imaju više prilika u životu. Kvadrat sa Jupiterom ukazuje na to da morate da naučite da više verujete životu i da verujete da ste došli ovde sa odredjenom svrhom. Takodje, treba da naučite da razmišljate pozitivnije i ova Lunarna Eklipsa pokreće zaključenje svih negativnih navika razmišljanja.

Prva Solarna Eklipsa ove godine odigraće se 15.02.2018. godine u 18:55h, za mesto Beograd i EX YU (ovo je jako bitno). Nalaziće se na nultnom stepenu znaka Vodolije. Kada se nešto ovako dogodi, to znači da ova Solarna Eklipsa ima karakteristike i prethodnog znaka. U ovu Solarnu Eklipsu su umešani Merkur i Venera, sekstil od Urana i kvadrat od Jupitera. 
Napomena: Ukoliko živite na području Severne Amerike ova Solarna Eklipsa će biti u znaku Jarca.
Šta ova Solarna Eklipsa donosi ovom podznaku?
Za Bikove ona donosi nove početke na poljima  karijere i socijalnog statusa, vašeg odnosa sa ocem, viših studija, percepcije i pogleda na život. Sekstil od Urana ukazuje na ogromnu podršku od ove planete da napravite velike promene koje će vam uneti više slobode i ispunjenosti u poljima koje sam prethodno navela. Ovo je Solarna Eklipsa koja za sva vremena raskida sa starim i prošlim i sigurno korača u novo. Za to se Uran pobrinuo.
Kvadrat od Jupitera vam na dan Solarne Eklipse pokazuje koje unutrašnje blokade imate, a koje vas sprečavaju da kreirate život kakav želite. 
Uticaj Solarnih Eklipsa traje 6 meseci. Ukoliko imate neku planetu na poslednjem stepenu znaka Jarca ili na početnom stepenu znaka Vodolije za vas će uticaj ove Solarne Eklipse trajati duže, do godinu ipo dana.

Druga Solarna Eklipsa odviće se 13.07.2018. godine u 01:48h, za mesto Beograd i EX YU. Nalazi se u znaku Blizanci i u opoziciji sa Plutonom, prima trigon aspekte od Neptuna i Jupitera. 
Ova Solarna Eklipsa vam donosi potrebu da se rešite nekih zatrpanih trauma, sećanja, strahova koji su se desili u ranom detinjstvu. Ukoliko ste bili zlostavljeni na bilo koji način u detinjstvu ovo je period kada morate da se totalno iscelite od toga kako bi ste imali nove početke u poljima: intimnosti, sistema vrednosti, finansija, vere u druge. Ukoliko ste imali neke neispoljene bolne emocije u vezi vaših roditelja, ovo je period kada morate da pustite te blokirane emocije. Sva ova suočavanja sa potisnutim stvarima iz ranog detinjstva su potrebna kako bi imali nove početke u oblastima koje sam prethodno navela. Trigon od Jupitera i Neptuna ukazuje na veliku podršku od ove dve planete da sa lakoćom i optimizmom otpuštaju zatrpane unutrašnje blokade iz ranog detinjstva ili koja su nastala od članova porodice u kojoj su rodjeni. 

Druga Totalna Lunarna Eklipsa odviće se 27.07.2018. godine u 17:14h. Nalaziće se u znaku Jarca i u konjukciji sa retrogradnim Marsom i Ketuom (JMČ), u opoziciji sa Suncem i Rahuom (SMČ) i u kvadratu sa Uranom. 
Ovo Bikovima donosi ogromne promene u načinu na koji posmatraju svet, bolje rečeno ogromne promene u njihovoj percepciji. Svi stari, ograničavajući načini razmišljanja koji sprečavaju da ostvarujemo naše veće želje i ciljeve moraju da nestanu u periodu 2/3 nedelje pre i posle Eklipse. Ovo je period kada se rešavate karmičkih obrazaca koji vas sprečavaju da ostvarujete svoje želje i da živite kako želite. 

Za kraj Vam čestitam na predivnoj i transformativnoj Novoj Godini koja Vas čeka, kao i na Božićnim praznicima koji slede! Ostavljam pesmu sa kojom želim da završim analizu za ovaj podznak. Ona savršeno opisuje ovu godinu za Bikove...




Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON