PODZNAK OVAN I ŠTA GA ČEKA U 2018. GODINI


Kao što slika govori, Ovnovi treba da se raduju ovoj novoj 2018. godini! ✨🌟😎
Ovo je godina kada planeta koja simbolizuje sreću, uspeh, blagostanje, Jupiter, tranzitira vašom 7. kućom, a Saturn konačno napušta vašu 8. kuću. 
Ovo je godina kada Ovnovi sijaju! 
Pre nego što krenemo u analizu ove godine za Ovnove, preporučujem da na ovom sajtu proverite vaš podznak http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/


                     JUPITER TRANZITIRA 7. KUĆOM


 Ove godine Ovnovi će imati puno veću popularnost i bice više primećeni nego ranije. Kada Jupiter tranzitira 7. kućom donosi ekspanziju u popularnosti i biznisu. Oni Ovnovi koji imaju svoj biznis mogu očekivati veću popularnost i produktivnost. Ovo je godina kada možete upoznati kvalitetnog poslovnog partnera koji će uvesti ekspanziju u vaš biznis i život.
Slobodni Ovnovi će ove godine formirati vezu kakvu su dugo vremena priželjkivali. Ovo je godina kada vam nije sudjeno da budete sami! Zauzeti Ovnovi će imati poboljšanje u partnerskim vezama i podršku od Jupitera ka veridbi ili samom braku. Naravno Jupiter kada tranzitira ovom kućom zna i da završi sa nekim vezama koje nisu bile prave za vas, koje vam nisu donosile ispunjenje i ekspanziju. Ukoliko dodje do raskida ove godine znajte da je to za vaše najbolje dobro i otvorite se za nova partnerstva, jer se za to sve Jupiter pobrinuo ove godine.


                     SATURN TRANZITIRA 9. KUĆOM


Saturn je konačno izašao iz 8. kuće i Ovnovi osećaju olakšanje u poljima finansija, intimnosti, seksa. Kada Saturn tranzitira 8. kućom on pokreće sve psihološke blokade, strahove, traume na svetlost dana i tera da se suočimo sa njima. Ovnovi su se u proteklih 2,5 godine suočavali sa svojim strahovima i mračnim stranama. Saturn u znaku Zmijonoše (većina 2017.) je ukazivao na velike transformacije psihe, kao i na čišćenje i oslobadjanje od svih zatrpanih blokada i strahova, trauma. Ova godina Ovnovima donosi olakšanje u smislu da više ne moraju da se suočavaju sa potisnutim strahovima i traumama, kao i da ne moraju više da kopaju po potisnutim strahovima i sećanjima iz prošlosti, kako bi se iscelili i transformisali. Olakšanje će osetiti i u poljima finansija. Ove godine biće fokusirani na visoko obrazovanje i studije, putovanja, učenja o svrsi života i filozofiji. Saturn vam donosi priliku da uz pomoć rada, truda i organizacije upišete fakultet koji želite. Ukoliko studirate ovo je period kada ćete morati malo više da se potrudite oko učenja. Odnosi sa profesorima i mentorima mogu biti malo teži nego ranije. Vaši mentori i učitelji/profesori vas uče jako bitne lekcije, dok Saturn tranzitira vašom 9. kućom. 
Ovo je godina kada ćete želeti da istražujete više o životnim mudrostima i o filozofskim načelima. Stavićete više fokusa ka učenju o Univerzalnim zakonima, kao i o tome kako da razvijate svoju svest. Mada, vaša se percepcija dosta transformisala u poslednjih nekoliko godina zbog tranzitarnog Plutona u 9. kući. 

                         URAN I NJEGOV PRELAZAK


Uran se do Avgusta 2018. godine nalazi u znaku Ribe i u vašoj 12. kući, od 01.08.2018. prelazi u znak Ovna i u vašu prvu kuću sve do 15.09.2018.
Ovo je jako bitan period za Ovnove. Jer,  kada Uran bude boravio u znaku vašeg podznaka doneće želju i potrebu za transformacijom i slobodom u načinu života. Ovo je period, 01.08.2018. - 15.09.2018. kada imamo potrebu da kreiramo život kakav mi želimo bez očekivanja na odobrenje drugih. U ovom periodu možemo učiniti nešto novo i drugačije po pitanju našeg fizičkog izgleda. 
Uran u znaku Ribe i u 12. kući vas uči kako da se opustite i da imate veru u život, ljude i stvari i koliko samo to učenje i sposobnost donosi mir u vaš život. Od 15.09.2018. Uran se ponovo vraća u znak Ribe i poslednji put vas testira da li ste naučili lekcije koje sam prethodno navela. Ukoliko niste, imate priliku da u narednih 6 meseci naučite potrebno gradivo. 


                                RETROGRADNI MARS 


Mars kreće u retrogradnu fazu 26.06.2018. - 27.08.2018. Proćiće kroz dva znaka u ovoj retrogradnoj fazi, kroz znak Jarca i kroz znak Strelca. Od 26.06.2018. - 07.08.2018. Mars će boraviti u znaku Jarca. Mars je egzaltiran u ovom znaku i Ovnovima njihov vladar daje ogromnu podršku da ostvaruju uspehe u polju karijere. Ovaj period je isto tako jako dobar za poboljšanje njihovog imidza u društvu. Njihov vladar, Mars, se pobrinuo da ih nagradi podrškom da ostvaruju svoje ciljeve u polju karijere i socijalnog statusa. 
Od 07.08.2018. - 27.08.2018. Mars se nalazi u znaku Strelca i u konjukciji sa Plutonom. Ovaj period Ovnovima donosi ogroman izvor energije ka putovanjima, visokim studijama, učenju o univerzalnim zakonima... Ovo je period kada učite da koristite svoju energiju na pravi način, Mars se ove godine postarao da vas, uz podršku, nauči da na pravi način koristite svoje potencijale.

                       LUNARNE I SOLARNE EKLIPSE


Prva Totalna Lunarna Eklipsa ove godine odviće se 31.01. u 16:48h. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem i Venerom i u kvadratu sa Jupiterom.
Ova Lunarna Eklipsa Ovnovima donosi potrebu da balansiraju svoj lični i profesionalni život. Ukoliko ste uglavnom posvećeni svom poslu i nemate toliko vremena za sebe i vaše najbliže ovo je period kada morate da napravite promene i uvedete balans izmedju ova dva polja. Ukoliko planirate da kupite nekretnine najbolji način kako bi ste to i uradili je da ne fokusirate toliko vašu pažnju i zapostavite sve drugo, već da napravite balans i da se fokusirate i na vašu karijeru i status u društvu. 
Ovo je vaša godina kada treba da sijate i da budete primećeni, Solarna Eklipsa u 10. kući se takodje za to pobrinula, pored Jupitera. ✨
Kvadrat sa Jupiterom ukazuje na to da sve promene koje se dešavaju u vašem ličnom životu, porodici, imovini, kao i u vašem profesionalnom životu i socijalnom statusu su blagoslovene Jupiterovom podrškom. Jupiter samo traži od vas da verujete u sebe i da su sve ove promene dobre za vas i vaš životni put.

Prva Solarna Eklipsa ove godine odigraće se 15.02.2018. godine u 18:55h, za mesto Beograd (ovo je jako bitno)i EX YU. Nalaziće se na nultnom stepenu Vodolije. Kada se nešto ovako dogodi, to znači da ova Solarna Eklipsa ima karakteristike i prethodnog znaka. U ovu Solarnu Eklipsu su umešani Merkur i Venera, sekstil od Urana i kvadrat od Jupitera.
Napomena: Ukoliko živite na području Severne Amerike Solarna Eklipsa će biti u znaku Jarca.
Šta ova Solarna Eklipsa donosi ovom podznaku?
Za Ovnove ona donosi nove početke na poljima vaših ciljeva i želja, prijateljstava, karijere i socijalnog statusa. Sekstil sa Uranom ukazuje na pozitivne promene u poljima koje sam prethodno navela. Te promene se dešavaju u periodu od 15.02.  pa u  narednih 6 meseci. Ukoliko imate neku planetu na poslednjem stepenu znaka Jarca ili na početnom stepenu znaka Vodolije za vas će uticaj ove Eklipse trajati duže. Sekstil sa Uranom vas podstiče da u tom periodu kreirate pozitivne promene u onim sferama života koje sam prethodno navela. Kvadrat sa Jupiterom ukazuje na podršku od Jupitera za promenu vašeg socijalnog statusa i popularnosti. Na dan Solarne Eklipse ćete se suočiti sa blokadama koje su vas ranije sprečavale da sijate i pustićete ih da odlepršaju. 

Druga Solarna Eklipsa ove godine odviće se 13.07.2018. u 01:48h, za mesto Beogradi EX YU. Nalazi se u znaku Blizanci i u opoziciji sa Plutonom, prima trigon aspekte od Neptuna i Jupitera.
Ova Solarna Eklipsa Ovnovima donosi potrebu da se reše starih načina razmišljanja i zastarelih pogleda na život i stvari oko nas, kako bi samim tim transformacijama imali nove početke u poljima: prezentovanja, načina na koji komuniciramo, naših interesovanja (uglavnom onih gde koristimo rad rukama)... Trigon od Neptuna i Jupitera ukazuje na veliku podršku i Ovnovi se mogu osećati optimistično dok čine ove transformacije i imaju podršku od Neptuna da to urade sa lakoćom.

Druga Totalna Lunarna Eklipsa odviće se 27.07.2018. u 17:14h. Nalaziće se u znaku Jarca i u konjukciji sa retrogradnim Marsom i Ketuom (JMČ), u opoziciji sa Suncem i Rahuom (SMČ) i u kvadratu sa Uranom. 
Ovo Ovnovima donosi ogromne promene u karijeri, socijalnom statusu, privatnom životu. Kvadrat sa Uranom ukazuje da je vreme za promene u karijeri ukoliko nas ona sprečava da živimo život kakav želimo, u periodu od 2,3 nedelje pre i 2,3 nedelje posle Eklipse. U ovom periodu obratite pažnju da ne reagujete naglo na stvari oko vas. Ova Eklipsa Ovnovima donosi oslobadjanje od svih blokada koje su vas sprečavale da se bavite onim čime želite, kao i da živite život kakav želite.

Za kraj Vam čestitam na predivnoj Novoj godini i Božićnim praznicima! Ostavljam pesmu sa kojom želim da završim ovu analizu.Ona savršeno opisuje ovu godinu za Ovnove... 











Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON