PODZNAK JARAC I ŠTA GA ČEKA U 2018. GODINI


Ovo je godina završetaka i novih početaka za Jarčeve! Ovo je godina sudbinskih partnerskih odnosa. Dolazi Vam osoba koja je tu da Vas nauči jako bitnu lekciju za rast Vaše duše u partnerskim odnosima. Godina rasta, kao i uvidjanja šta treba da menjate u Vašoj podsvesti. 
Pre nego što krenemo u analizu ove godine za Jarčeve, preporučujem da na ovom sajtu proverite koji ste podznak po True Sidereal sistemu kalkulacije (jer ja pišem analizu po ovom sistemu) http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

                    JUPITER TRANZITIRA 10. KUĆOM


Planeta koja simbolizuje sreću, uspeh, prilike, optimizam, blagostanje tranzitira Vašom 10. kućom. Ovo je godina prilika u vezi posla i karijere. Jupiter Vam sve do Novembra 2018. godine donosi prilike da radite posao koji zaista želite ili da budete unapredjeni. Dešavanja na poslu i šefovi će biti dosta otvoreniji i pružaće Vam više podrške nego ranije. Ukoliko ste nezaposleni ili neodlučni u vezi toga čime želite da se bavite, ovo je savršena godina kada imate ogromnu podršku od Jupitera da uvidite čime želite da se bavite ili da započnete sa poslom koji zaista želite da radite. Ovo je takodje dobra godina za poboljšanje Vašeg socijalnog statusa.

                    SATURN TRANZITIRA 12. KUĆOM


Kada Saturn tranzitira 12. kućom za Jarčeve, on pokreće sve stvari iz podsvesti koje više ne služe (programe, uverenja, unutrašnje otpore...) da budu primećeni i da se detaljno i odgovorno radi na njihovom konačnom uklanjanju. Vaš vladar traži od Vas da se više posvetite Vašem duhovnom i spiritualnom razvoju u naredne 2,5 godine. Ukoliko odlučite da radite sa Saturnom, on Vas može nagraditi tako što će Vas osloboditi od insomnije i od košmara (12. kuća predstavlja snove). Kada odbijate da radite sa Saturnom, možete očekivati probleme sa spavanjem. U naredne 2,5 godine se možete osećati malo izolovano od drugih ili ćete dosta više nego ranije imati potrebu da se izolujete. Ovo može biti jako dobar period ukoliko se potrudite da praktikujete meditaciju, jogu ili bilo koje spiritualne aktivnosti. 
U periodu od 17.04.2018. - 06.09.2018. Saturn se nalazi u retrogradnoj fazi. U ovom periodu Jarčevi će se dosta preispitivati, ko su oni zaista i šta zaista žele da rade u životu (ne mislim samo na karijeru).


                                  RETROGRADNI MARS


Mars kreće u retrogradnu fazu 26.06.2018. - 27.08.2018. Proći će kroz dva znaka u ovoj retrogradnoj fazi, kroz znak Jarca i kroz znak Strelca. 
Od 26.06.2018. - 07.08.2018. Mars će boraviti u znaku Jarca. Mars je egzaltiran u ovom znaku i nalaziće se u Vašoj 1. kući. U ovom periodu imate podršku od Marsa da pokrenete pozitivne promene u poljima ličnog života i životnog puta. U ovom periodu ćete biti dosta više aktivniji i praktičniji. Jako dobar period za praktično ostvarenje Vaših potreba i ciljeva. 
Od 07.08.2018. - 27.08.2018. Mars se nalazi u znaku Strelca i u Vašoj 12. kući. U ovom periodu možete osećati nedostatak energije i snage, kao i potrebu za odmorom i želju da se "sakrijete" od svega. Ovo je dobar period da odete na putovanje u inostranstvo, na neko egzotično mesto. Mars je planeta koja izmedju ostalog predstavlja i seksualnu energiju, a 12. kuća takodje izmedju ostalog predstavlja isto to. Kada se ovo dogodi ukazuje da ćete imati jaku potrebu za avanturizmom i intimnijim odnosima. Kada je planeta retrogradna ona pojačava ove karakteristike. Mars vlada Vašom 4. kućom (4. kuća izmedju ostalog predstavlja i naše emocije, naš unutrašnji svet) i odlazi u 12. kuću (ova kuća izmedju ostalog predstavlja podsvest, uverenja, ono što smo doneli iz prošlih života) gde će da Vam pokaže šta treba da menjate u Vašem ličnom svetu (mislim na Vaše emocije, uverenja i podsvest). 


                             RAHU I KETU U 7. I 1. KUĆI


Ovo je jako bitna godina za Jarčeve. Kao što sam rekla u uvodu za ovaj podznak, ovo je godina sudbinskih partnerskih odnosa! Dolazi Vam osoba koja je tu da Vas nauči jako bitnu lekciju za rast Vaše duše u partnerskim odnosima. Ovo je godina kada učite jako bitne lekcije o partnerstvima. Kada se Ketu nadje u 1. kući, a Rahu u 7. kući ukazuje na to da ćete više biti fokusirani na ulazak u ozbiljnija partnerstva, kao i na partnera (ukoliko ga imate) nego na sebe u ovoj godini. Ketu u 1. kući Vam pokazuje šta je to u Vama što treba da pustite i da menjate (način ponašanja, razmišljanja itd.) jer Vam više ne donosi rast. 


                           LUNARNE I SOLARNE EKLIPSE


Prva Totalna Lunarna Eklipsa ove godine odviće se 31.01.2018. godine u 16:48h. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem i Venerom i u kvadratu sa Jupiterom. 
Ova Lunarna Eklipsa Jarčevima donosi otpuštanje svih unutrašnjih blokada u vezi bitnih partnerstava. Na dan Lunarne Eklipse će sve te unutrašnje blokade izaći na videlo. Samim otpuštanjem tih blokada videćete kako imate bolje partnerske odnose. Za one Jarčeve koji su radili na nekim ciljevima u vezi bitnih partnerstava u proteklih 6 meseci, ova Eklipsa donosi kulminaciju tih bitnih ciljeva. 

Prva Solarna Eklipsa ove godine odigraće se 15.02.2018. u 18:55h, za mesto Beograd i EX YU. Nalaziće se na nultnom stepenu znaka Vodolije. Kada se nešto ovako dogodi, znači da ova Solarna Eklipsa ima karakteristike i prethodnog znaka. 
U ovu Solarnu Eklipsu su umešani Merkur i Venera, sekstil od Urana i kvadrat od Jupitera. 
Napomena: Ukoliko se nalazite na području Severne Amerike Solarna Eklipsa će biti u znaku Jarca. 
Šta ova Solarna Eklipsa donosi ovom podznaku?
Za Jarčeve, ona donosi nove početke u poljima njihovog života i životnog puta, izgleda, kako se predstavljaju drugima, dalekih putovanja, podsvesnog čišćenja i vere u proces života. Sekstil sa Uranom ukazuje na ogromnu podršku od ove planete da napravite velike promene u poljima koje sam prethodno navela. Ne zaboravite da je sekstil aspekt koji predstavlja mogućnost, a na Vama je hoćete li napraviti pozitivne promene u pomenutim sferama. Ukoliko se usudite, same te promene će Vam doneti više ekspanzije i ispunjenosti u životu. Kvadrat sa Jupiterom Vam na dan Solarne Eklipse pokazuje koje unutrašnje blokade imate, koje sprečavaju rast i ekspanziju u poljima koje sam prethodno navela. 


Druga Solarna Eklipsa odviće se 13.07.2018. godine u 01:48h, za mesto Beograd i EX YU. Nalazi se u znaku Blizanci, u opoziciji sa Plutonom, prima trigon aspekte od Jupitera i Neptuna. 
Ova Solarna Eklipsa Vam donosi nove početke u poljima svakodnevnih rutina, karijere, ishrane i zdravlja. Trigon od Neptuna i Jupitera ukazuje da ćete se sa lakoćom i optimizmom kretati ka ovim promenama. Imate veliku podršku da u narednih 6 meseci posle Eklipse napravite ogromne promene u poljima koje sam prethodno navela.

Druga Totalna Lunarna Eklipsa odviće se 27.07.2018. godine u 17:14h. Nalaziće se u znaku Jarca, u konjukciji sa Retrogradnim Marsom i Ketuom (JMČ), u opoziciji sa Suncem i Rahuom (SMČ) i u kvadratu sa Uranom.
Ovo Jarčevima donosi otpuštanje svih karmičkih obrazaca koji su ih sprečavali da žive život kakav zaista žele. Ovo je period kada ste završili sa isplatom karme u ovom polju i sada imate slobodu da kreirate život kakav zaista želite da živite, bez ograničenja i isplate dugova. Jeeeej!

Za kraj Vam čestitam na predivnoj Novoj Godini i Božićnim praznicima! Ostavljam pesmu sa kojom želim da završim ovu analizu. Ona savršeno opisuje ovu godinu za Jarčeve...



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON