PODZNAK LAV I ŠTA GA ČEKA U 2018. GODINI


Lavovi ove godine imaju podršku od Jupitera u poljima komunikacije, marketinga, načina na koji se prezentuju, svih hobija gde je uključen rad rukama (pisanje, sviranje, slikanje, crtanje...) Saturn ih podržava da naprave disciplinovane promene u sferama ljubavnih veza, biznisa koje vodimo, a koji nas ispunjavaju... Ovo je godina gde Lavovi imaju veliku podršku za ispoljavanje njihovih talenata i kada mogu svoje talente pretvoriti u biznis! 👍😊💖
Pre nego što krenem u analizu ove godine za Lavove, preporučujem da na ovom sajtu proverite Vaš podznak http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

                     JUPITER TRANZITIRA 3. KUĆOM


Planeta koja simbolizuje sreću, uspeh, ekspanziju, optimizam, mudrost se ove godine pobrnula da uvede ekspanziju u vaše talente (mislim na one gde se koristi rad rukama). Ovo je godina kada ćete biti kreativniji i kada ćete imati bljeskove inspiracije. Jako dobra godina za sve one koji se bave pisanjem, slikanjem, za arhitekte, dizajnere, muzičare, učitelje (za sve oni koji podučavaju, ne moraju da budu učitelji u školama). Vaša komunikacija se mnogo poboljšava ove godine. Bilo bi jako korisno za Vas da u ovom periodu učite o veštinama komunikacije, jer bi Vam mnogo služilo kasnije. Ovo je takodje mnogo dobra godina za učenje, kao i za pohadjanje raznih kurseva. Ukoliko imate mladju sestru ili brata, ovo je dobra godina za njih. Takodje Vaš odnos će ove godine biti ispunjeniji i bolji nego što je bio ranije. Ove godine možete očekivati podršku i inspiraciju od njih. 

                      SATURN TRANZITIRA 5. KUĆOM


Saturn je konačno izašao iz vaše 4. kuće i sada osećate pravo olakšanje u Vašem ličnom životu, domu i porodici koju ste kreirali. U proteklih 2,5 godine ste prošli kroz dosta transformacija u Vašem ličnom životu. Sve što nije bilo "zdravo" u vašem ličnom životu moralo je da se promeni i transformiše. Cele 2017. godine ste radili na čišćenju Vašeg unutrašnjeg BIĆA. Ova godina neće biti stresna kao što je to bio slučaj u protekle 2,5 godine. Ove godine Saturn uvodi disciplinu u Vaše ljubavne odnose, odnose sa decom, u Vaš biznis (mislim na one gde se bavite onim čime volite). U narednih 2,5 godine ćete biti dosta odgovorniji u ovim poljima. Pripadnice ženskog pola ovog podznaka koje žele začeće imaju podršku od Saturna da sa upornošću, disciplinom i fokusom na ovo polje ostvare željeno. Saturn traži od Vas da budete odgovorniji više nego ikad u ovom periodu ukoliko želite da razvijete ili pokrenete svoj biznis. Za 2,5 godine, kada Saturn napusti vašu 5. kuću možete videti velike rezultate u svim poljima koje sam prethodno navela. Ali, morate biti odgovorni, strpljivi, fokusirani i disciplinovani, kao i otvoreni i puni vere u sebe i u život. Saturn se nalazi u znaku Strelca, gde nas uči koliko je bitno imati veru, kao i otvoren i ekspanzivan pogled prema ljudima, stvarima i životu. 

                               RETROGRADNI MARS


Mars kreće u retrogradnu fazu 26.06.2018. - 27.08.2018. Proćiće kroz dva znaka u ovoj retrogradnoj fazi, kroz znak Jarca i kroz znak Strelca. 
Od 26.06.2018. - 07.08.2018. Mars će boraviti u znaku Jarca. Mars je egzaltiran u ovom znaku i nalaziće se u Vašoj 6. kući. U ovom periodu imate podršku od Marsa da uspešno završavate svakodnevne obaveze, kao i programe i projekte vezane za posao. U ovom periodu bi bilo jako dobro da obratite pažnju na to kako vozite i na nagle povrede. Ovo je savršen period za detoksikaciju organizma i za preduzimanje bitnih koraka ka boljoj ishrani i zdravijem načinu života. U ovom periodu možete očekivati da ćete biti dosta više uporniji po pitanju vežbi i zatezanju Vašeg tela. 
Od 07.08.2018. - 27.08.2018. Mars se nalazi u znaku Strelca. U ovom periodu bićete aktivniji u svom biznisu, u ljubavnim odnosima, u odnosu sa decom. Kada je planeta retrogradna ona pojačava trostruko karakteristike znaka i planete koja je retrogradna. U ovom periodu ćete uživati u preduzimanju akcija ka zabavljanju, druženju, uživanju sa voljenom osobom na avanturistički način. Ovo je dobar period da odete na putovanje sa Vašom voljenom osobom. Slobodni Lavovi u ovom periodu će biti aktivniji u izlaženju i upoznavanju. Postoji velika mogućnost, i za zauzete i za slobodne Lavove, da sretnu bivšu/prošlu ljubav i da se čak ponovo spoje. 

Napomena: Savetujem da u periodu Retrogradnog Marsa ne idete na bilo kakve operacije. Ukoliko je nešto jako hitno, najbolje je da idete od 26.06. - 07.08. 

                       LUNARNE I SOLARNE EKLIPSE


Prva Totalna Lunarna Eklipsa ove godine odviće se 31.01. u 16:48h. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem i Venerom i u kvadratu sa Jupiterom. 
Ova Lunarna Eklipsa Lavovima donosi otpuštanje karmičkih obrazaca i svega što Vam više ne služi. 2/3 nedelje pre i posle Eklipse možete imati pojačanu intuiciju i jake snove. Na dan Eklipse ćete postati svesni koje unutrašnje blokade i uverenja koja Vam ne služe imate. Ovo je savršeno vreme za otpuštanje svih tih unutrašnjih blokada. 

Prva Solarna Eklipsa ove godine odigraće se 15.02.2018. u 18:55h, za mesto Beograd i EX YU. Nalaziće se na nultnom stepenu znaka Vodolije. Kada se nešto ovako dogodi, znači da ova Solarna Eklipsa ima karakteristike i prethodnog znaka. 
U ovu Solarnu Eklipsu su umešani Merkur i Venera, sekstil od Urana i kvadrat od Jupitera.
Napomena: Ukoliko se nalazite na području Severne Amerike Solarna Eklipsa će biti u znaku Jarca.
Šta ova Solarna Eklipsa donosi ovom podznaku?
Za Lavove, ona donosi nove početke u poljima partnerskih odnosa, svih bitnih jedan na jedan odnosa, posla, svakodnevnih rutina, načina ishrane i zdravlja. 
Sekstil sa Uranom ukazuje na ogromnu podršku od ove planete da napravite velike promene u poljima koje sam prethodno navela. Ne zaboravite da je sekstil aspekt koji predstavlja mogućnost, a na Vama je hoćete li napraviti pozitivne promene u onim sferama. Ukoliko se usudite, same te promene će Vam doneti više ekspanzije i ispunjenosti u životu. Kvadrat sa Jupiterom Vam na dan Solarne Eklipse pokazuje koje unutrašnje blokade imate, koje sprečavaju rast i ekspanziju u vašim partnerskim odnosima, na poslu, svakodnevnim rutinama, zdravlju i načinu ishrane.

Druga Solarna Eklipsa odviće se 13.07.2018. godine u 01:48h, za mesto Beograd i EX YU. Nalazi se u znaku Blizanci, u opoziciji sa Plutonom, prima trigon aspekte od Jupitera i Neptuna. 
Ova Solarna Eklipsa Vam donosi kulminaciju Vaših velikih želja i snova, prijateljskim odnosima. Ukoliko ste od početka ove godine radili na Vašem bitnom cilju ili snu, od 13.07. - 6 meseci nakon Eklipse možete ubirati plodove Vašeg truda od početka godine. Trigon od Neptuna i Jupitera ukazuje da ćete se sa lakoćom i optimizmom kretati ka samom ostvarenju Vaših ciljeva i želja. 

Druga Totalna Lunarna Eklipsa odviće se 27.07.2018. godine u 17:14h. Nalaziće se u znaku Jarca, u konjukciji sa Retrogradnim Marsom i Ketuom (JMČ), u opoziciji sa Suncem i Rahuom (SMČ) i u kvadratu sa Uranom. 
Ovo Lavovima donosi konačno otplaćivanje karme koju vuku iz prošlih života. Na dan Lunarne Eklipse se možete osećati nervoznije nego inače. Savetujem da 2-3 nedelje pre i posle Eklipse meditirate češće. 2-3 nedelje posle Eklipse osećaćete se kao da ste ponovo rodjeni. Otplatili ste sve karmičke dugove koje ste imali! Sada ste slobodni i spremni za kreiranje života kakvog želite! ČESTITAM! 👍

Za kraj Vam čestitam na predivnoj Novoj godini i Božićnim praznicima! ⛄✨🌈 Ostavljam pesmu sa kojom želim da završim ovu analizu. Ona savršeno opisuje ovu godinu za Lavove. 



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON