VENERA U ZNAKU DEVICE


Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji se formiraju.
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u 1. kući opisuje i njega.
Znak Device predstavlja: prizemnost, analitičnost, perfekcionizam, organizovanost, praktičnost, kriticizam...
Preporučujem da na ovom sajtu proverite da li imate Veneru u ovom znaku po True Sidereal sistemu kalkulacije http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/
Nešto više o sistemima kalkulisanja natalnih karti imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html


Venera se nalazi u padu u ovom znaku. Naravno ovo ne znači da su osobe koje poseduju Veneru u ovom znaku neprivlačne i ružne. Naprotiv, ove žene su toliko opterećene svojim fizičkim izgledom da u svakom momentu sve mora da bude savršeno na njima, od šminke, frizure, garderobe itd. One neće napustiti dom dok se ne uvere da je sve na njima perfektno i pod konac. Imaju problem sa sistemom vrednosti i moraju da rade na jačanju ljubavi prema sebi. Jako su kritične prema sebi i svom izgledu. Nisu samo kritične prema sebi već su takve i prema svojim partnerima. Od partnera traže da su: prizemni, savršeni, pametni, praktični, analitični. Oni cene osobe koje donose pametne i razborite odluke i izbore, osobe koje ispravno rade stvari. Osobe koje mirno koračaju kroz život, koje razmatraju opcije i ne paniče u donošenju  odluka, koje organizuju svoje vreme na najbolji mogući način, su osobe sa kojima Venera u ovom znaku želi da bude.

Ove osobe su jako izbirljive po pitanju izbora partnera i ulaska u veze. Dok ne pronadju partnera koji ima sve karakteristike koje sam prethodno navela oni neće stupati u bilo kakve odnose sa "nesavršenim partnerom".
Ove osobe imaju mali problem da iskažu svoju ženstvenost i da pokažu svoju nežnu stranu. 
U ljubavi su racionalni, praktični i stabilni. 
Ne vole kada u ljubavnim vezama nešto ne ide po planu. Imaju potrebu da organizuju svaki sitan detaljčić oko toga kako treba da provode vreme zajedno. Nisu ljubitelji iznenadjenja i avantura. Vole ono što je sigurno i da se stvari odvijaju onako kako su oni zamislili. 
Ukoliko vam se svidja neko ko poseduje ovu poziciju budite strpljivi sa njima, budite praktični i mirne glave i uspećete da osvojite njihovu pažnju. Za osvajanje njihovog srca potrebno je malo više vremena, pošto su jako praktični, analitični i stabilni. Ali to ne znači da su oni neosvojiva tvrdjava. Trudom, upornošću i razvijanjem onih karakteristika koje sam prethodno navela vi možete zauzeti tvrdjavu gde se nalazi Boginja Venera u znaku Device... 💖💕👸💋



Muškarci koji imaju ovu poziciju vole i privlače ih žene koje imaju ove karakteristike. Kako bi ste videli potpuno karakteristike supruge pogledajte vašu 7. kuću, planete u 7. kući, kao i vladara 7. kuće i njegove aspekte.

Žene sa ovom pozicijom su: praktične, odgovorne, kritične, stabilne, analitične, promišljene...



Za kraj ostavljam pesmu koja daje jako dobar savet koje ove osobe treba što pre da prisvoje...



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON