PODZNAK ŠKORPIJA I ZMIJONOŠA I ŠTA GA ČEKA U 2018. GODINI


Kao što slika govori, ovo je godina kada Škorpije i Zmijonoše imaju potrebu za izolacijom, mirom i harmonijom. Jako dobra godina za putovanja u daleke i egzotične destinacije, za meditiranje, za posvećivanje vremena sebi! 🌈🌟💖
Pre nego što krenemo u analizu ove godine za Škorpije i Zmijonoše, preporučujem da na ovom sajtu proverite Vaš podznak, jer ja pisšem analize po True Sidereal sistemu http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/

                   JUPITER TRANZITIRA 12. KUĆOM


Planeta koja simbolizuje sreću, uspeh, prilike, optimizam, blagostanje tranzitira Vašom 12. kućom. Ovo je godina kada Škorpije i Zmijonoše imaju potrebu da se izoluju od drugih i da nadju mir unutar sebe. Ovo je godina kada teže unutrašnjem miru i harmoniji. Odlična godina za bavljenje meditacijom, jogom i ostalim spiritualnim aktivnostima, koje donose mir i harmoniju. Dvanaesta kuća izmedju ostalog predstavlja i podsvest. Ove godine, oni će biti fokusirani na balansiranju i harmonizaciji svoje podsvesti i uverenja. Jako dobra godina za odvajanje vremena za sebe, kao i za odlazak u manastire i ostala spiritualna mesta, koja Vama donose mir. Ovo je takodje dobra godina i za putovanja u daleke i egzotične zemlje. Ukoliko se odlučite za tako nešto, možete očekivati duhovni rast u tim zemljama. Duhovni rast možete očekivati i u svojoj zemlji, ukoliko budete praktikovali jogu, meditaciju, kao i ostale spiritualne aktivnosti. Sve u svemu ovo je godina mira, harmonije i duhovnog rasta za Vas!


                      SATURN TRANZITIRA 2. KUĆOM


Saturn je konačno izašao iz Vaše 1. kuće. U protekle 2,5 godine ste se suočavali sa velikim promenama na životnom putu. Vaš život nije isti kao pre, otkada je Saturn boravio u znaku Vašeg podznaka. Vi ste bili na testu transformacije Vas, Vašeg života i životnog puta. Saturn Vam je doneo malo više odgovornosti za Vaše postupke i za Vaš život. On Vas je učio u protekle 2,5 godine kako da budete odgovorniji po pitanju svega u Vašem životu. Ove godine, on, napušta Vašu 1. kuću i prelazi u Vašu 2. kuću. U sledeće 2,5 godine Saturn Vas uči koliko je bitno imati pozitivnu i ekspanzivnu sliku o sebi i svojoj vrednosti. On će Vam ove godine izvlačiti blokade koje imate po pitanju Vaše vrednosti i sigurnosti. Pored učenja i pokazivanja koja pogrešna uverenja imate o sebi i ličnoj vrednosti, on Vas uči i o tome koliko je bitno pametno rukovati novcem, a da opet ne budete škrti. 

                             RETROGRADNI MARS


Mars kreće u retrogradnu fazu 26.06.2018. - 27.08.2018. Proćiće kroz dva znaka u ovoj retrogradnoj fazi, kroz znak Jarca i kroz znak Strelca. 
Od 26.06.2018. - 07.08.2018. Mars će boraviti u znaku Jarca. Mars je egzaltiran u ovom znaku i nalaziće se u Vašoj 3. kući. U ovom periodu imate podršku od Marsa da učinite pozitivne promene u poljima komunikacije, načina kako se predstavljate, prezentovanje, Vašeg odnosa sa mladim bratom/sestrom. Ovo je jako dobar period da pohadjate kurseve (čitate knjige, gledate YouTube videa) o veštinama komunikacije i pravilnog prezentovanja. Ukoliko ste imali nekih nesuglasica sa mladjim bratom/sestrom, ovo je period kada imate ogromnu podršku od Marsa da to rešite. 
Od 07.08.2018. - 27.08.2018. Mars se nalazi u znaku Strelca. U ovom periodu Mars Vam pokazuje šta je to što treba da menjate u načinu na koji gledate na sebe i na svoju vrednost. Kao i gde "grešite" po pitanju novca. 


                       LUNARNE I SOLARNE EKLIPSE



Prva Totalna Lunarna Eklipsa ove godine odviće se 31.01. u 16:48h. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem i Venerom i u kvadratu sa Jupiterom. 


Ova Lunarna Eklipsa Škorpijama i Zmijonošama donosi kulminaciju ciljeva vezanih za više studije (ne mislim samo na univerzitetske), kao i za razvijanje vaše svesti i promene percepcije. Na dan Lunarne Eklipse imaćete uvid šta Vas to iz Vaše podsvesti blokira da ostvarite svoje ciljeve u poljima koja sam navela. 


Prva Solarna Eklipsa ove godine odigraće se 15.02.2018. u 18:55h, za mesto Beograd i EX YU. Nalaziće se na nultnom stepenu znaka Vodolije. Kada se nešto ovako dogodi, znači da ova Solarna Eklipsa ima karakteristike i prethodnog znaka. 
U ovu Solarnu Eklipsu su umešani Merkur i Venera, sekstil od Urana i kvadrat od Jupitera.
Napomena: Ukoliko se nalazite na području Severne Amerike Solarna Eklipsa će biti u znaku Jarca. 
Šta ova Solarna Eklipsa donosi ovom podznaku?
Za Škorpije i Zmijonoše, ona donosi nove početke u poljima imovine, nekretnina, lične sigurnosti, komunikacije, prezentovanja. Sekstil sa Uranom ukazuje na ogromnu podršku od ove planete da napravite velike promene u poljima koje sam prethodno navela. Ne zaboravite da je sekstil aspekt koji predstavlja mogućnost, a na Vama je hoćete li napraviti pozitivne promene u onim sferama. Ukoliko se usudite, same te promene će Vam doneti više ekspanzije i ispunjenosti u životu. Kvadrat sa Jupiterom Vam na dan Solarne Eklipse pokazuje koje unutrašnje blokade imate, koje sprečavaju rast i ekspanziju u poljima koje sam prethodno navela. 


Druga Solarna Eklipsa odviće se 13.07.2018. godine u 01:48h, za mesto Beograd i EX YU. Nalazi se u znaku Blizanci, u opoziciji sa Plutonom, prima trigon aspekte od Jupitera i Neptuna. 
Ova Solarna Eklipsa Vam donosi nove početke u poljima finansija (novac koji dobijate od drugih ljudi, partner, banka, sud...), intimnosti, poverenja. Trigon od Neptuna i Jupitera ukazuje da ćete se sa lakoćom i optimizmom kretati ka ovim promenama. Imate veliku podršku da u narednih 6 meseci posle Eklipse napravite ogromne promene u poljima koje sam prethodno navela. Preporučujem da se u ovom periodu (i u narednih 6 meseci) posvetite istraživanju Vaše psihe i podsvesti kao i potrebnim transformacijama i otpuštanjem svega što pronadjete da Vam više ne služi!

Druga Totalna Lunarna Eklipsa odviće se 27.07.2018. godine u 17:14h. Nalaziće se u znaku Jarca, u konjukciji sa Retrogradnim Marsom i Ketuom (JMČ), u opoziciji sa Suncem i Rahuom (SMČ) i u kvadratu sa Uranom.

Ovo Škorpijama i Zmijonošama donosi otpuštanje svih karmičkih obrazaca koji su ih sprečavali da imaju dobre komunikacione veštine, kao i dobre prezentacione veštine. Karma se otpušta i u odnosu sa mladjim bratom/sestrom. Radujte se, završavate sa isplatom karme u ovom polju! 

Za kraj Vam čestitam na predivnoj Novoj godini i Božićnim praznicima! Ostavljam muziku sa kojom želim da završim ovu analizu. Ona savršeno opisuje ovu godinu za Škorpije i Zmijonoše...





Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON