VENERA U ZNAKU RAKA


Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, manire i lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji se formiraju.
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u 1. kući, opisuje i njega.
Znak Rak predstavlja: emotivnost, brižnost, nežnost, empatiju, intuiciju...
Preporučujem da na ovom sajtu kalkulišete vašu natalnu kartu http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/
Na ovom linku imate nešto više o sistemima kalkulisanja natalnih karti http://astro13lovers.blogspot.rs/2017/02/astroloski-sistemi.html


Osobe koje imaju ovu poziciju traže ljubavne odnose koji pružaju osećaj emocionalne pripadnosti, ljubaznosti, brižnosti i simpatije. Izražavanje ljubavi se inspirativno odražava na osećanja, a postoji i snažan zaštitnički instinkt prema svojim voljenima. Imaju tendenciju da se nostalgično osvrću na prošlost, na prošle veze i partnere. U odnosima su nežni, posvećeni, brižni, emotivni, imaju razumevanja. Medjutim oni takodje mogu biti posesivni i nametljivi. Tu smo došli do negativne karakteristike Venere u ovom znaku. 
Venera u ovom znaku im donosi osetljivost po pitanju ljubavi, partnerstava i partnera, kao i ekstremnu osetljivost na odbacivanje i raskide. Zbog prevelike osetljivosti i straha od odbacivanja skloni su da stvaraju odbrambeni štit u poljima vezanim za ljubav i partnerstva. 
Ovoj Veneri treba dubok osećaj povezanosti i bliskosti u ljubavnim odnosima.
Ove osobe imaju brižnu i saosećajnu prirodu i vole da štite i neguju svoje partnere. Imaju tendenciju da postanu majčinske figure svojim partnerima i tu smo došli do još jedne negativne karakteristike ove pozicije. 
Kada su zaljubljeni puni su utisaka, leptirića u stomaku, želja, mašte... 💖🌟🌈
Skloni su da zavise od partnera, a to može da preraste u nezdrav odnos. 
Ove osobe traže emotivnu sigurnost i da ih neko neguje kao što oni znaju da se brinu o svojim partnerima. Ove osobe imaju emocionalno očekivanje da njihovi partneri treba da znaju šta njima treba bez potrebe da im to kažu. Lako ih je povrediti, a najmanji nagoveštaj odbacivanja ih pokreće da se povuku u sebe. Imaju tendenciju da budu tradicionalni u ljubavi. Osetljivi su i na osećanja drugih i baš zbog toga moraju da nastoje da ulaze u veze sa osobama koje su emocionalno stabilne.

Muškarci koji imaju ovu poziciju vole i privlače ih žene koje imaju ove karakteristike. Kako bi ste videli potpuno karakteristike supruge pogledajte vašu 7. kuću, planete u 7. kući, kao i vladara 7. kuće i njegove aspekte.

Za kraj ostavljam pesmu koja daje najbolji savet onima koji imaju ovu poziciju, a to je nemojte da budete MAMA vašem partneru!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON