HOROSKOP ZA JANUAR 2018.


Januar je tu, a sa njim i sezona znaka Strelca i znaka Jarca. Sunce se nalazi u znaku Strelca do 21. Januara.🔥 Stelijum planeta u znaku Strelca (Sunce, Venera, Merkur, Saturn, Pluton) ukazuje na kolektivno učenje kako imati optimističan i ekspanzivan pogled prema svemu što nas okružuje. 🌟
Pluton i Uran se tokom celog meseca nalaze u kvadrat aspektu i izvlače nam sve unutrašnje blokade ka promenama i novome. Ovo je mesec kada ćemo biti izazvani da izadjemo iz zone komfora i da krenemo putem istine i života kakvog zaista želimo. Ovo može biti stresan period za one koji se protive takvim promenama. Kvadrat je aspekt koji ukazuje na učenje lekcije. Svi mi, kolektivno, imamo da naučimo lekciju da pustimo sve što nam ne služi i da se sklonimo sa puta potrebnih promena i kvalitetnijeg života. Ovo, naravno, nije nimalo naivna lekcija jer puno unutrašnjih otpora izlazi na videlo od Decembra 2017. godine i samo suočavanje sa njima nije uopšte toliko jednostavno. Ovaj aspekt traje do Maja 2018. godine. Kada se ovaj aspekt završi osetićemo se kao da smo ponovo rodjeni i uvidećemo koliko smo se unutrašnjih blokada rešili,a koje su nam sprečavale rast i pozitivne promene.
Od 11. Januara treba obratiti pažnju na lošu stranu ega i na njegovu potrebu da bude u pravu i da sve zna. Pokušajte da u ovom periodu izbegnete sve moguće sukobe i rasprave, a pogotovo potrebu da budete u pravu. 
Ovo je dobar mesec za čišćenje svih unutrašnjih rana i oslobadjanje od prošlosti. Za to su se pobrinuli Jupiter, Mars i Hiron, koji se nalaze u trigon aspektu ovog meseca. 
Mars se do 29. Januara nalazi u znaku Vage. On u znaku Vage donosi potrebu za pravdom, mirom i harmonijom. 
Venera se do 18. Januara nalazi u znaku Strelca i donosi želju i potrebu za slobodom i avanturizmom u ljubavi.

Šta ovaj mesec donosi za svaki podznak? ⛄🌈⛄
Pre nego što krenemo u analizu ovog meseca za svaki podznak, preporučujem da na ovom sajtu proverite koji ste podznak http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/


Podznak Ovan: Njihov vladar, Mars, im donosi ovog meseca veliku potrebu za formiranjem balansiranih partnerstava (mislim i na poslovna partnerstva). Celog meseca će im biti fokus na drugim ljudima i kako da na najbolji mogući način imaju korektne i izbalansirane odnose sa drugima. Zauzeti Ovnovi će ovog meseca biti više posvećeni svom partneru, ugadjaće im dosta više nego ranije. Slobodni Ovnovi će ovog meseca imati dosta veću potrebu da udju u ozbiljnije vode sa nekim, tj. da pronadju onu pravu osobu za njih. Konjukcija izmedju Jupitera i Marsa ukazuje na jako lep početak meseca, koji je pun prilika za učenje o pravilnom postavljanju u bitnim partnerstvima. Ovnovi mogu imati potrebu za putovanjima u inostranstvo do 18. Januara. 
Kvadrat izmedju Urana i Plutona Ovnovima izvlači unutrašnje blokade koje su ih sprečavale da vide prilike, šta oni zaista mogu da urade i šta je sve moguće. Ovaj proces je krenuo od Decembra 2017. godine i traje do Maja 2018. godine. Kada se ovaj proces završi Ovnovi će se osećati dosta slobodnije i imaće više vere u sebe i život i u to da je sve moguće. Od 11. Januara do 23. Januara Ovnovi treba da obrate pažnju na nagla reagovanja, koja su izazvana fobijama ili strahovima sa kojima ne smeju da se suoče. Ovo je dobar period da odvojite malo više vremena za sebe, da ne budete toliko okruženi drugim ljudima. Jer je ovo period kada sve unutrašnje blokade, povrede i traume koje su vezane za Vaš ego, samopouzdanje i sistem vrednosti, izlaze na videlo i sada morate da se suočite sa tim i da pustite da Vas to više ne identifikuje. Ovo takodje ukazuje da pre niste smeli da se suočite sa tim stvarima. Znajte da ćete biti nagradjeni na kraju ovog suočavanja!

Podznak Bik: Njihova vladarka, Venera, se do 18. Januara nalazi u znaku Strelca i u 8. kući za Bikove. Ona u ovom periodu donosi veliku potrebu za intimnijim odnosima, kao i za intimnijim i dubljim zbližavanjem sa drugom osobom. Venera u znaku Strelca i u 8. kući ukazuje na potrebu za avanturom i eksperimentisanjem u seksualnim odnosima. To naravno ne znači da će Bikovi u ovom periodu da varaju svoje partnere ili da imaju intimne odnose sa prvom osobom koja naidje. Zauzeti Bikovi će u ovom periodu imati potrebu da se više i dublje povežu sa svojim partnerom, kao i da zajedno probaju neke zanimljive stvari u seksu. Slobodni Bikovi će u ovom periodu imati VELIKU potrebu za zbližavanjem na dubljem nivou sa nekim, ne mislim samo u seksualnom smislu, već i na dubljem duševnom nivou. 
Kvadrat izmedju Urana i Plutona Bikovima izvlači unutrašnje blokade koje su ih sprečavale da imaju dublje i intimnije odnose sa drugima (ne mislim samo na seks), kao i da ostvare svoje snove i ciljeve. Ovaj proces je krenuo od Decembra 2017. godine i traje do Maja 2018. godine. Kada se ovaj proces završi Bikovi će se osećati dosta slobodnije i imaće više poverenja u sebe i druge, kvalitetnije će stupati u intimne odnose (ne mislim samo na seks) i neće više imati unutrašnje blokade ka kretanju ka svojim ciljevima i snovima. Od 11. Januara do 23. Januara možete očekivati nagli izliv strahova, povreda i sećanja koja ste ranije zatrpali i niste smeli da se suočavate sa njima. U ovom periodu savetujem Vam da prihvatite sve to što izlazi iz Vaše podsvesti i da oprostite sebi i drugima. Sam taj proces će Vas krajem meseca nagraditi da imate bolje i uspešnije intimnije i dublje odnose sa drugima. 

Podznak Blizanac: Njihov vladar, Merkur, se do 09. Januara nalazi u znaku Zmijonoše i u 6. kući za Blizance. On u ovom periodu donosi potrebu za menjanjem odredjenih svakodnevnih navika koje nisu toliko zdrave za Vas. U ovom periodu možete postati svesni koje nezdrave načine ishrane i življenja života imate. Od 09. Januara Merkur prelazi u znak Strelca i u 7. kuću za ovaj podznak. On će u ovom znaku boraviti do kraja Januara. U ovom periodu Blizanci će biti veoma komunikativni i otvoreni sa drugim ljudima. Zauzeti Blizanci će imati potrebu da više komuniciraju sa svojim partnerom. Pored ovoga zauzeti pripadnici ovog podznaka će u ovom periodu uživati u avanturizmu i otvorenosti sa svojim partnerom.
Kvadrat izmedju Urana i Plutona Blizancima izvlači unutrašnje blokade koje su ih sprečavale da imaju slobodnije, kvalitetnije i dublje bitne partnerske odnose. Strah u vezi bitnih partnerskih odnosa (brak, poslovna partnerstva, svi bitni jedan na jedan odnosi) izlaze na videlo od Decembra 2017. godine, pa sve do Maja 2018. godine. U ovom periodu najbolje bi bilo da pazite na nepotrebne sukobe sa autoritetima (nadredjeni, otac itd.), kao i na sukobe na poslu. 
Od 11. Januara do 23. Januara možete očekivati sukob mišljenja i izliv nezdravog Ega na poslu, sa nadredjenima ili u bitnim partnerstvima. U ovom periodu pokušajte da ne reagujete naglo na stvari i situacije oko Vas, ne dozvolite da Vas bilo šta izbaci iz takta.

Podznak Rak: Pun Mesec u znaku Blizanci, koji se odvija 02. Januara, donosi Rakovima podršku za kulminacijom svojih "skrivenih" želja. Na dan Punog Meseca Rakovi će imati izraženiju intuiciju, kao i uvid u ono šta zaista žele u životu. U ovaj Pun Mesec je uključen ZMAJ, tako se zove odredjena konfiguracija neba u astrologiji. Zmaj u natalu je veoma pozitivna konfiguracija i Rakovima donosi podršku da početkom meseca naprave pozitivne promene na poslu, u domu, u finansijama. 
Kvadrat izmedju Urana i Plutona Rakovima izvlači unutrašnje blokade koje su ih sprečavale da vide prilike na poslu, u svakodnevnim aktivnostima. Takodje od Decembra 2017. godine do Maja 2018. godine Uran i Pluton Vam zajedno izvlače unutrašnje blokade koje Vas sprečavaju da živite zdravo i da budete zdravi. Ovo je period kada ste primoreni da menjate sve nezdrave navike u ishrani, zdravlju i u životu. Kada se ovaj proces završi u Maju osetićete kako bolje organizujete svoje slobodno vreme, kao i kako ste se rešili "loših" navika. Od 11. Januara do 23. Januara obratite pažnju na to da ne budete svadjalački nastrojeni u ovom periodu. Može se javiti potreba da se raspravljate žustro sa drugima da biste dokazali da ste Vi u pravu. Potrudite se da zaustavite ovu potrebu, jer će biti mnogo bolje po Vas.

Podznak Lav: Njihov vladar, Sunce, se do 21. Januara nalazi u znaku Strelca i u 5. kući za Lavove. U ovom periodu ćete biti fokusirani na ljubavne odnose, Vaša interesovanja, decu (ukoliko ih imate). Ukoliko imate svoj biznis (koji se odnosi na poslovanje svojim interesovanjima) ovaj period je odličan za kreiranje, jer ćete imati dosta kreativne energije u ovom periodu. Od 21. Januara ćete biti fokusirani na Vaše svakodnevne obaveze, na posao, zdravlje i način ishrane. 
Kvadrat izmedju Plutona i Urana Lavovima izvlači unutrašnje blokade, koje su ih sprečavale da prave velike promene u polju ljubavnih odnosa, hobija i interesovanja, odnosa sa decom (ukoliko ih imate). Od Decembra 2017. godine do Maja 2018. godine traje ovaj proces. Kada se ovaj proces završi u Maju osetićete olakšanje u poljima koje sam navela. Mislim na unutrašnje promene koje se odnose na gore navedena polja.Od 11. Januara do 23. Januara obratite pažnju na iznenadne svadje i rasprave sa ljubavnim partnerom (ukoliko ga imate) ili sa Vašom decom.

Podznak Devica: Njihov vladar, Merkur, se do 09. Januara nalazi u znaku Zmijonoše i u Vašoj 3. kući. U ovom periodu Device su fokusirane na veštine komunikacije i šta treba da menjaju u ovom polju kako bi imali zdraviju i bolju komunikaciju sa drugima. Ovo je period kada uče kako da na pravi način prezentuju sebe ili druge. Za one Device koje se bave menadzmentom ili marketingom, ovo je odličan period za učenje novih veština u tim poljima. Takodje, taj period je  veoma dobar za učenje o isceljivanju (ne mislim samo na medicinu). Od 09. Januara do kraja Januara, Merkur se nalazi u znaku Strelca i u Vašoj 4. kući. U ovom periodu ćete biti fokusiranu na Vašu porodicu (koju ste kreirali), dom, lični život i Vašu emotivnu stranu. 
Kvadrat izmedju Urana i Plutona Devicama izvlači unutrašnje blokade, koje su ih sprečavale da imaju slobodu, mir i osećaj pripadnosti u braku ili bilo kom bitnom jedan na jedan partnerstvu, u domu i porodici koju ste kreirali. Ovaj proces je krenuo u Decembru 2017. godine, a završava se u Maju 2018. godine. Naravno, samo suočavanje sa potisnutim stvarima, sa kojima Device ne žele da se suoče, ali su ih svesni, nije nimalo naivno i lako. U Maju ćete osećati olakšanje i kao da Vam je ogroman unutrašnji teret pao sa srca. 
Od 11. Januara do 23. Januara obratite pažnju na iznenadne i nagle rasprave sa Vašim bračnim partnerom ili sa članovima porodice (mislim na porodicu koju ste kreirali).

Podznak Vaga: Njihova vladarka, Venera, se do 18. Januara nalazi u znaku Strelca i u njihovoj 3. kući. Ovo je odličan period da izdvojite Vaše vreme za putovanja i zabavljanje sa Vašim poznanicima ili partnerima. Ovo je period kada možete biti veoma duhoviti i kada ćete imati potrebu za neobaveznim druženjem sa Vašim poznanicima, prijateljima i partnerom (ukoliko ga imate). Drugi ljudi će voleti da budu u Vašem društvu u ovom periodu jer osećaju vašu zabavnu i avanturističku stranu više nego ranije u ovom periodu. Od 18. Januara, pa sve do kraja meseca bićete fokusirani na Vaš lični život i na provodjenje vremena sa Vama dragim ljudima, kao i u uživanju u Vašim privatnim odajama. 
Kvadrat izmedju Urana i Plutona Vagama izvlači unutrašnje blokade, koje su ih sprečavale da imaju zdravije svakodnevne navike, kao i da bolje i kvalitetnije organizuju svoje vreme, da imaju kvalitetnije odnose sa mladjim bratom ili sestrom, kvalitetnije veštine komunikacije. Ovaj proces je krenuo od Decembra 2017. godine i traje do Maja 2018. godine. U Maju ove godine ćete osetiti olakšanje u prethodno pomenutim poljima, konkretno mislim da ćete uvideti da ste se rešili svih tih unutrašnjih blokada koji su Vas sprečavali da imate zdravije navike, da kvalitetnije koristite slobodno vreme, kao i da imate bolje veštine komunikacije i odnose sa mladjim bratom ili sestrom. Od 11. Januara do 23. Januara obratite pažnju na iznenadne nesuglasice na radnom mestu i sa kolegama.

Podznak Škorpija i Zmijonoša: Njihovi vladari, Pluton i Hiron, se nalaze u znaku Strelca (Pluton) i u znaku Ribe (Hiron). Škorpije i Zmijonoše će biti fokusirane na finansije i kako rukovati sa njima, na svoj sistem vrednosti (koliko cene sebe i da li ima tu nekih unutrašnjih otpora, koji ih sprečavaju da prihvate i zavole sebe). Hiron u znaku Ribe i u njihovoj 5. kući ukazuje na čišćenje odredjenih unutrašnjih rana ili povreda vezanih za ljubavne odnose, decu i odnos sa njima, naša interesovanja i našu kreativnu stranu. Oni uče kako verom i smirivanjem duše i tela (meditacija, joga) mogu izlečiti te rane.  
Kvadrat izmedju Urana i njihovog vladara, Plutona, Škorpijama i Zmijonošama izvlači unutrašnje blokade, koje su ih sprečavale da imaju veću sigurnost u sebe i u svoju sposobnost, da prihvate i cene sebe, da imaju bolje ljubavne odnose, kao i bolje i ispunjenije odnose sa decom. Ovaj proces je započet u Decembru 2017. godine i traje do Maja 2018. godine. U Maju ove godine ćete primetiti ogroman pomak u poljima koje sam prethodno navela. Rešavate se svih unutrašnjih otpora, koji su Vas sprečavali da cenite i volite sebe, da dozvoljavate veći upliv novca, kao i da imate bolje ljubavne, ali i odnose sa decom (ukoliko ih imate). Od 11. Januara do 23. Januara obratite pažnju na iznenadne nesuglasice sa vašim ljubavnim partnerima ili sa decom. 

Podznak Strelac: Njihov vladar, Jupiter, se nalazi u znaku Vage i u njihovoj 11. kući. Ovo je odličan mesec za druženja, učestvovanje na raznim socijalnim dešavanjima. Vaš krug prijatelja kreće da se širi od ovog meseca. Od Januara do Aprila imate podršku od Jupitera i Plutona da napravite velike promene na Vašem životnom putu, u Vašem izgledu i kako se prestavljate drugima. Data Vam je mogućnost i podrška od ove dve planete da pokrenete promene koje sam prethodno navela, ali na Vama je hoćete li to učiniti.
Kvadrat izmedju Urana i Plutona Strelčevima izvlači unutrašnje blokade, koje su ih sprečavale da kreiraju život kakav zaista žele. Od Decembra 2017. godine do Maja ove godine traje ova konfiguracija. Taj period će biti veoma stresan za Strelčeve, jer dosta unutrašnjih blokada vezano za njih, njihov životni put i šta je moguće izlaze na videlo i sada prvo moraju da se suoče sa njim, pa tek onda da ih otpuste. U Maju ove godine ćete primetiti veliki pomak u poljima koje sam prethodno navela. Rešavate se svih otpora koji su Vas sprečavali da živite život punim plućima, onako kako Vi želite!
Od 13. Januara do 23. Januara obratite pažnju na malo veću tenziju u Vašem domu. Savetujem da ne reagujete na iznenadne rasprave koje se mogu desiti u Vašoj porodici.

Podznak Jarac: Njihov vladar, Saturn, se nalazi u znaku Strelca i u njihovoj 12. kući. Jarčevi u ovom mesecu kreću više da se interesuju za duhovnost i spiritualne teme. Od ovog meseca ovaj pomalo i skeptičan znak kreće da pomalo shvata da je spiritualan svet itekako stvaran. Ono što Vas Vaš vladar uči u ovom mesecu je koliko je pored i ovog "realnog i materijalnog" sveta potrebno posvetiti se svojoj duši i slušati njena upustva.
Kvadrat izmedju Urana i Plutona Jarčevima izvlači unutrašnje podsvesne blokade i programe, koje su ih sprečavale da imaju unutrašnji mir i da se povežu sa svojom dušom na bezuslovan način. Od Decembra 2017. godine do Maja ove godine traje ovaj proces. Ovo može biti stresniji period za Jarčeve jer tada izlaze na površinu mnoge stvari koje su oni zakopali iz daleke prošlosti, a sa kojima pre nisu smeli da se suoče. Sada u ovom periodu prvo moraju da se suoče sa tim stvarima, pa tek onda da ih otpuste.
Od 11. Januara do 23. Januara obratite pažnju na način na koji komunicirate.

Podznak Vodolija: Njihov vladar, Uran, se nalazi u znaku Ribe i u njihovoj 2. kući. On Vas još ove godine uči koliko je bitno imati veru u sebe i u život i kako samo to verovanje Vam donosi više obilja (ne mislim samo na materijalna). 
Kvadrat izmedju Vašeg vladara i Plutona ukazuje da je od Decembra 2017. godine do Maja ove godine pomalo stresan period za Vas. U ovom periodu će sve unutrašnje blokade koje su vas sprečavale da živite život kakav želite, da cenite i volite sebe bezuslovno, da se približite čak i ostvarite Vaše snove i ciljeve. U Maju ćete primetiti veliki pomak u poljima koje sam prethodno navela. 
Od 11. Januara do 23. Januara obratite pažnju na Vašu komunikaciju i unutrašnju potrebu da budete u pravu. Može doći do iznenadnih rasprava sa prijateljima.

Podznak Ribe: Njihov vladar, Neptun, se nalazi u znaku Vodolije i u njihovoj 12. kući. Ovog meseca njihov vladar ih podržava da zarone u sebe i pronadju neke odgovore jasnije nego inače. U ovom mesecu možete imati povećanu intuiciju i jake snove, koji Vam nešto govore. Ovo je jako lep mesec za Ribe da meditiraju, da se posvete sebi i svojim najmilijima. 
Kvadrat izmedju Urana i Plutona Ribama izvlači sve unutrašnje blokade koje su ih sprečavale da kreiraju život kakav žele, da se bave poslom kakvim žele, da imaju mir u životu. Od Decembra 2017. godine do Januara 2018. godine traje ovaj proces. U ovom mesecu Vi ćete i odbijati da se suočite sa tim unutrašnjim blokadama. U Maju ove godine ćete videti veliki pomak u poljima koje sam gore navela. U Maju ćete se osećati kao da živite totalno drugačiji život nego ranije!

Za kraj nam čestitam svima na ovoj predivnoj Novoj godini! Želim Vam sve najlepše i da se rešite svega što Vam više ne služi! VERA, LJUBAV, NADA! 
U sledećim tekstovima završavam 2018. godinu za podznake Vodoliju i Ribe i pišem tekst o Srbiji i šta nas čeka u ovoj godini i u sledećim godinama...
Za kraj ostavljam pesmu koja u meni budi pozitivnu energiju...



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON