VENERA U ZNAKU LAVA


Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, manire i lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost i kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji se formiraju. U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u 1. kući, opisuje i njega.
Znak Lav predstavlja: entuzijazam, samosvesnost, egocentričnost, aroganciju, autoritet...
Preporučujem da na ovom sajtu kalkulišete vašu natalnu kartu http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

Nešto više o sistemima kalkulisanja natalnih karti imate na ovom linku http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html


Osobe sa ovom pozicijom vole osobe koje su jake ličnosti, otvoreni i zabavni. Bilo šta dramatično ili nadmoćno će privući i zadržati njihovu pažnju. Ne samo da ih privlače osobe sa ovim karakteristikama već i oni sami poseduju slične karakteristike u ljubavnim odnosima. Ukoliko vam se svidja neko ko ima Veneru u ovom znaku nikako nemojte da budete stidljivi. Pridjite im, recite im da ih smatrate privlačnim, oni će to jako ceniti i to će ih privući. Vole da budu pohvaljeni i primećeni. Imaju dar za socijalna angažovanja, zabavni su i drugi vole da budu u njihovom društvu. Vole da budu u centru pažnje i jako se dobro snalaze u ulozi autoriteta u društvu. Vole da izlaze i da se zabavljaju. U vezama im je jako bitno da uživaju i da se zabavljaju sa partnerom. Svaki partner koji je ljubomoran i posesivan nema šansu kod ovih osoba. U vezama ove osobe očekuju da se partner trudi oko njih i da im pridaje pažnju. Mogu delovati egoistično u ljubavnim odnosima. 
Strastveni su i nije im problem da javno pokazuju osećanja prema svom partneru. Ove osobe se ne stide da se strastveno ljube pred svojim društvom ili u javnosti. 
Dominantni su u vezama i vole da imaju inicijativu. Bitan im je seks i traže partnera koji je strastven i dobar u krevetu. 
Vole i traže da ih partneri obasipaju skupim i ekstravagantnim poklonima.
Žene koje imaju Veneru u ovom znaku u 8. kući, uglavnom ulaze u odnose sa bogatim osobama. Ove devojke su veoma dobre u krevetu i veoma su seksualno aktivne. Ovo su devojke koje imaju veliki broj momaka sa kojima su spavale.

Žene koje imaju Veneru u ovom znaku u 12. kući u početku života nemaju toliko razvijene karakteristike Venere u ovom znaku. Ali kada udju u 20te godine otkrivaju svoje potencijale i osobine Venere u ovom znaku. Ove žene će vas iznenaditi koliko su dobre u krevetu.


Muškarci koji imaju ovu poziciju vole i privlače ih žene koje imaju ove karakteristike. Kako bi ste videli potpuno karakteristike supruge pogledajte vašu 7. kuću, planete u 7. kući, kao i vladara 7. kuće i njegove aspekte.



Žene sa ovom pozicijom su: zabavne, samouverene, društvene, glavne su u društvu i vole da budu u centru pažnje. Često su ove žene svetlije puti i kose, ali sve ovo zavisi i od podznaka, vladara 1. kuće i njegovih aspekata.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu poziciju. 💋💖👑





Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON