PODZNAK VAGA I ŠTA GA ČEKA U 2018. GODINI


Ovo je veoma srećna godina za Vage! Planeta koja simbolizuje sreću, uspeh, blagostanje, Jupiter, tranzitira vašom 1. kućom i donosi Vam ogromne prilike i ekspanziju na životnom putu i generalno u životu. Ovo je godina kada Vage sijaju i kada je došlo njihovo vreme da pokažu svoju veličanstvenost! 💖💋🌟

Pre nego što krenemo u analizu ove godine za Vage, preporučujem da na ovom sajtu proverite Vaš podznak (jer ja pišem analize po True Sidereal sistemu kalkulacije) http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/


                         JUPITER TRANZITIRA 1. KUĆOM


Ove godine imaju veliku podršku od Jupitera. Vage će u ovoj godini biti dosta više optimistične, popularnije i uspešnije. Velike prilike za lični rast i ekspanziju. Ovo je godina kada sve dolazi na svoje mesto. Njihov život, ali i odnos sa samim sobom je baš u balansu ove godine. Prilike za bolji i kvalitetniji život stalno kucaju na vrata i verno čekaju da ih otvorite. Ovo je i godina kada uvode balansirane promene na svome telu. Bićete zadovoljni svojim izgledom tokom ove godine. Pored toga dobijaćete i pozitivne komentare ili komplimente na račun Vas i Vašeg izgleda.

                           SATURN TRANZITIRA 3. KUĆOM


Saturn je konačno izašao iz Vaše 2. kuće. U protekle 2,5 godine ste se suočavali sa potisnutim strahovima, traumama, sećanjima iz ranog detinjstva, kao i njihovom otpuštanju. Saturn Vam je ukazivao gde imate blokade u polju samopouzdanja, samopoštovanja i ljubavi prema sebi. Cele 2017. godine ste radili na transformacijama u poljima koje sam prethodno navela. Ove godine Saturn Vas uči koliko je bitno organizovati i isplanirati ono što želite da izložite ili kažete. "Sa verom u sebe i da je sve dobro i sa disciplinom i organizacijom sve se može rešiti" je moto Saturna u naredne 2,5 godine za Vage. Saturn Vas takodje uči u ovom periodu kako da razmišljate pozitivnije i koliko je bitno imati pozitivan stav bez obzira gde se trenutno nalazimo. Ukoliko imate mladjeg brata ili sestru, ovo je period kada ćete osećati veću odgovornost prema njima, nego ranije. U naredne 2,5 godine oni će zakoračiti u ozbiljnije vode (ne mislim samo na ulazak u brak, možda će upisati fakultet ili upisati master u inostranstvu). 

                                 RETROGRADNI MARS


Mars kreće u retrogradnu fazu 26.06.2018. - 27.08.2018. Proćiće kroz dva znaka u ovoj retrogradnoj fazi, kroz znak Jarca i kroz znak Strelca. 
Od 26.06.2018. - 07.08.2018. Mars će boraviti u znaku Jarca. Mars je egzaltiran u ovom znaku i nalaziće se u Vašoj 4. kući. U ovom periodu imate podršku od Marsa da učinite pozitivne promene u poljima Vašeg doma, lične sigurnosti, porodice koju ste kreirali (ne u kojoj ste rodjeni). Ovo je jako dobar period za renoviranje Vašeg stana ili kuće i za ulaganje Vaše energije u to. To je zbog toga što Mars predstavlja i energiju, kada je planeta retrogradna ona je trostruko jača od direktne planete, a pogotovo kada se nalazi u znaku egzaltacije. Ovo je odličan period da pravite pozitivne promene u poljima koje sam prethodno navela. U ovom periodu možete se osećati kao da više želite da se izolujete od spoljašnog sveta i da više provodite vreme u odajama Vašeg doma i sa Vama bliskim i dragim ljudima. 
Od 07.08.2018. - 27.08.2018. Mars se nalazi u znaku Strelca. U ovom periodu Mars Vam pokazuje šta je to što treba da menjate u načinu na koji komunicirate i prezentujete se. Mars će Vam u ovom periodu, zajedno sa Saturnom pokazati gde to ne razmišljate pozitivno, kao i gde postoje odredjene blokade koje sprečavaju da bolje komunicirate.


                          LUNARNE I SOLARNE EKLIPSE




Prva Totalna Lunarna Eklipsa ove godine odviće se 31.01. u 16:48h. Nalaziće se u znaku Raka, u opoziciji sa Suncem i Venerom i u kvadratu sa Jupiterom. 

Ova Lunarna Eklipsa Vagama donosi kulminaciju vaših ciljeva vezano za karijeru i socijalni status. Naravno ukoliko ste u proteklih godinu dana ulagali u Vas i Vaše sposobnosti koje Vas dovode do ostvarenja tih odredjenih ciljeva i želja koje imate vezano za karijeru i socijani status.  Za one druge ovo je period kada ćete postati svesni kakve to unutrašnje blokade imate, koje Vas sprečavaju da ostvarite ono željeno (na dan Lunarne Eklipse).



Prva Solarna Eklipsa ove godine odigraće se 15.02.2018. u 18:55h, za mesto Beograd i EX YU. Nalaziće se na nultnom stepenu znaka Vodolije. Kada se nešto ovako dogodi, znači da ova Solarna Eklipsa ima karakteristike i prethodnog znaka. 

U ovu Solarnu Eklipsu su umešani Merkur i Venera, sekstil od Urana i kvadrat od Jupitera.
Napomena: Ukoliko se nalazite na području Severne Amerike Solarna Eklipsa će biti u znaku Jarca. 

Šta ova Solarna Eklipsa donosi ovom podznaku?
Za Vage, ona donosi nove početke u poljima ljubavnih odnosa, zabavljanja, hobija i interesovanja, dece i odnosa sa njima (ukoliko ih imate), lične sigurnosti, nekretnine i Vašeg doma.Sekstil sa Uranom ukazuje na ogromnu podršku od ove planete da napravite velike promene u poljima koje sam prethodno navela. Ne zaboravite da je sekstil aspekt koji predstavlja mogućnost, a na Vama je hoćete li napraviti pozitivne promene u onim sferama. Ukoliko se usudite, same te promene će Vam doneti više ekspanzije i ispunjenosti u životu. Kvadrat sa Jupiterom Vam na dan Solarne Eklipse pokazuje koje unutrašnje blokade imate, koje sprečavaju rast i ekspanziju u Vašim ljubavnim odnosima, odnosu sa decom, Vašim interesovanjima, domu i u porodici (koju ste kreirali), kao i u odnosu sa vama bliskim i dragim ljudima. 
Ukoliko planirate da pokrenete svoj biznis, ovo je savršena godina da to uradite.



Druga Solarna Eklipsa odviće se 13.07.2018. godine u 01:48h, za mesto Beograd i EX YU. Nalazi se u znaku Blizanci, u opoziciji sa Plutonom, prima trigon aspekte od Jupitera i Neptuna. 

Ova Solarna Eklipsa Vam donosi nove početke u Vašoj percepciji i pogledu na svet i stvari oko Vas, kao i u oblasti viših studija (ne mislim samo na univerzitetske, već i na filozofiju, zakon privlačenja, religiju i ostala viša znanja). Trigon od Neptuna i Jupitera ukazuje da ćete se sa lakoćom i optimizmom kretati ka ovim promenama. Imate veliku podršku da u narednih 6 meseci posle Eklipse napravite ogromne promene u poljima koje sam prethodno navela. Preporučujem da se posvetite u ovom periodu više fakultetu ((kao i ostalim višim studijama, poput filozofije, zakona privlačenja, religije (ne mislim samo na jednu religiju)) , jer imate veliku podršku da sa lakoćom završavate obaveze. 


Druga Totalna Lunarna Eklipsa odviće se 27.07.2018. godine u 17:14h. Nalaziće se u znaku Jarca, u konjukciji sa Retrogradnim Marsom i Ketuom (JMČ), u opoziciji sa Suncem i Rahuom (SMČ) i u kvadratu sa Uranom.

Ovo Vagama donosi otpuštanje porodične karme! Ovo je period kada otpuštate unutrašnje, karmičke obrasce koji su Vas blokirali da pronadjete sigurnost unutar Vas, kao i da imate otpore vezano za vezivanje sa drugom osobom. Radujte se, završavate sa isplatom karme u ovom polju! Ovo je takodje jako dobar period za otpuštanje emocionalne povredjenosti.



Za kraj Vam čestitam na predivnoj Novoj godini i Božićnim praznicima! Ostavljam pesmu sa kojom želim da završim ovu analizu. Ona savršeno opisuje ovu godinu za Vage...




               

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON