PODZNAK STRELAC I ŠTA GA ČEKA U 2018. GODINI


Ovo je godina velikih transformacija za Strelčeve! Oni će imati veliku podršku od Jupitera ove godine da se približavaju, čak i da ostvare svoje velike želje i ciljeve! 🌟🎈🏆Ovo je takodje godina kada Strelčevi osećaju ekspanziju u socijalnim interakcijama. Ovo je godina druženja i uživanja u socijalnim interakcijama za Strelčeve!
Pre nego što krenemo u analizu ove godine za Strelčeve, preporučujem da na ovom sajtu proverite koji ste podznak po True Sidereal sistemu kalkulacije (jer ja pišem analizu po ovom sistemu) http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/


                       JUPITER TRANZITIRA 11. KUĆOM


Planeta koja simbolizuje sreću, uspeh, prilike, optimizam, blagostanje tranzitira Vašom 11. kućom. Ovo je godina kada Strelčevi imaju potrebu da prate put ka ostvarenju svojih velikih želja i ciljeva. Imaju veliku podršku i prilike da im se približe, čak i da ih ostvare. Ovo je takodje jako dobra godina za socijalne interakcije i za rast i ekspanziju kroz prijateljstva. Ove godine možete i sklopiti nova prijateljstva koja su kvalitetna i koja će Vam uneti ekspanziju u život. Vaš vladar se pobrinuo da ove godine budete zvezda na socijalnim dešavanjima! Imaćete veću popularnost ove godine i drugi ljudi će voleti da budu u vašem društvu. Ove godine imate i prilike za zaradjivanje većeg novca. Savetujem Vam čak i da uplatite Loto listić, jer ove godine imate više prilike za dobitak.
Sve u svemu divna godina za približavanje, čak i ostvarenje Vaših velikih želja ili ciljeva, za druženja i angažovanja na socijalnim dešavanjima.

                      SATURN TRANZITIRA 1. KUĆOM


Saturn je konačno izašao iz Vaše 12. kuće.U protekle 2,5 godine ste se suočavali sa potisnutim sećanjima i uverenjima iz Vaše podsvesti koja uopšte nisu bila zdrava za Vas. Saturn Vam je, dok je boravio u znaku Škorpije, (novembar 2014. godine - 2016. godine) izvlačio svo to "djubre" iz podsvesnog u svesno stanje. Ovaj period uopšte nije bio lak. Čak ukazuje da je bilo dosta košmara u tom periodu. Saturn u znaku Zmijonoše (cela 2017. godina) je bio period transformacije Vaše podsvesti i dubokih uverenja. Dvanaesta kuća, izmedju ostalog, ukazuje i na naš prethodni život. U 2017. godini ste čistili karmu iz prethodnog života. Isplatili ste karmu, sada ste slobodni! Saturn kada tranzitira 1. kućom daje Vam odgovornost da kreirate život kakav želite. Možete se osećati da ove godine imate dosta više odgovornosti nego inače. Saturn Vas u naredne 2,5 godine uči da na optimističan i ekspanzivan način organizujete sebe i svoj život! Saturn Vas podržava i primorava da napravite pozitivne promene u svom životu i na svom životnom putu i da Vam to bude jedan od glavnih ciljeva u naredne 2,5 godine.


                               RETROGRADNI MARS



Mars kreće u retrogradnu fazu 26.06.2018. - 27.08.2018. Proći će kroz dva znaka u ovoj retrogradnoj fazi, kroz znak Jarca i kroz znak Strelca. 

Od 26.06.2018. - 07.08.2018. Mars će boraviti u znaku Jarca. Mars je egzaltiran u ovom znaku i nalaziće se u Vašoj 2. kući. U ovom periodu imate podršku od Marsa da učinite pozitivne promene u poljima lične vrednosti (samopouzdanje), u finansijama (novac koji Vi zaradjujete) i kako rukujete novcem. Ovo je jako dobar period da uštedite više novca nego inače. Ovo je takodje i dobar period da poboljšate ljubav prema sebi i da zavolite sebe više!
Zašto je to tako? 
Kada je planeta retrogradna, ona je trostruko jača od direktne planete, a pogotovo kada se nalazi u znaku egzaltacije. 
Od 07.08.2018. - 27.08.2018. Mars se nalazi u znaku Strelca. U ovom periodu Mars Vam pokazuje šta je to što treba da menjate u Vašem životu i u Vašem izgledu. U ovom periodu ćete biti veoma aktivni i imaćete potrebu za ekspanzijom i avanturizmom. Ovo je veoma dobar period da odete na putovanje i da zadovoljite svoju avanturističku prirodu. 😍


                      PLUTON TRANZITIRA 1. KUĆOM


Planeta koja simbolizuje transformacije, moć, regeneraciju se nalazi u Vašoj 1. kući. U proteklih 9 godina Vaš život, životni put i Vi ste prolazili kroz velike transformacije. I dalje će nastaviti da se transformišu oblasti koje sam prethodno navela, sve do 01.01.2025. godine. Svi zastareli pogledi na to šta je moguće za Vas da uradite u životu moraju da se transformišu i menjaju odmah! 
U ovom periodu, dok Pluton tranzitira Vašom 1. kućom, možete se osećati intenzivnije nego inače. Tražite iskrenost i prave stvari, u ovom periodu ne trpite isfoliranost i laž u svakom smislu. Takodje, možete biti posesivniji nego inače. 
Pluton Vas uči da treba da se posvetite sebi i svom rastu!

                      LUNARNE I SOLARNE EKLIPSE 



Prva Totalna Lunarna Eklipsa ove godine odviće se 31.01. u 16:48h. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem i Venerom i u kvadratu sa Jupiterom. 


Ova Lunarna Eklipsa Strelčevima donosi otpuštanje svih psiholoških, zatrpanih blokada. Na dan Lunarne Eklipse će sve te unutrašnje blokade izaći na videlo. Samim otpuštanjem tih blokada videćete kako se lakše krećete ka ostvarenju Vaših ciljeva i želja. 


Prva Solarna Eklipsa ove godine odigraće se 15.02.2018. u 18:55h, za mesto Beograd i EX YU. Nalaziće se na nultom stepenu znaka Vodolije. Kada se nešto ovako dogodi, znači da ova Solarna Eklipsa ima karakteristike i prethodnog znaka. 
U ovu Solarnu Eklipsu su umešani Merkur i Venera, sekstil od Urana i kvadrat od Jupitera.
Napomena: Ukoliko se nalazite na području Severne Amerike Solarna Eklipsa će biti u znaku Jarca. 

Šta ova Solarna Eklipsa donosi ovom podznaku?

Za Strelčeve ona donosi nove početke u poljima lične i materijalne sigurnosti, načina komunikacije i prezentovanja, odnosa sa mladjom sestrom/bratom.  Sekstil sa Uranom ukazuje na ogromnu podršku od ove planete da napravite velike promene u poljima koje sam prethodno navela. Ne zaboravite da je sekstil aspekt koji predstavlja mogućnost, a na Vama je hoćete li napraviti pozitivne promene u onim sferama. Ukoliko se usudite, same te promene će Vam doneti više ekspanzije i ispunjenosti u životu. Kvadrat sa Jupiterom Vam na dan Solarne Eklipse pokazuje koje unutrašnje blokade imate, koje sprečavaju rast i ekspanziju u poljima koje sam prethodno navela. 


Druga Solarna Eklipsa odviće se 13.07.2018. godine u 01:48h, za mesto Beograd i EX YU. Nalazi se u znaku Blizanci, u opoziciji sa Plutonom, prima trigon aspekte od Jupitera i Neptuna. 

Ova Solarna Eklipsa Vam donosi nove početke u poljima svih bitnih jedan na jedan odnosa (bračni partneri, poslovni partneri...) Ovo je period (13.07.2018. - do narednih 6 meseci) kada možete zakoračiti u ozbiljnije vode sa partnerom ili pokrenuti ozbiljnu vezu. Trigon od Neptuna i Jupitera ukazuje da ćete se sa lakoćom i optimizmom kretati ka ovim promenama. Imate veliku podršku da u narednih 6 meseci posle Eklipse napravite ogromne promene u poljima koje sam prethodno navela.

Druga Totalna Lunarna Eklipsa odviće se 27.07.2018. godine u 17:14h. Nalaziće se u znaku Jarca, u konjukciji sa Retrogradnim Marsom i Ketuom (JMČ), u opoziciji sa Suncem i Rahuom (SMČ) i u kvadratu sa Uranom.
Ovo Strelčevima donosi otpuštanje svih karmičkih obrazaca koji su ih sprečavali da imaju veru u sebe. Otpuštate porodičnu karmu sada (mislim na porodicu u kojoj ste rodjeni i na Vaše pretke)! Radujte se, završavate sa isplatom karme u ovom polju! 

Za kraj Vam čestitam na predivnoj Novoj godini i Božićnim praznicima! Ostavljam pesmu sa kojom želim da završim ovu analizu. Ona savršeno opisuje ovu godinu za Strelčeve...




Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON