PODZNAK DEVICA I ŠTA GA ČEKA U 2018. GODINI


Ova godina Devicama donosi kulminaciju velikih ciljeva koje su zacrtale. Velike prilike za dobre zarade i pametno rukovanje novcem i materijalnim stvarima. Saturn se pobrinuo da se ove godine reše svega što ih sprečava da žive život punim plućima.  Ove godine Saturn može doneti potrebu za kreiranjem svoje porodice.  Ovo je takođe dobra godina za suživot sa voljenom osobom. 💕👪⛄
Pre nego što krenemo u analizu ove godine za Device, preporučujem da na ovom sajtu proverite Vaš podznak http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/


                     JUPITER TRANZITIRA 2. KUĆOM


Planeta koja simbolizuje sreću, uspeh, mudrost, optimizam, prilike tranzitira Vašom 2. kućom.  On ovde uvodi balans u Vaše finansije (novac koji Vi zaradjujete). Ovo je jako dobra godina za bolju organizaciju Vašeg novca (kako i na šta trošite novac koji ste Vi zaradili). Jupiter Vam ove godine donosi prilike da zradjujete više novca. One Device koje imaju problem sa samopouzdanjem i samopoštovanjem imaju podršku od Jupitera da to promene. Oni koji imaju problema sa grlom i glasnim žicama imaju podršku od Jupitera da se to sredi ove godine. Ovo je godina uspeha i sreće za Vašu porodicu (mislim na porodicu u kojoj ste rodjeni). 


                      SATURN TRANZITIRA 4. KUĆOM


Saturn je konačno izašao iz 3. kuće i Device osećaju olakšanje u poljima prezentovanja, komunikacije, odnosa sa mladjim bratom/sestrom. Device su se u protekle 2,5 godine suočavale sa velikim promenama u načinu kako komuniciraju, kao i kako se prezentuju. Saturn im je pokazivao šta treba da menjaju u poljima koje sam prethodno navela. Saturn u znaku Zmijonoše (većina 2017.) je ukazivao na velike transformacije u odnosu sa mladjim bratom/sestrom. Ove godine Device stavljaju veliki fokus na kreiranju svoje porodice. U naredne 2,5 godine slobodne, ali i zauzete Device će osetiiti veliku potrebu da se povežu sa nekim, u smislu kreiranja zajedničkog života (zajednički život sa voljenom osobom, kreiranje porodice). Ukoliko imate svoju porodicu (mislim na bračnog partnera i decu) ovo je godina kada ćete imati više obaveza prema njima, kao i u domaćinstvu. Saturn Vas u naredne 2,5 godine uči koliko je bitno ulagati svoje vreme i trud u porodicu i nama bliske osobe. Ovo je godina kada ćete ulagati u Vaš dom i njegovo renoviranje. 


                              RETROGRADNI MARS



Mars kreće u retrogradnu fazu 26.06.2018. - 27.08.2018. Proćiće kroz dva znaka u ovoj retrogradnoj fazi, kroz znak Jarca i kroz znak Strelca. 

Od 26.06.2018. - 07.08.2018. Mars će boraviti u znaku Jarca. Mars je egzaltiran u ovom znaku i nalaziće se u Vašoj 5. kući. U ovom periodu imate podršku od Marsa da uspešno završavate kreativne projekte koje ste pokrenuli u prošlosti ili da pokrenete kreativne zamisli o kojima ste razmišljali u prošlosti. Za one Device koje se bave kreativnim poslom ili se bave onim što vole je ovo dobar period da realizuju projekte koje su pokrenuli. U ovom periodu postoji velika mogućnost da se sretnete, čujete ili pomirite sa bivšim ljubavima. Takodje je ovaj period dobar za uvidjanje grešaka koje pravite u ljubavnim odnosima i za njihovu promenu. Ukoliko imate decu ovo je period kada će ona biti dosta aktivnija i upornija.
Od 07.08.2018. - 27.08.2018. Mars se nalazi u znaku Strelca. U ovom periodu imaćete potrebu da više vremena provodite u odajama Vašeg doma. Bićete dosta aktivni u sredjivanju i uredjivanju doma. Kada je planeta retrogradna ona pojačava trostruko karakteristike znaka i planete koja je retrogradna. U ovom periodu ćete uživati u preduzimanju akcija ka zabavljanju, druženju, uživanju sa Vašim najmilijima.

                            LUNARNE I SOLARNE EKLIPSE 


Prva Totalna Lunarna Eklipsa ove godine odviće se 31.01. u 16:48h. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem i Venerom i u kvadratu sa Jupiterom. 
Ova Lunarna Eklipsa Devicama donosi kulminaciju velikih ciljeva ili želja. Naravno ukoliko ste u proteklih godinu dana ulagali u Vas i u Vaše kvalitete koji Vas dovode do ostvarenja tih odredjenih ciljeva i želja koje imate. Za one druge ovo je period kada ćete postati svesni kakve to unutrašnje blokade imate, koje Vas sprečavaju da ostvarite ono željeno (na dan Lunarne Eklipse).


Prva Solarna Eklipsa ove godine odigraće se 15.02.2018. u 18:55h, za mesto Beograd i EX YU. Nalaziće se na nultnom stepenu znaka Vodolije. Kada se nešto ovako dogodi, znači da ova Solarna Eklipsa ima karakteristike i prethodnog znaka. 
U ovu Solarnu Eklipsu su umešani Merkur i Venera, sekstil od Urana i kvadrat od Jupitera.
Napomena: Ukoliko se nalazite na području Severne Amerike Solarna Eklipsa će biti u znaku Jarca.


Šta ova Solarna Eklipsa donosi ovom podznaku?
Za Device, ona donosi nove početke u poljima svakodnevnih rutina, posla, načina ishrane i zdravlja, ljubavnih odnosa, dece i odnosa sa njima, kreativnih poslovanja. 
Sekstil sa Uranom ukazuje na ogromnu podršku od ove planete da napravite velike promene u poljima koje sam prethodno navela. Ne zaboravite da je sekstil aspekt koji predstavlja mogućnost, a na Vama je hoćete li napraviti pozitivne promene u onim sferama. Ukoliko se usudite, same te promene će Vam doneti više ekspanzije i ispunjenosti u životu.
Kvadrat sa Jupiterom Vam na dan Solarne Eklipse pokazuje koje unutrašnje blokade imate, koje sprečavaju rast i ekspanziju u Vašim svakodnevnim obavezama, poslu, zdravlju i načinu ishrane, ljubavnim odnosima, odnosu sa decom. 
Ukoliko planirate da pokrenete svoj biznis, ovo je savršena godina da to uradite. 


Druga Solarna Eklipsa odviće se 13.07.2018. godine u 01:48h, za mesto Beograd i EX YU. Nalazi se u znaku Blizanci, u opoziciji sa Plutonom, prima trigon aspekte od Jupitera i Neptuna. 
Ova Solarna Eklipsa Vam donosi nove početke u karijeri i u socijalnom statusu. Trigon od Neptuna i Jupitera ukazuje da ćete se sa lakoćom i optimizmom kretati ka ovim promenama. Imate veliku podršku da u narednih 6 meseci posle Eklipse napravite ogromne promene u karijeri i socijalnom statusu. Trigon od Jupitera i Neptuna (njihova ogromna podrška) ukazuje na pozitivne promene u poljima koje sam prethodno navela. 

Druga Totalna Lunarna Eklipsa odviće se 27.07.2018. godine u 17:14h. Nalaziće se u znaku Jarca, u konjukciji sa Retrogradnim Marsom i Ketuom (JMČ), u opoziciji sa Suncem i Rahuom (SMČ) i u kvadratu sa Uranom.

Ovo Devicama donosi otpuštanje karme u ljubavnim odnosima i vezama. Ovo je period kada možete završiti sa vezama koje su bile samo za isplatu neke karme. Radujte se, završavate sa isplatom karme u ovom polju! Ovo je takodje jako dobar period za otpuštanje povredjenosti u ljubavi. 

Za kraj Vam čestitam na predivnoj Novoj godini i Božićnim praznicima! ⛄✨🌈 Ostavljam pesmu sa kojom želim da završim ovu analizu. Ona savršeno opisuje ovu godinu za Device...





Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON