ŠTA NAM DONOSI RETROGRADNI MERKUR U DECEMBRU 2017. GODINE?


Decembar je odličan mesec za uživanje u zimskim čarolijama, uživanje u prazničnoj atmosferi sa našim najmilijima, uživanje u prazničnoj gozbi... 💝 Ovaj put se i Merkur pobrinuo da nas počasti  transformacijom na način na koji razmišljamo.
Od 02.12.2017. - 22.12.2017 Merkur se nalazi u retrogradnoj fazi. Proći će kroz tri znaka u ovoj fazi. Prvi znak je znak Strelac, drugi znak je znak Zmijonoša, a treći znak je znak Škorpija. 
Šta nas retrogradni Merkur uči u prvoj, drugoj i trećoj fazi?

  1. Od 02.12.2017 - 07.12.2017. traje prva faza retrogradnog Merkura. U ovom periodu se suočavamo sa tim da li mi zaista razmišljamo pozitivno i da li zaista imamo ekspanzivniji pogled prema životu. Ovo je odličan period da testiramo koliko zapravo pozitivno razmišljamo. Ovo je takodje period kada ćemo shvatiti šta nas to sprečava da razmišljamo pozitivno. Kada shvatimo šta je to što nas sprečava da razmišljamo pozitivno dolazi do razvijanja svesti, a samim tim ćemo lakše da izmenimo trenutne rezultate.
  2. Od 07.12.2017. - 17.12.2017. traje druga faza retrogradnog Merkura. Ovo je period transformacije na način na koji razmišljamo. Ovo je period kada ćemo postati svesni koje "otrovne misli" imamo i da nam one nikako ne služe. 
  3. Od 17.12.2017. - 22.12.2017. traje treća faza retrogradnog Merkura. Ovo je period kada uvidjamo da li imamo opsesivne navike razmišljanja koje nam uopšte ne služe. Svi načini razmišljanja koji se odnose na ljubomoru i osvetoljubivost u ovom periodu će izaći na videlo, kako bi ih primetili i shvatili da nam takvi načini razmišljanja ne služe. 
Pre ulaska u novu godinu, Merkur se pobrinuo da nam unese veliko čišćenje i transformaciju na način na koji razmišljamo. Sve ove tri faze su poklon od Merkura da transformišemo više sfera u našem načinu na koji razmišljamo. Kada krenemo da razmišljamo pozitivnije i kada otpustimo sve te blokade koje su nam smetale da uvidjamo prilike videćemo koliko se i naš način komunikacije poboljšava.
Što mnogi svetski mudraci, a i naši kažu: "Kakve su ti misli takav ti je život"...

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON